Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه دولت ترامپ در مصاحبه‌ای همچنان رویکرد دوران وزارت خود علیه ایران را ادامه داد و به سخنانی کینه‌توزانه علیه ایران پرداخت.

به گزارش برنا؛ «مایک پامپئو» وزیر خارجه سابق آمریکا پنجشنبه به بیانیه «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا با عنوان «بازگشت آمریکا» واکنش نشان داد.

وی که با شبکه خبری «فاکس‌نیوز» مصاحبه می‌کرد، پرسید آیا منظور فرمانده کل قوا (بایدن) بازگشت به زمانی است که گروه داعش خلافت خود در سوریه و مناطقی به اندازه بریتانیا را داشت، است؟ امیدوارم اینگونه نباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور ترامپ و تیم ما آنها را پایین کشاندند.

جو بایدن روز گذشته در ساختمان وزارت خارجه این کشور به تشریح محورهای سیاست خارجی خود پرداخت.

رئیس‌جمهور جدید آمریکا گفت: «طی دو هفته گذشته من برای احیای عادت همکاری و تقویت بازوهای ائتلاف دموکراتیک که طی چهار سال گذشته به دلیل غفلت آسیب دیده بودند با سران بسیاری از دوستان نزدیکمان شامل کانادا، مکزیک، انگلیس، آلمان، فرانسه، ناتو، ژاپن، کره جنوبی و استرالیا صحبت کردم.»

پامپئو در ادامه این مصاحبه گفت: «زمانی که وی (بایدن) از بازگشت صحبت می‌کند آیا این به معنای بازگشت اجازه داده به چین برای راه رفتن بر روی تمام ما و نابود کردن میلیون‌ها شغل در مکان‌هایی نظیر کانزاس و کارولینای جنوبی است؟ امیدوارم که این چیزی نباشد که وی از بازگشت به دنبال آن است.»

وزیر خارجه سابق آمریکا اضافه کرد: «وی (بایدن) درباره متحدان صحبت کرد. زمانی که وی درباره بازگشت صحبت می‌کند آیا این به معنای بازگشت به متلاشی کردن متحدان و دوستانی نظیر اسرائیل و رفتار کردن با تروریست‌ها در ایران نظیر دوست بوده و تحویل 150 میلیارد دلار به صورت نقد به آنهاست؟»

دولت آمریکا به ریاست دونالد ترامپ، اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا «برجام» خارج شد و همه تحریم‌های رفع‌شده ذیل این توافق را علیه ایران بازگرداند. 

دولت ترامپ پس از خروج از برجام سیاست فشار حداکثری علیه ایران را در پیش گرفت و مدعی بود که ایران تحت این فشارها مجبور به انجام مذاکره مجدد با واشنگتن خواهد کرد و توافق بهتری با تهران با محدودیت‌های بیشتر اعمال خواهد شد.

پامپئو نیز که ابتدا در دولت ترامپ ریاست سازمان جاسوسی سیا را بر عهده داشت و پس از آن به وزارت امور خارجه رفته بود، لیستی با شروط متعدد به عنوان پیش‌نیاز هرگونه مذاکره با ایران ارائه کرده بود.

دولت ترامپ در حالی دوران خود را به پایان رساند که سیاست فشار حداکثری این کشور علیه ایران شکست خورد و با وجود اعمال فشار اقتصادی شدید علیه ایران اما نتوانست به هدف خود برسد.

پامپئو در ادامه مصاحبه خود افزود: «من فکر نمی‌کنم که مردم آمریکا این قابلیت را داشته باشند که به 8 سال دوران سیاست خارجی اوباما بازگردند.من امیدوارم آنها سیاست خارجی را در نظر بگیرند که بیشتر شبیه سیاست خارجی "نخست آمریکا" باشد.»

پامپئو در مصاحبه خود با فاکس‌نیوز گفت: «زمانی که من وزیر خارجه بودم به صراحت موضوع‌ها را اعلام می‌کردم. البته برخی واکنش‌های سرد در بروکسل و برخی کشورهای اروپایی بود اما تردیدی در آن وجود نداشت. من به کاری که انجام دادیم افتخار می‌کنم. ما حقیقت را گفتیم.»

وزیر خارجه سابق آمریکا اضافه کرد: «چیزی که ما انجام دادیم نتایج خوبی داشت. از "نارندا مودی" نخست وزیر هند، "شینزو آبه" نخست وزیر سابق ژاپن و "اسکات موریسون" نخست وزیر استرالیا در این باره بپرسید. تمامی این رهبران درک کرده بودند که آمریکا از آنها حمایت می‌کرد. ما دوستان و شرکای آنها بودیم.ما سرسختانه برای تامین امنیت آنها کار می‌کردیم. آنها دوستان و متحدان بزرگی بودند و من به اتحادی که این دولت ایجاد کرده بود افتخار می‌کنم.»

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران آمریکا ترامپ پمپئو بایدن سیاست خارجی دولت ترامپ وزیر خارجه علیه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۶۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و ترکیه درباره آتش‌بس غزه

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، در ادامه لفاظی‌های خود علیه حماس ضمن حمایت از اسرائیل، این جنبش را به دلیل ادامه درگیری‌ها در غزه محکوم کرد، زیرا این گروه نمی‌خواهد توافقی را بپذیرد.

این اظهارات در جریان دیدار بلینکن و هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه، بیان شد. نماینده آمریکا خواستار هر تلاشی برای متقاعد کردن حماس به پذیرش پیشنهاد آتش‌بس فوری شد.

وزرای خارجه دو کشور همچنین در مورد تلاش‌های جاری برای تضمین صلح پایدار در منطقه، از جمله از طریق راه‌یابی به یک کشور فلسطینی با تضمین‌های امنیتی برای اسرائیل، گفتگو کردند. بلینکن بر اهمیت اجتناب از تشدید درگیری در خاورمیانه تأکید کرد. 

شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل روز شنبه گزارش داد که اسرائیل انتظار دارد حماس به پیشنهاد اخیر توافق ظرف ۴۸ ساعت آینده پاسخ دهد.

بر اساس این گزارش، مفاد این پیشنهاد امروز از طریق هیئت مصری به سرپرستی عباس کامل، رئیس اطلاعات، در غزه به حماس منتقل می‌شود. اسرائیل امیدوار است که حماس ۳۳ اسیر از جمله زنان، کودکان، مردان بالای ۵۰ سال و افراد بیمار را آزاد کند.

این کانال در ادامه اشاره کرد که به ازای هر اسیر اضافی آزاد شده، آتش بس یک روز تمدید می‌شود. در این دوره، هر دو طرف در مذاکراتی با هدف پایان دادن به جنگ و آزادی همه اسرای باقی‌مانده شرکت خواهند کرد. یسرائیل کاتز وزیر امور خارجه اسرائیل پیشتر گفته بود که در صورت دستیابی طرفین به توافق، تهاجم رفح به حالت تعلیق در خواهد آمد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • چاپلوسی فرانسه برای تل آویو: به دنبال تحریم‌های جدید علیه ایران هستیم
  • بلینکن با سران جمهوری آذربایجان و ارمنستان گفت‌وگو کرد
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • گفتگوی وزرای خارجه آمریکا و ترکیه درباره آتش‌بس غزه
  • ادعای تکراری وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • اظهارات جدید وزیر خارجه انگلیس علیه ایران | این راهکار بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس خواهد بود
  • نتانیاهو و بایدن تصمیم نهایی را برای منطقه گرفتند؟
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفتگو کردند
  • بایدن و نتانیاهو تلفنی گفت وگو کردند
  • کاخ سفید: بلینکن برای برقراری آتش‌بس ۶ هفته‌ای در غزه تلاش می‌کند