Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از وب‌دا، دکتر حسام‌الدین علامه در مراسم اختتامیه هشتمین یادواره ملی قرآن، عترت و سلامت که با محوریت (قرآن، عترت، جامعه پزشکی و جلوه‌های ایثار و تاب‌آوری در بلایا) به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: هر فرد به سهم خود وظیفه دارد نگرش درستی در حوزه انسان‌شناسی و همچنین نقش مهمش در حفظ سلامت آحاد مختلف جامعه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم‌مقام دبیر کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت ادامه داد: نگاه دینی و اسلامی ما در حوزه سلامت برگرفته از آموزه‌های قرآنی بوده و باید هر یک ما مروج خوبی در این مسیر باشیم تا تابش انوار وحیانی و دینی را در حوزه‌های مختلف اجتماعی به‌خوبی شاهد باشیم.

وی بابیان اینکه ابعاد مختلف سلامت جسمانی و روانی در هشتمین همایش قرآن، عترت و سلامت موردنقد و بررسی قرار گرفت، خاطرنشان کرد: در مسیر تحقق اقدامات پیشگیرانه، نگاه انسان‌محور را مورد تأکید قرار داده‌ایم، در جامعه اسلامی توجه به انسان و رکن انسانی به‌عنوان رکن اصلی حوزه سلامت همواره مورد تأکید بوده و هست.

علامه تصریح کرد: موضوعاتی همچون خود مراقبتی و نشاط دینی و معنوی که در مقوله سلامت مطرح است و برای به سرانجام رسیدن این کار علمی باید بیش‌ازپیش تلاش کرد تا تلاش‌های مؤثر جوامع پزشکی و قرآنی به ثمر بنشیند.

وی با ذکر این نکته که متأسفانه تعریف نادرستی از حق‌الناس شده و این موضوع بسیار مهم تنها در مسائل مالی دیده و مسائل جانی که به‌مراتب مهم‌تر از آن است کمتر موردتوجه قرارگرفته است، تأکید کرد: در مسیر تبیین هرچه بهتر این موضوع بسیار مهم باید از ظرفیت حوزه علمیه در کنار حوزه سلامت استفاده شود تا اهمیت موضوعات اسلام و سلامت به بهترین شکل ممکن تبیین شود.

قائم‌مقام دبیر کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت بیان کرد: معتقدیم که به موضوعات انسان‌شناسی، اسلام‌شناسی و مسائل مختلف انسانی به‌خصوص در حوزه سلامت باید بیش‌ازپیش پرداخته شود و هرچقدر که میزان کارهای مشارکتی در حوزه سلامت بیشتر باشد، کمک بزرگی در مرحله نظریه‌پردازی پزشکان در شکل‌گیری مبانی ناب این حوزه بسیار مهم خواهد کرد.

وی گفت: در دین مبین اسلام از حفظ جان انسان به‌عنوان یک امر و وظیفه شرعی یادشده و زمانی که فردی نسبت به این موضوع بی‌تفاوت باشد و سلیقه فردی‌اش را اعمال می‌کند فقط به خودش ضربه نمی‌زند، بلکه آحاد مختلف جامعه را دچار مشکل می‌کند.

علامه ابراز کرد: این موضوع در همه‌جا به‌خصوص در مجالس و محافل مذهبی باید موردتوجه قرار گیرد و در این خصوص از رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌توان به‌عنوان بهترین الگو نام برد، ایشان چه در مراسم‌های انفرادی که برگزار می‌کنند و چه در برنامه‌هایی که حضور می‌یابند دستورالعمل‌های بهداشتی را به بهترین شکل ممکن رعایت می‌کنند و ما که در همه‌چیز مطیع امر ولی‌فقیه هستیم باید در بحث این رعایت‌ها هم از ایشان الگو بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: مدافعان سلامت یک سرمایه اجتماعی بسیار ارزشمند هستند، کسانی که جان خویش را در مسیر حفظ جان همنوعانشان به خطر انداختند و جا دارد در این محفل قرآنی نام و یاد تمامی شهدای مدافع سلامت را گرامی بداریم.

قائم‌مقام دبیر کمیسیون توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی در نظام سلامت با تأکید بر اینکه روحیه جهادی پزشکان دیروز در جنگ تحمیلی به‌خوبی در پزشکان امروز که در جبهه مبارزه با ویروس کرونا حاضر هستند دیده می‌شود، گفت: در یک‌ساله کرونایی ده‌ها شهید مدافع سلامت تقدیم کرده‌ایم و کادر بهداشت و درمان نشان دادند که راه جهاد و شهادت پایان نیافته و هر کس که در این مسیر حضور یافته قطعاً یک قهرمان سربلند است.

علامه یادآور شد: جایگاه و محبوبیت جامعه پزشکی به‌شدت افزایش پیداکرده و در مسیر موفقیت‌های حاصله مهم‌ترین نقش را مردم با همکاری‌های شایسته خود ایفا کردند و به گروه اندکی که نسبت تذکرات و هشدارها بی‌تفاوت هستند توصیه می‌کنیم با مدافعان سلامت همکاری کنند تا تلاش آنان به نتیجه مطلوب برسد؛ قبول داریم که شرایط بسیار سختی برای همگان است، اما قطعاً برای هیچ‌کس سخت‌تر از مدافعان سلامت نبوده نیست.

انتهای پیام/ 70042

منبع: فارس

کلیدواژه: عترت و سلامت مدافعان سلامت مدافعان سلامت حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۶۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن

سردار حسن کرمی، فرمانده یگان‌های ویژه در حاشیه مراسم آیین تکریم فرهیختگان و فعالین قرآنی در فرماندهی یگان‌های ویژه پاسداران فراجا، ضمن درود و رحمت بر روح بلند و ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس، جبهه مقاومت و مدافعان حرم به ویژه سید شهدای مقاومت شهید سپهبد حاج "قاسم سلیمانی" و شهیدان عرصه نظم و امنیت و همچنین شهدای مظلوم فراجا اظهار کرد: خدا را شاکریم که کارکنان یگان ویژه در مسیر انس با قرآن قرار دارند چرا که قرآن تنها نسخه شفابخش انسان‌های آزاد است؛ بر اساس تجربیات و پژوهش‌های مختلفی که صورت گرفته مشخص شده کارکنانی که با قرآن بیشتر آشنا هستند در اجرای ماموریت هایشان موفق‌تر عمل کرده اند.

وی ضمن اشاره به طرح "من قرآن می‌خوانم" و طرح "حافظان قرآن کریم" در یگان‌های ویژه فراجا، بیان کرد: این طرح معنوی نقطه طلایی انس گرفتن نیرو‌های ولایی یگان ویژه با قرآن است، در این طرح بیش از سی هزار نفر از کارکنان، فصیح خوان و مفسر قرآن کریم شده اند و ۵۳۰ نفر هم به عنوان حافظان قرآن کریم از ۱ جزء تا حافظ کل قرآن به جامعه قرآنی کشور معرفی شده اند که از این نظر هم یگان ویژه پیشگام تعلیم و تربیت حافظان قرآن کریم است.

این مقام انتظامی در ادامه افزود: نفرات برتر و برگزیده این مسابقات به سفر زیارتی کربلای معلی مشرف خواهند شد و همچنین فرماندهانی که باعث رشد و تربیت و تعالی فرهنگ قرآنی در بین کارکنان و خانواده‌ها شده اند هم مورد تشویق قرار خواهند گرفت.

 این مقام انتظامی با اشاره به اینکه یکی از برنامه‌های سالیانه یگان ویژه در سراسر کشور برگزاری مسابقات قرآنی است، تصریح کرد: برگزاری مسابقات قرآنی در سطح یگان‌های ویژه باعث می‌شود تا اولا همه خانواده‌ها و کارکنان از ظرفیت قرآنی یکدیگر آگاه شده و ثانیا در تربیت نیروی انسانی متدین و ولایی بتوان استفاده بهینه کرد.

فرمانده پلیس ویژه با بیان اینکه انس با قرآن در خانه و خانواده تاثیر مثبت در رفتار و کردار دارد، گفت: انس با قرآن تحکیم روابط سالم در خانواده‌ها را رقم می‌زند، خداشناسی، مردم داری، اخلاق نیک و حفظ ارزش‌های اسلامی، دوری از معصیت همه از آثار مفید نگاه و توجه به قرآن است؛ تک تک آیات قرآن درس زندگی است باید این درس‌ها را فراگرفت و به آن عمل کرد و در زندگی فردی و اجتماعی پیاده کرد.

وی با تاکید بر اینکه وقتی یک نفر با قرآن انس می‌گیرد و با ابعاد مختلف آن آشنا می‌شود تاثیر بسزایی در کسب موفقیت در همه مراحل زندگی وی دارد، اذعان کرد: انس عمیق با قرآن کریم زمینه ساز کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه است و بهره گیری از آموزه‌های قرآنی، راه را بر شکل گیری بسیاری از ناهنجاری‌ها در جامعه خواهد بست.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • تداوم بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • تداوم بیمه رایگان دهک‌های یک تا ۵
  • جلوگیری از ناهنجاری‌های جامعه با بهره‌گیری از آموزه‌های قرآن
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • عزاداری مردم سنگر در سالروز شهادت امام صادق(ع)