Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-01@18:16:29 GMT

ماسه و نمک، یکی از عوامل آلودگی هوای بجنورد

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۱۷۵۹۱

ماسه و نمک، یکی از عوامل آلودگی هوای بجنورد

سید محسن موسوی در گفتگو با خبرنگار فارس با اشاره به دلایل احتمالی آلودگی هوا در بجنورد اظهار کرد: در بارش‌های برف اخیر برای مقابله با بحث یخبندان و لغزندگی خیابان‌ها، ۴۰۰ تن ماسه و نمک استفاده‌شده است که درصد بیشتر این ترکیب خاک و ماسه است.

وی گفت: استفاده از نمک و شن برای یخبندان نه‌تنها  باعث آلودگی می‌شود بلکه هدر رفت یک محصول است که می‌توان به‌جای این ترکیب از محصول دانش‌بنیان mci استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای شهر بجنورد افزود: وجود شن و ماسه علاوه بر آلودگی هوا، از عوامل آسیب‌پذیر آسفالت و مبلمان فلزی شهر نیز محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: نبود کارخانه کمپوست نیز از دلایل آلودگی هوا در بجنورد است به‌طوری‌که روزانه 140 تن زباله تخلیه و سوزانده می‌شود.

موسوی افزود: دود حاصل از سوختن زباله‌ها، هوای شهر را آلوده می‌کند که باید در این زمینه محیط‌زیست ورود پیدا کند.

وجود ۱۵۴ هکتار بافت فرسوده در مرکزیت شهر بجنورد

رئیس کمیسیون عمران،معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: ۱۵۴ هکتار بافت فرسوده در بجنورد وجود دارد و در حال ساخت‌وساز است که این ساخت‌وسازها قطعاً در آلودگی هوا مؤثر هستند.

وی با اشاره بر اینکه گسترش مناطق حاشیه‌نشین و افزایش جمعیت می‌تواند یکی از عوامل آلودگی باشد خاطرنشان کرد: شهر بجنورد در محاصره خانه‌های فرسوده است که باید بر اساس قانون به توسعه کمربند شهری بپردازیم.

موسوی عامل دیگر آلودگی هوا را رسی بودن خاک بجنورد عنوان کرد و افزود: با توجه به اینکه شهر بجنورد، شهر جغرافیایی و کاسه‌ای است و خاک رسی در بجنورد نیز چسبندگی بالایی دارد، در فصل زمستان با وارونگی هوا مواجه می‌شویم که این مدل جغرافیایی تأثیر فراوانی در آلودگی هوا دارد.

وی با اشاره بر اینکه در بجنورد مناطق خاکی  مانند الله‌وردی خان، حلقه سنگ، ملکش وجود دارد اظهار داشت: این مناطق به دلیل خاکی بودن کوچه‌ها، یکی از عوامل آلودگی هوا می‌باشند به‌طوری‌که درگذشته باید این مناطق آسفالت می‌شدند اما به دلیل وجود برخی مسائل این اتفاق نیافتاده و اکنون با توجه به شرایط اقتصادی که در 4 سال گذشته قیمت قیر از 400 هزار تومان به 7 میلیون تومان در هر تن رسیده که آسفالت این مناطق به‌ندرت انجام می‌شود.

وی همچنین با اشاره بر اینکه باید نوع سوخت صنایع مورد برسی قرار گیرد ادامه داد: نوع سوخت صنایع یکی از عوامل آلودگی هوا بوده که باید همه دستگاه‌های متولی در این زمینه بررسی‌های لازم را داشته باشند.

وی در پایان گفت: بحث آلودگی هوای بجنورد عوامل بسیاری دارد و نمونه‌های گفته‌شده بخشی از عوامل تأثیرگذار بود که باید مطالعات زیادی دراین‌باره صورت گیرد.

انتهای پیام/ی

منبع: فارس

کلیدواژه: آلودگی بجنورد نمک ماسه یکی از عوامل آلودگی آلودگی هوا شهر بجنورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۷۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۷۵ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه پاسداران با شاخص ۱۵۴، در وضعیت هوای ناسالم (قرمز) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های اسلام‌شهر با شاخص ۱۱۶، باغستان شهریار با شاخص ۱۱۲، تهران پارک شکوفه با شاخص ۱۰۷، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۱۰۲، رباط‌کریم با شاخص ۱۳۲، سلامت با شاخص ۱۲۷، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۱۱۱، شهریار با شاخص ۱۰۳، قرچک با شاخص ۱۳۲، در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

در همین راستا، دستگاه سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۵۱، امام خمینی با شاخص ۶۹، پارک رازی با شاخص ۶۴، پاکدشت با شاخص ۶۱، پردیس با شاخص ۸۴، پونک با شاخص ۵۱، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۸۷، پیشوا با شاخص ۸۲، دانشگاه تهران با شاخص ۷۷، دماوند با شاخص ۶۵، ژئوفیزیک با شاخص ۶۳، در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

همچنین ایستگاه‌های ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۸۸، سرخه‌حصار با شاخص ۵۳، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۸۵، شریف منطقه دو با شاخص ۹۵، شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۸۱، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۹۷، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۹۴، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۷۰، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۵۷، فرمانداری شهرری با شاخص ۹۲، گلبرگ منطقه هشت با شاخص ۶۱، لواسانات با شاخص ۹۹، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۵۷، ملارد با شاخص ۸۹، منطقه ۱۵ با شاخص ۸۰، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۹۵ و ورامین با شاخص ۷۴ در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

به این ترتیب ایستگاه آتی‌ساز با شاخص ۴۶، چشمه با شاخص ۴۴، شهرداری منطقه دو با شاخص ۵۰، علم و صنعت با شاخص ۳۲، قدس با شاخص ۴۹ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۴۲ در موقعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 749281

دیگر خبرها

  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • جزئیات آلودگی‌ هوا در شهرهای خوزستان
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • جزئیات آلودگی هوا در استان خوزستان
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق