Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-28@04:17:31 GMT

کرونا چشم‌ها را ملتهب می‌کند

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۱۶۹۶۷

کرونا چشم‌ها را ملتهب می‌کند

«افراد با علامت قرمزی و ترشح چشم همراه با تب باید حتما از لحاظ کووید ۱۹ بررسی شوند.» یک فوق تخصص چشم و فلوشیپ بیماری‌های شبکیه با بیان این جمله گفت: یکی از علایم ویروس کرونا، عفونت چشم است که می‌تواند با قرمزی چشم آغاز شود.

به گزارش شریان نیوز،به نقل از ایرنا،ستار حیدری فوق تخصص چشم و فلوشیپ بیماری‌های شبکیه افزود: افراد با علامت قرمزی و ترشح چشم همراه باتب باید حتما از لحاظ کووید۱۹ بررسی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
  این فوق تخصص جشم و فلوشیپ بیماری‌های شبکیه گفت: با توجه به شدت و قدرت بالای ویروس کووید۱۹ گزارشات متعددی از درگیری و تشدید بیماری‌های چشمی در میان بیماران سرپایی و بستری کرونا به همراه التهاب ملتحمه به ثبت رسیده است.   وی اظهار داشت: تشخیص به موقع این بیماری و عوارض چشمی آن نقش تعیین کننده‌ای در کنترل این بیماری و بهبود آن دارد و در فرد مبتلا به کرونا به دلیل تب ممکن است رگ‌های چشم متورم شود و قرمزی چشم را ببینیم.   او توصیه کرد بیماران با علامت قرمزی و ترشح چشمی که همراه با تب باشد حتما به پزشک مراجعه کنند.   فوق تخصص چشم و فلوشیپ بیماری‌های شبکیه در ادامه گفت: التهاب و زخم قرنیه، افزایش فشار چشم، درگیری التهابی بافت‌های داخل چشمی و عصب بینایی را از دیگر علایم چشمی بیماری کووید ۱۹‌ می‌باشد و تشخیص و درمان هریک از این علایم نیازمند معاینات تخصصی چشم پزشکی است.   حیدری افزود: داروی خاصی جهت بهبود علایم چشمی توصیه نمی‌شود مگر در مواردی که تحت نظر چشم پزشک و با پیگیری دقیق بیماری دارو‌های ضد ویروس و یا دارو‌هایی نظیر کورتون توسط پزشک معالج تجویز می‌شود و نباید دارویی خودسرانه استفاده گردد.   او گفت: پیشگیری و رعایت بهداشت در درمان بیماری‌های چشمی بسیار مؤثر است و در مواردی که بیماران ترشحات چشمی دارند، باید قبل از مراجعه به پزشک ضمن رعایت بهداشت شخصی و جداسازی وسایل حتماً با آب جوشیده سرد شده چشم‌ها را شستشو دهند.   وی اظهار داشت: ترشحات اشکی دقیقا همانند مخاط بینی می‌تواند عامل انتقال ویروس کووید ۱۹ باشد و در محیط‌های عمومی هرگز به چشمان خود دست نزنید و شست و شوی مکرر دست‌ها را فراموش نکنید.   او گفت: قطرات منتشر شده در محیط توسط ناقلین ممکن است تا فاصله بیش از ۲ متری هم خطر انتقال داشته باشد، بنابراین سعی کنید فاصله حداقل دومتری خود را با افراد رعایت کنید.

منبع: شریان

کلیدواژه: فوق تخصص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۶۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • جای خالی نام تراکتور در لیست قربانیان روزبه
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا