Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر یادگارنیا گفت: پزشکان در کنار توجه به شیوع کرونا ویروس باید به سایر عفونت‌ها همچون انواع آنفولانزا نیز توجه داشته باشند. در کنار پاندمی کرونا از سایر ویروس ها غفلت نکنید

به گزارش اکونا پرس،دکتر یادگاری نیا، فوق تخصص بیماریهای عفونی در گفتگو با اکوناپرس در پاسخ به این سوال که اکنون تمام تمرکز و توجه روی بیماری کرونا است ایا بیماریهای عفونی دیگر در این بازه زمان هستند که احتیاج به توجه داشته باشند؟ گفت: وقتی ما با یک پاندمی و اپیدمی مواجه هستیم تمام مسائل را تحت شعاع قرار می دهد و با توجه به تمرکز رسانه ها بر روی آن ممکن است از سایر میکروبها و بیماری‌های عفونی غفلت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال در پاندمی کرونا ویروس ممکن است شخصی دچار بیماری تب مالت شود و همکارانی که در این حوزه فعالیت می کنند باید متوجه باشند که هر نوع میکروب و ویروسی کرونا نیست.

وی افزود: طبیعتاً با توجه به اینکه سایر عفونت‌ها به‌صورت پاندمی شیوع پیدا نکرده‌اند در وهله اول و هنگام مراجعه بیمار به آنها توجه نمی‌شود. لذا پزشکان در کنار توجه به شیوع کرونا ویروس باید به سایر عفونت‌ها همچون انواع آنفولانزا نیز توجه داشته باشند بر همین اساس است که با شروع فصل سرما اغلب پزشکان بر این عقیده بودند تا افراد سالمند و دارای بیماری های زمینه ای از واکسن آنفولانزا استفاده کنند تا امکان تفکیک کرونا ویروس از آنفولانزا راحت تر باشد.

این متخصص بیماری های عفونی عنوان کرد: خوشبختانه تجربه یک سال شیوع بیماری کرونا در کشور نشان داد به خاطر استفاده از ماکس و رعایت بهداشت عمومی و فاصله گذاری اجتماعی پاندمی آنفولانزا که هر ساله در کشور رخ می داد کاهش یافت.شیوع پاندمی ها علی رغم مضررات فراوان یک درس مهمی به جامعه می دهد. طبیعتاً سالیان گذشته هیچ کدام از مردم جهان نسبت به بیماریهای واگیردار و یا پاندمی ها تجربه ای نداشتند و درست است که طی یک سال شیوع کرونا ویروس جان بسیاری از مردم جهان گرفته شد اما جامعه با پاندمی ها و روش های پیشگیری و رعایت مسائل بهداشتی بیشتر آشنا شدند.

وی خاطرنشان کرد: وقتی در آینده پس از کنترل کرونا وایرس اگر ویروس دیگری جهش پیدا کند و به اپیدمی تبدیل شود در آن صورت جامعه آمادگی لازم را خواهد داشت و میزان مرگ و میر و همه‌گیری ویروس جدید بسیار کاهش خواهد یافت.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۷۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • هشدار اورژانس ؛ این قارچ‌های خطرناک را مصرف نکنید
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اگر می‌خواهید شاد باشید این عادت‌ها را کنار بگذارید
  • دیگر تخم مرغ را در روغن سرخ نکنید (فیلم)
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟