Web Analytics Made Easy - Statcounter

پدر و دو برادر سیدامید اینالو در دفاع مقدس به شهادت رسیده اند و او نیز در جبهه علم رشادت می آفریند و این روزها با راه اندازی به‌روزترین و پیشرفته‌ترین مرکز گاما اسکن غرب کشور در همدان آن هم با تعرفه دولتی، نه تنها نیاز درمانی بیماران استان بلکه منطقه غرب کشور را تأمین می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر همدان، اگر حسین(ع) نبود اسلام زنده نمی ماند و اگر عالمان دینی در دوره های متعدد تاریخ نبودند حاکمان ظالم به خود اجازه هر جور و جفا در حق بی پناهان عالم می دادند و مردم برای احقاق حقوق خود قیام نمی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرجا که مردمی ستم دیده و رنج کشیده از ظلم ظالمان به پا خاستند با تأسی از نهضت و قیام عظیم عاشورا بوده است، همان گونه که مردم ایران در سایه نهضت خمینی(ره)با تکیه بر این اصل قیام کرده و پیروزی یک انقلاب مردمی مبتنی بر آموزه های دینی و ولایت مطلقه فقیه را رقم زدند.

به گفته کارشناسان حوزه های متعدد سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایران بعد از انقلاب با قبل از سال 57 قابل قیاس نیست.رشد فزاینده علم و دانش از یک سو و تکیه بر داشته های درون از سویی دیگر مسیر رسیدن به قله نهایی را هموار ساخته است.

هرگاه انقلابی و جهادی عمل شد، پیروز بودیم و در این میان مردم بارها مشاهده کرده اند که هرجا تفکر و مدیریت جهادی وانقلابی با محوریت عمل به منویات رهبری جاری شد و در کنار آن نگاه خوباوری، استقلال و آزادمردی رقم خورد، در آن بخش ها موقعیت های ویژه ای برای ارتقای جایگاه وطنمان فراهم شد.

اگر نبود آن مدیریت و تفکر جهادی، معلوم نبود ایرانی که تازه انقلابش پیروز شده بود، در برابر صدام و رژیم بعث عراق با آن حمایت های همه جانبه دنیا استکبار بتواند دوام بیاورد. فرهنگ انقلابیگری بر مدار انقلابی ماندن اشاعه یافته است.این فرهنگ را می توان به خوبی در مسیر آموزش، رشد و تولید علم در حوزه صنایع دفاعی، نانوتکنولوژی، انرژی صلح آمیز هسته ای و به دنبالش پزشکی هسته ای مشاهده کرد.

سردار سلیمانی از دل فرهنگ انقلابیگری برخاست

بی تردید از دل فرهنگ انقلابی ماندن و پافشاری بر انقلابیگری در عمل سرداران شهیدی همچون حاج قاسم سلیمانی رشد کردند و برای نسل جوان امروزی به مانند شهید حججی ها الگو شدند.اگر امروز در بخش هایی از نظام کاستی های مشاهده می شود همه و همه به دلیل حضور مدیرانی است که بیگانه با تفکر انقلابی اند و غربزدگی خود را ساده لوحانه فریاد می زنند.

با این وجود از آنجا که انقلاب ایران بر اصول اسلام ناب محمدی(ص) و نه اسلام امریکایی و انگلیسی شکل گرفته، روحیه انقلابیگری و جهادی در این ملت زنده است و به همین دلیل استکبار مدام برای فریب خودفروخته های داخلی رنگ عوض می کند و تنها بلف می زند و به گفته امامین انقلاب هیچ غلطی هم نمی توانند نمی کنند.

داشتن روحیه جهادی هرجا که ریشه دوانده، منشاء خدمت رسانی به مردم شده، از گروه های جهادی گرفته تا آنانی که آموخته هایشان را وقف مردم می کنند و زکات علم آموزی خود را خدمت به مردم می دانند، همچون یاری رساندن «سیدامید اینالو» که در زمینه پزشکی هسته ای جزء سرآمدهای ایران اسلامی است.

امید؛ زاده خانواده ای با 3 شهید

وقتی به سراغش می رویم آرام است، اما کاری و بسیار پرتلاش، کمتر حرف می زند و بیشتر عمل می کند و به سختی راضی به رسانه ای شدن اقداماتش می شود، جزء خانواده معززش شهداست، این را هم کمتر کسی این روزها در همدان می داند، پدر و دو برادر این پزشک کشورمان در دوران دفاع مقدس به درجه رفیع شهادت نائل شدند.دیگر برادر او نیز در رشته دندانپزشکی تحصیل کرده بود و با وجود آن که می توانست مطب خصوصی بزند ودرآمدهای آن چنانی به دست آورد، برای دفاع از حریم آل الله، راهی سوریه شود و مدتی به عنوان مدافعان حرم در سوریه مشق عشق آموخته بود.

خدمت رسانی جهادی پزشک یک متخصص طب هسته ای در همدان

شاید هرکه جای این پزشک متخصص طب هسته ای بود می گفت ما دینمان را به انقلاب ادا کردیم و حالا باید نشسته و استفاده ببریم.اما سیدامید اینالو این گونه نیست، تمام وقتش را برای بیماران خود صرف می کند.دلسوز است و طاقت دیدن رنج بیماران خود را که برای هزینه درمانشان لنگ می زنند ندارد، از این رو بسیاری از ساعات اینالو به خدمت رسانی جهادی می گذرد.

از آنجا که دستگاه اسکن خاص با نام " دستگاه گاما کمرا" تنها در بیمارستان تخصصی فرشچیان همدان راه اندازی شده بود و تعداد بیماران به ویژه بیماران قلبی و یا دیگر بیمارانی که برای اسکن به این دستگاه نیاز دارند هم زیاد است، فرصت نوبت دهی به آنان برای ماه ها بعد ثبت می شد و بیماران یا به استان های همجوار برای تشخیص بیماری خود مراجعه می کردند و یا به پایتخت و علاوه بر رنج سفرو درد بیماری، باید هزینه

های بیمارستان های تخصصی را هم پرداخت می کردند، آن هم اگر در این اوضاع بد اقتصادی پولی در جیب داشتند و گرنه باید با درد بیماریشان بسازند و صدایشان در نیاید.

قلب مرکز پزشکی هسته ای امید در همدان می تپد/سرمایه گذاری بخش خصوصی اما خدمت دهی با تعرفه دولتی

بنابراین اینالو که وضعیت نامناسب اقتصادی این بیماران را مشاهده می کند، تصمیم می گیرد تا با همیاری یکی از همکارانش در حدود 12 میلیارد تومان هزینه کنند و "دستگاه گاما کمرا" را با هزینه شخصی تهیه و در مرکز پزشکی هسته‌ای کلینیک امید همدان نصب کند، با سختی تمام و البته همیاری دانشگاه علوم پزشکی همدان تجهیزات لازم را فراهم می سازند و از دهه مبارک فجر سال گذشته تاکنون در این کلینیک اقدامات لازم را با تعرفه دولتی و نه تعرفه بالای کلینیک ها و بیمارستان های خصوصی برای بیماران انجام می دهند.

دعای خیر مردم توشه راه امید

اینالو می گوید؛ شرایط اقتصادی تعداد قابل توجهی از بیماران آن گونه که باید مناسب نیست، بنابراین با نصب چنین دستگاهی کمک کار آنان شدیم تا برای آخرت خود توشه ای از دعای خیر مردم جمع کنیم.

او عنوان می کند که تجهیزات پزشکی هسته ای دیگری هم برای این کلینیک مهیا ساخته اند و اکنون یک کلینیک تخصصی کامل در استان همدان هم با بهترین تجهیزات پزشکی مطابق با استانداردهای جهانی داریم و مورد این مرکز امید در تلاش هستیم به زودی به یاری خدا قسمت درمانی را هم راه اندازی کنیم تا بتوانیم تمامی خدمات پزشکی هسته ای را با تعرفه دولتی در استان انجام دهیم.

به‌روزترین و پیشرفته‌ترین مرکز گاما اسکن غرب کشور در همدان/ انجام 7 هزار اسکن ویژه در یک سال

این پزشک هسته ای کشورمان از انجام هفت هزار اسکن با استفاده از "دستگاه گاما کمرا" از بهمن ماه سال گذشته تاکنون خبر می دهد و عنوان می کند: این اسکن برای تشخیص بیماری قلبی، انواع سرطان ها و بیماری های مرتبط با طحال انجام می شود و با راه‌اندازی مرکز گامااسکن دیگر بیماران نیازی به مراجعه بیماران به پایتخت و نقاط دیگر کشور ندارند.

اینالو ادامه می داد: مرکز پزشکی هسته‌ای امید به‌روزترین و پیشرفته‌ترین گاما اسکن غرب کشور محسوب می شود وظرفیت آن را دارد که تمام اسکن‌های تشخیصی که در ایران قابل انجام است را در این مرکز انجام دهند و نه تنها نیاز درمانی بیماران استان بلکه منطقه غرب کشور را می تواند تأمین می کند و این خود به نوعی صرفه جویی در وقت و هزینه برای کمک رسانی به بیماران و پیاده سازی اقتصاد مقاومتی در حوزه پزشکی است.

استفاده دستگاه پت سی.تی.اسکن، برای تشخیص زودهنگام بیماران سرطانی در همدان

او از نصب و راه اندازی "دستگاه پت سی.تی.اسکن" (pet-ct scan) با هزینه ای افزون بر دو میلیارد تومان در این کلینک تخصصی هم حرف ها به میان می آورد، آنجا که تا هفت هشت سال پیش چنین دستگاهی برای تشخیص زودهنگام بیماران سرطانی وجود نداشت، اما حالا نه تنها همدان بلکه بسیاری از مراکز استان ها به این دستگاه مجهز شده اند.

اگر امنیت نبود، فرصتی برای علم آموزی و خدمت رسانی هم نبود

این پزشک هسته ای کشورمان پیشرفت های ایران اسلامی به ویژه در حوزه پزشکی را مرهون خون پاک شهدایی همچون شهید همدانی ها و سردار سلیمانی ها می داند و تأکید دارد: اگر امنیت و آرامش کنونی نبود، اصلاً کشوری به نام ایران نبود و تروریست های تفکیری همچون داعش از ایران جزء ویرانه ای برجای نمی گذاشتند، آن زمان دیگر نه فرصتی برای علم آموزی مهیا می شد و نه فرصتی برای خدمت رسانی به مردم.

ایران، بعد از انقلاب، ایرانی مقتدر در حوزه پزشکی هسته ای

اینالو معتقد است ایران بعد از انقلاب، ایرانی مقتدر در حوزه علوم پزشکی به ویژه پزشکی هسته ای است، چرا که قبل از سال 1357 عمده پزشکان حتی پزشکان عمومی کشورمان، وارداتی بودند! اما امروز نه تنها پزشکان عمومی بلکه متخصصان حوزه های مختلف از درون این مرز و بوم و با دانش ایرانی رشد کرده و پرورش یافته اند.

رویش امید در انقلابی ماندن است نه تدبیرهای غربی

به گزارش عصر همدان؛ "سید امید" نشان داده که بی تردید "رویش امید" در انقلابی ماندن است نه تدبیرهای غربی و با عمل خود و نه حرف زدن در مسیر ولایتمداری حرکت می کند، چرا که رهبر معظم انقلاب پایبندی به مبانی و ارزش های اساسی اسلام و انقلاب، هدفگیری آرمان های انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آن ها، پایبندی به استقلال کشور، حساسیت در برابر دشمن و نقشه دشمن و عدم تبعیت از آن و نیز تقوای دینی و سیاسی را پنج شاخصه اصلی پنج شاخص انقلابیگری، انقلابی بودن و انقلابی ماندن می داند.بنابراین انقلابی ماندن روحیه جهادی خاص خود را می طلبد و هیچ گاه با تفکر لیبرالی و غربزدگی جمع نمی شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مرکز پزشکی هسته ای تعرفه دولتی انقلابی ماندن برای تشخیص راه اندازی خدمت رسانی غرب کشور نه تنها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۱۸۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور

ابوالفتح مرادی در نشست خبری با اشاره به برگزاری یازدهمین تور رسانه‌ای در مرکز تحقیقات و منابع طبیعی استان فارس، به دستاورد‌های یکساله این سازمان پرداخت و گفت: سازمان تات مغز متفکر وزارت جهاد کشاورزی است و وظیفه پشتیبانی، حمایت علمی و فنی از وزارتخانه، تولید دانش فنی برای افزایش تولید در کشور را برعهده دارد.

او با بیان اینکه مرکز تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی فارس به عنوان یکی از بازوان پرتوان و قوی یک واحد استانی سازمان تات نقش تولید دانش و حمایت علمی و فنی از بخش کشاورزی استان را برعهده دارد، افزود: این حمایت و تولید دانش فنی و پشتیبانی علمی با انجام طرح‌ها و پروژه‌های تحقیقاتی کشاورزی است که مشکلات بخش کشاورزی احصاء و راه‌کار‌هایی را برای حل آن ارائه می‌دهد.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس با یادآوری اینکه در سال گذشته تعداد پروژه‌های تحقیقاتی در دست اجرای این مرکز ۲۵۸ مورد بوده که ۱۱۴ مورد هم خاتمه یافته داشتیم، بیان کرد: اگر به عمر ۶۵ ساله مرکز تحقیقات استان فارس بازگردیم در این مدت بالغ بر ۴۵۰۰ پروژه تحقیقاتی توسط پژوهشگران این مرکز انجام که نتایج آن به بخش کشاورزی و اجرا منتقل شده است.

مرادی به قبل و اوایل بعد از انقلاب اسلامی گریزی زد و گفت: در آن زمان ارقام گندم ۲ تا ۳ تن در هکتار بود، اما با فعالیت ۳۴ مرکز تحقیقات استانی و با اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و معرفی ارقام گیاهی مناسب؛ امروز تولید گندم در هر هکتار به بالای ۱۰ تن رسیده است که با تلاش سازمان مجموعه تات بوده است.

او همچنین با تصریح بر اینکه مرکز فارس بزرگترین مرکز استانی سازمان تات در بیش از ۸۰ درصد معرفی ارقام در حوزه گندم نقش و مشارکت فعال داشته است، یادآور شد که به همت این مرکز در یکسال گذشته ۹ جلد کتاب به زبان‌های انگلیسی و فارسی نگارش و به چاپ رسیده است.

مرادی در ادامه اعلام کرد: مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس دارای ۱۱ ایستگاه و چهار پایگاه تحقیقاتی و ۲ هنرستان کشاورزی فعال در شهرستان‌های شیراز و علی آباد را دارد؛ همچنین ۳۳۰ نفر نیرو باِلغ بر ۱۰۰ مدرک دکتری و مدرک فوق لیسانس داریم.

او تعداد مقالات علمی چاپ شده در سال گذشته را ۱۷۲ مقاله اعلام کرد و افزود: تعداد ۸۵ مقاله یا تعداد نیمی از آن در مجلات کیو وای به چاپ رسیده‌اند.

مرادی اصلاح ارقام گیاهی را از دیگر فعالیت‌های مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس دانست و توضیح داد: از منظر طرح‌های تحقیقاتی برای حل مشکلات بخش کشاورزی بعضی از این پروژه‌ها در حوزه به نژادی محصولات کشاورزی است که در واقع همکاران ما در سال گذشته در اصلاح ۱۹ ارقام گیاهی مشارکت داشتند. گفتنی است که اصلاح و معرفی ارقام گیاهی یک فرآیند طولانی ۱۲ تا ۱۵ ساله است تا آن رقم گیاهی به جامعه معرفی شود.

او، ۶ رقم گندم نان را بامداد، سپهر، پریان، دامون، ماهان، بارین و سه رقم جو را متین، نگین و گلچین و ۳ رقم ذرت را علوفه ای، مختار، بهار، کوهین و دور قم چغندرقند یلدا و زیبا و یک رقم گریت فروت به نام مانا را معرفی کرد و با طرح این پرسش که چرا ما باید فرآیند ارقام گیاهی را دائما انجام دهیم، بیان کرد: ارقام گیاهی موجود عمر مفید ۵ تا ۶ ساله دارند که بعد از طغیان بیماری‌ها، خشکی و ... پتانسیل عملکرد را ازدست می‌دهند لذا باید جایگزین شود و نیاز غذایی جامعه را تامین کنیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه جمعیت دنیا دائم در حال افزایش است و شهروندان نیاز به تغذیه بیشتری دارد، گفت: در حال حاضر ۲۲۰ میلیون هکتار گندم از اراضی دنیا تحت کشت گندم است که این محصول را تولید می‌کنند و حدود ۱۹۰ تا ۱۸۰ میلیون تن به بازار‌های جهانی عرضه می‌شود و کشور ایران نیز سالانه بین ۱۲ تا ۱۴ میلیون تن گندم نیاز دارد که برای مصرف نان و تولید ماکارونی نیاز است.

مرادی در ادامه با اشاره به فناوری‌های روز دنیا ما هم به مشابه بایستی ارقام مقاوم‌تر و بروزتری را به جامعه معرفی کنیم تا پاسخگوی نیاز غذایی در حال رشد باشیم، گفت: با معرفی یک رقم گندم مبلغ ۱۵ هزار میلیارد تومان ارزش افزوده برای بخش کشاورزی ایجاد می‌کند و در استان فارس با توجه به سطح زیرکشت ۲۸۷ هزار هکتاری گندم آبی در استان حدود ۱۴۳ هزارتن افزایش محصول خواهد داشت که ۲ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان ارزش افزوده به بخش کشاورزی می‌تواند ایجاد کند. این عدد می‌تواند موجب جلوگیری از ۲۵۰ میلیون دلار ارز سالانه به خارج کشور می‌شود.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت تولید هسته‌های بذری، بیان کرد: اگر یکسال تولید این هسته‌ها متوقف شود، تولید محصولات و امنیت غذایی جامعه برای پنج سال با مشکل مواجه می‌شود.

 او گفت: مرکز تحقیقات کشاورزی فارس در سال گذشته رتبه نخست کشور را در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور کسب کرد و رکورد تولید این هسته‌های راهبردی که تامین کننده امنیت غذایی کشور و پایداری تولید است در دولت مردمی شکسته شد؛ با فعالیت ۳۴ مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی در سطح کشور ۳۰ درصد تولید هسته‌های بذری را تنها استان فارس تولید می‌کند که در سال ۱۴۰۱ میزان تولید هسته‌های بذری ۱۰۷ تن بود، اما در سال ۱۴۰۲ این میزان تولید ۲۲۶ تن برای ۷۰ رقم گیاهی بود.

مرادی اظهارکرد: این ۲۲۶ تن هسته بذری؛ پتانسیل تولید ۵۵۰ هزار تن بذر گواهی شده را دارد و این میزان ۸ میلیون تن دانه گندم، جو و تریتیکاله را دارد و نیاز ۲۷ شرکت تولید کننده استان به علاوه اینکه به ۱۶ استان دیگر ارسال می‌شود و از نظر اقتصادی نیز این امر می‌تواند سالانه از خروج ۲ میلیارد دلار ارز از کشور جلوگیری کند.

او با بیان اینکه در خرداد سال ۱۴۰۱ ستاد الگوی کشت استان فارس با محوریت مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس با همکاری اتاق بازرگانی و صنایع معادن استان، اداره کل هواشناسی و سازمان‌های دیگر شکل گرفت، گفت: در این ستاد، الگوی کشت سه دشت نمدان، اقلید و داریون تهیه و دشت‌هایی از جمله ارسنجان، قره باغ و فیروزآباد را دست اجرا دارند. این الگوی کشت در این ۳ دشت به طور متوسط موجب ۳۵ درصد صرفه جویی یا ۱۳۴ مترمکعب صرفه جویی در مصرف آب می‌شود.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس در ادامه به برگزاری ۱۹۰ دوره آموزشی برای ۲۸۰۰ نفر از کارکنان ازمان جهاد کشاورزی و دستگاه‌های تابع وابسته اشاره کرد و گفت: آموزش‌های رسمی با هدف تربیت نسل آینده کشاورزی است.

مرادی در پایان به ارتقاء ۱۳ پله‌ای این مرکز در جشنواره شهید رجایی برای اولین بار در عمر ۶۵ ساله خود اشاره کرد و گفت: همچنین رتبه در سال ۱۴۰۲ این مرکز به رتبه ۲۳ رسیده است. همچنین در بین ۳۴ مرکز فارس به عنوان مرکز برتر در حوزه پژوهش و فناوری انتخاب شدیم.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی فارس از حمایت و استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان توسط این مرکز سخن گفت و اعلام کرد: سال گذشته ۶ نفر از محققان این مرکز به عنوان محققان برتر ملی در موسسات مادر انتخاب شدند که برای اولین بار بوده است. همچنین اعضای هیات علمی این مرکز تحقیقات طی ۲ سال گذشته موفق به ثبت ۲ اختراع شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • استان فارس تولیدکننده ۳۰ درصد هسته‌های اولیه بذر غلات کشور
  • جنبش «همبستگی با غزه» گوش مدعیان دموکراسی را کر کرده است
  • تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور