Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلال الدین محمد شکریه در گفت و گو با خبرنگار مهر، درباره تعطیلی نمایشگاه‌های بهاره، گفت: دولت هنوز برنامه‌ای برای اصناف جهت فروش‌های ایام شب عید اعلام نکرده است، اما مقرر شده واحدهای صنفی فروش فوق العاده را تحت نظارت واحدهای بازرسی اصناف برگزار کنند.

وی افزود: در نمایشگاه به دلیل تجمع واحدها، پروتکل‌های بهداشتی قابل اجرا نبود؛ از این رو در این جشنواره، واحدها با همان قیمت‌های نمایشگاه اجناس را می‌فروشند

دولت هیچ حمایتی از اصناف نکرد

شکریه درباره حمایت‌های کرونایی دولت از اصناف، با بیان اینکه اصناف از نظر کسب و کار در شرایط طبیعی قرار ندارند، اظهار داشت: در حال حاضر دو مشکل عمده شامل کاهش قدرت خرید مردم و شیوع ویروس کرونا، کسب و کارهای کشور را از واحدهای تولیدی تا واحدهای توزیع تحت الشعاع قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب رئیس اتاق اصناف ایران افزود: تسهیلاتی که دولت برای واحدهای آسیب دیده از کرونا در نظر گرفته بود، به هیچ وجه قابل توجه نبود و انگیزه‌ای ایجاد نکرد و تنها ۱۶ تا ۱۷ درصد از اصناف کشور این تسهیلات را گرفتند و نزدیک به ۸۳ درصد اصناف از دریافت این تسهیلات چشم پوشی کردند.

وی ادامه داد: بنابراین فقدان تسهیلات بانکی مناسب برای پوشش دادن زیان اصناف آسیب دیده از کرونا در این شرایط، یکی از عواملی بود که موجب شد کسب و کار اصناف با مشکل مواجه شود. این در حالی است که در سایر کشورها دولت حمایت‌های ویژه ای از کارگران و اصناف به عمل آورد البته ما انتظار نداریم همانند کشورهای دیگر حمایت صورت بگیرد اما می‌شد حمایت‌های بهتری کرد.

شکریه گفت: اتاق اصناف برنامه مفصلی را با محوریت مسائلی همچون مالیات، بیمه، نظام بانکی، شهرداری، عوارض و … در راستای حمایت از اصناف تولیدی، توزیعی و خدمات فنی ۳ ماه پیش به دولت ارائه کرد اما دولت هیچ توجهی به این برنامه نداشت در حالی که اگر بخش‌هایی از این برنامه نیز اجرا می‌شد، امروز شاهد این حجم از مشکل در کسب و کارها نبودیم.

وی افزود: اگر دولت به دنبال رونق تولید و افزایش امنیت روانی، اقتصادی و اجتماعی است باید از واحدهای تولیدی و توزیعی حمایت کند؛ چراکه با تعطیلی هر واحد کوچک بین ۴ تا ۶۰ شغل از بین می‌رود. ما تا یک سال و نیم و حتی شاید دو سال دیگر درگیر ویروس کرونا خواهیم بود اگر دولت برنامه دقیقی برای مدیریت این اوضاع نداشته باشد، مشکلات بیشتر می‌شود.

کد خبر 5139988 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: اتاق اصناف ایران ویروس کرونا نمایشگاه بهاره بازار شب عید بانک مرکزی ایران قیمت دلار شاخص کل بورس قیمت نفت بانک صادرات ویروس کرونا قیمت طلا بورس بورس تهران بازار سهام امریکا اقتصاد آمریکا بازار سهام اسیا تولید نفت قیمت یورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۰۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا رستگار رئیس اتاق اصناف در مصاحبه رادیویی، گفت: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است. یعنی یک سری خدمات نهادهای دولتی باید در بستر الکترونیکی انجام شود. یک سری مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده و در ادامه نیز بحث الکترونیکی شدن روی داد که در دستور کار دولت است.

رستگار تاکید کرد: الکترونیکی کردن مجوزها نیازمند آن است که تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد باید کد یکتا را داشته باشند.

وی گفت: کد یکتا متصل به حساب بانکی افرادی می‌شود که فعالیت اقتصادی دارند. بیشتر افراد باید جسم مجوز را با خود می‌بردند و یا استعلامی از نهادهای ذیربط انجام می‌شد تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد. با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا نیازی نیست که اشخاص حقیقی و حقوقی که دارای پروانه کسب هستند مجوز را با خود ببرند.

این مقام صنفی یادآور شد: مهمترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند آن است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند. سپس آنکه این مجوزها مورد تأیید درگاه ملی مجوزها باشد. با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند هم افرادی که مجوز دارند و یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به روز رسانی خود را انجام می‌دهند.

وی گفت: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتماً باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

رئیس اتاق اصناف تهران خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارائه می‌کنند.

کد خبر 6095507

دیگر خبرها

  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم