Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، منصور غلامی جمعه شب در جمع هیات رییسه دانشگاه اصفهان در اصفهان با تاکید بر ادامه تمرکز زدایی در آموزش عالی افزود: بخشنامه های ستادی برای دانشگاه های بزرگ به نوعی برای آنها محدود سازی ایجاد می کرد در حالی که در این دوره سعی شد تا با تمرکز زدایی، این محدودیت ها رفع شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه ها به عنوان مراکز تولید دانش و تخصص برای تصمیم گیری های درونی خود اولویت دارند، اظهار داشت: رفع محدودیت ها برای دانشگاه ها و تمرکز زدایی باید ادامه یابد و کمک کنیم که در آینده این حرکت پیش رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامی با اشاره به اینکه سیاست های کلان مدیریتی متناسب با اسناد و قوانین ملی نیاز به هماهنگی دارد، ادامه داد: این مهم با نشست هایی در سطح رییسان دانشگاه ها و مسوولان وزارت علوم، بررسی می شود.

وی با تاکید بر اینکه برخی از دانشگاه ها در موارد سخت، تصمیم گیری های خوبی داشتند، تصریح کرد: نباید مجموعه های دانشگاهی را در چارچوب مدیریت ستادی قرار داد بلکه وزارت علوم، پشتیبان و حمایت کننده است و دانشگاه ها در چارچوب قوانین می توانند تصمیم بگیرند.

وزیر علوم همچنین با تاکید بر اینکه در سه سال اخیر در مقایسه با ۴۰ سال گذشته رویکردهای خوبی از بخش های صنعتی، وزارتخانه ها و مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور دیدیم، گفت: در سه سال گذشته اتفاق های خوبی در ارتباط دانشگاه با جامعه و بخش های اجرایی و اقتصادی کشور افتاده است.

غلامی ادامه داد: به عنوان مثال وزارت نفت در سال های اخیر کارهای خوبی را در همکاری با دانشگاه ها در زمینه های مختلف مانند اکتشاف، تحقیقات استخراج و پتروشیمی انجام داده است.

وی با تاکید بر آمادگی دانشگاه ها برای ورود به سال های تحول و پیشرفت، تاکید و تصریح کرد: با وجود تحریم ها و سختی های اقتصادی، دستاوردهای علمی به دست آمده چتر حمایتی عظیمی از جریان های اقتصادی ایجاد و سرمایه گذاری ها به سمت زمینه های فعال اقتصادی حرکت کرد.

وزیر علوم خاطرنشان کرد: آمارها گویای دستاوردها و فعالیت های بسیار خوب در بخش آموزشی، پژوهشی، فناوری، پارک های علم و فناوری و مراکز رشد است و بخش مهمی از اقتصاد دانش بنیان کشور مربوط به دانشگاه هاست.

غلامی، فعالیت های آموزشی در دوران شیوع ویروس کرونا و مجازی شدن آموزش دانشگاه ها را مثبت دانست و گفت: پیشرفت فعالیت های آموزشی دانشگاه ها باعث افتخار است.

وی دانشگاه های اصفهان را مجموعه ای کارآمد و با ارزش دانست که در سطح استان و ملی اثرگذار است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری شامگاه جمعه وارد اصفهان شد و طبق برنامه اعلام شده  فردا شنبه چند طرح عمرانی دانشگاه اصفهان با حضور وی افتتاح می شود؛ همچنین در این روز جلسه شورای مدیریت استانی آموزش عالی و منطقه ویژه علم و فناوری استان اصفهان با حضور وزیر علوم برگزار خواهد شد.

اصفهان با حدود ۲۵۰ هزار دانشجو در ۱۸۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی دومین استان دانشگاهی کشور است؛ دانشگاه اصفهان به عنوان دانشگاه جامع و مادر این استان دارای حدود ۱۵ هزار دانشجو و ۶۶۰ عضو هیات علمی است.

برچسب‌ها دانشگاه اصفهان وزیر علوم تحقیقات و فن آوری اصفهان منصور غلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه اصفهان وزیر علوم تحقیقات و فن آوری اصفهان دانشگاه اصفهان وزیر علوم تحقیقات و فن آوری اصفهان منصور غلامی اخبار کنکور دانشگاه اصفهان دانشگاه ها وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۶۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال بالا از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها

رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به محدودیت‌ها و هزینه‌های تحمیلی به ایران از سوی دشمنان گفت: استقبال از اجلاس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان خوب بوده است و شخصیت‌های با سابقه‌ای علی رغم مانع‌تراشی‌ها در آن شرکت کرده و مقالات خوبی ارائه کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد اسلامی امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای صنعتی در اصفهان در خصوص اجلاس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای گفت: اگر چه فشار نظام سلطه برای اینکه اجازه ندهد هدف صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران محقق نشود، اما با همه این محدودیت‌ها و هزینه‌های تحمیلی استقبال از این اجلاس علمی خوب بوده است و شخصیت‌های با سابقه‌ای علی رغم مانع‌تراشی‌ها در آن شرکت کرده و مقالات خوبی ارائه شده است.

وی افزود: این مقالات به صورت شفاهی و ویدئو کنفرانسی ارائه شده است.

اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: هدف ما این است که این مقالات و دستاوردها تراز علم و فناوری ایران را به دنیا نشان دهیم و برای مبارزه با سلطه کشورهای استکباری آماده هستیم این فناوری‌ها را به سایر کشورها منتقل کنیم تا حصارها شکسته و یک نظام علمی متفاوت ایجاد شود. این امر نیازمند لوازمی است و یکی از قدم‌های آن برگزاری نمایشگاه دستاوردهای هسته‌ای بود و امیدوارم اهداف تعیین شده محقق شود.

گفتنی است مراسم افتتاحیه سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای با حضور محمد اسلامی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، معاون وی، مدیران ارشد صنعت هسته‌ای، متخصصان داخلی و خارجی و … عصر امروزدر اصفهان برگزار می‌شود.

کد خبر 751075

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • استقبال گسترده از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها
  • استقبال بالا از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • اصفهان؛ میزبان اولین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان