Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» ملک فاضلی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره لزوم اطلاع مجلس از جزئیات و آزمایش‌های واکسن‌های وارداتی اظهار داشت: یکی از مسائلی که در ماه‌های اخیر در مورد آن بحث و گفتگو می‌شود مربوط به واکسن کرونای داخلی و یا خارجی است؛ اهمیت واکسن داخلی به آن است که تمامی جزئیات و آزمایشات و دانش تولید آن در کشورمان است و عملا هیچ کس بهتر از خودمان، دلسوزتر برای هموطنانمان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاضلی گفت: قطعا کشورهای خارجی به اندازه محققان و دانشمندان کشورمان دلسوز ایرانی‌ها نیستند و بر همین اساس وظیفه داریم که ضمن بالا بردن توان و ظرفیت و پتانسیل تولید واکسن داخلی تلاش کنیم در این زمینه به خودکفایی برسیم و اگر تولیداتمان تکاپوی این موضوع را نداد، باید واکسن خارجی را از کشورهایی که مطمئن هستیم و جزئیات و اطلاعات لازم آن واکسن‌ها را به ما می‌دهند تهیه کنیم.

وی افزود: جامعه جهانی به خوبی به علم و دانش تولید واکسن کرونای ایرانی پی برده است و حتی برخی از کشورها درخواست خرید این واکسن را داشته‌اند. ضمن این که در این موضوع دیگر تحریم‌های دارویی ایران معنا ندارد و خارجی‌ها بنای خرید واکسن ایرانی را دارند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: ما در طول ۴۰ سال گذشته در زمینه بهداشت و درمان پیشرفت های بسیار خوبی داشتیم هر چند در زمینه توسعه صنعت کمی عقب مانده‌ایم.

فاضلی اضافه کرد: اگر زیرساخت‌های لازم برای ارتقاء بخش‌های مختلف کشور به وجود آورده و حتی بخش صنعت را از وابستگی به خارج رهایی دهیم در این زمینه هم به رشد و توسعه خواهیم رسید.

فاضلی خاطرنشان کرد: اثربخشی واکسن و فایده و ضرر آن در طول زمان مشخص می‌شود و حتی زمان ۱۰ ساله برای آن در نظر می‌گیرند اما به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا در جهان محققان تلاش کردند این مسیر را در پروسه‌ای یکساله تا دوساله طی کنند.

وی افزود: جزئیات و دانش و مراحل ساخت هر واکسن در شرکت‌های مختلف دنیا از مسائل امنیتی آن کشور به حساب می‌آید و تلاش می‌کنند آن را افشا نکرده و در  حقیقت مشت خود را باز نکنند و به دلیل حراست از همین دانش است که اطلاعات کمی وجود دارد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: عضو کمیسیون بهداشت و درمان کرونا واکسن واکسن ایرانی کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۸۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود

سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، دمیتری پسکوف، سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است.

وی گفت: باید دید چه تعاریفی انجام خواهد شد، چه محدودیت هایی به ویژه… اعمال می شود.

پسکوف افزود: در واقع، تلاش‌ها برای بیرون راندن روسیه از بازارهای انرژی ادامه دارد؛ البته تغییر به سمت بازارهای گران‌تر قبل از هر چیز برای ایالات متحده و برخی کشورهای دیگر سودآور است.

بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا تعطیل شداحتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه

سخنگوی دولت روسیه در ادامه گفت: برای مصرف‌کنندگان نهایی وعمدتاً بخش‌های صنعتی اروپا، این (تحریم‌ها) به معنای گاز گرانتر خواهد بود.

وی تصریح کرد: بدیهی است که ما به دنبال راه هایی برای عبور از این موانع غیرقانونی خواهیم بود؛ این یک رقابت ناعادلانه و غیرقانونی است.

بلومبرگ پیشتر به نقل از منابع خود اعلام کرده بود که اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال ممنوعیت صادرات مجدد گاز ال‌ان‌جی روسیه از طریق بنادر اروپایی به کشورهای ثالث به عنوان بخشی از پیش نویس چهاردهمین بسته تحریم های ضد روسیه است. هرچند که اتحادیه اروپا قصد ندارد کشورهای عضو را از خرید آن برای استفاده در قلمرو خود منع کند.

پیش از این، مدیرعامل غول انرژی فرانسه یعنی شرکت توتال نیز طی اظهاراتی اعلام کرده بود که اگر اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه عرضه گاز طبیعی مایع (LNG) روسیه اعمال کند، این شرکت از بند فورس ماژور در قرارداد پروژه ال‌ان‌جی یامال استفاده خواهد کرد و از آن خارج خواهد شد.

قیمت گاز در اروپا پس از جنگ اوکراین و کاهش شدید واردات این محصول از روسیه در سال 2022، به شدت افزایش یافت.

در پی افزایش شدید قیمت گاز که باعث شد مصرف کنندگان و شرکت‌های اروپایی مجبور شوند در طول زمستان، مصرف خود را بسیار کاهش دهند، سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تامین آن، تحت فشارهای شدیدی از سوی افکار عمومی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • مطالبه ۳۵ میلیارد تومانی شهرداری قوچان در پروژه مجتمع فرهنگی هنری
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند