Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات داوران جشنواره ملی ترنم فتح با تاکید براینکه دفاع مقدس هیچگاه به تاریخ نپیوست، گفت: باید تعریفی تازه از موزیک نظامی مقاومت و ایثار ارائه کرد.

مصطفی محدثی‌خراسانی شاعر و عضو هیات داوران جشنواره ملی ترنم فتح ویژه گروه‌های موزیک نیرو‌های مسلح با بیان اینکه موزیک نظامی در گستره و تحت تاثیر آموزه‌های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نه تنها فریادگر حماسه و رزم و رجز، بلکه ترنم زلال عشق و عرفان است، اظهار داشت: باید تعریفی تازه از موزیک نظامی مقاومت و ایثار ارائه کرد و به دنبال مصداق‌های گسترش‌یافته و شکل‌های مضمونی تازه آن در شرایط کنونی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: رزمندگان سنگر‌های نظامی دیروز، اکنون در سنگر‌های علم و فرهنگ به مبارزه با استکبار و دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی مشغولند و یکی از حساس‌ترین این سنگرها، سنگر هنر انقلاب اسلامی است.

شاعر و عضو هیات داوران جشنواره ملی ترنم فتح ادامه داد: دفاع مقدس اگرچه به ظاهر رخدادی است که در بازه زمانی هشت ساله در مقطعی از تاریخ این سرزمین اتفاق افتاده است، اما از آنجاکه توانست به مدد پشتوانه‌های، ملی، حماسی، مذهبی و عرفانی خویش، تبدیل به فرهنگی ژرف و متعالی شود، هیچگاه به تاریخ نپیوست و همواره، چون رودی خروشان و زاینده، نقشی حرکت آفرین و طراوت بخش در تمامی شئون زندگی فردی و اجتماعی نه تنها این ملت که جهان اسلام و همه ملل آزادیخواه عالم داشته است.

محدثی‌خراسانی تاکید کرد: فرهنگ شهادت و ایثار که برآمده از جانفشانی‌ها، رشادت‌ها و پاکبازی‌های شیران روز و پارسایان شب جبهه‌های نبرد است، اکنون می‌رود تا الهام بخش ملت‌ها دریافتن راه رستگاری و رهایی از استبداد و استعماری باشد که مستکبران جهانی به غلط به باورشان رسانده اند که تقدیر تاریخی آنهاست.

داوران جشنواره ملی ترنم فتح به آثار رسیده به مرحله نهایی سومین دوره این رویداد مهم فرهنگی و هنری اشاره کرد و افزود: جشنواره به لحاظ کمی و هم کیفی امیدوار کننده و شوق آفرین بود و نوید گشوده شدن فصلی شکوهمند در عرصه موزیک نظامی را به همراه داشت.

دفاع‌پرس/

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: موزیک نظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۰۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم تدوین و اجرای برنامه اقدام مشترک برای حضور آحاد مختلف مردم در باغ موزه دفاع مقدس در تبریز با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاکید کرد.

مالک رحمتی، در جلسه شورای سیاستگذاری بنیاد حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس با بیان اینکه همه ما مدیون شهدا هستیم، افزود: بر این اساس مدیران کل دستگاه‌ها به حضور در جلسات شورای هماهنگی بنیاد اهتمام ویژه داشته باشند. 

وی اضافه کرد: اینکه باغ موزه دفاع مقدس ۱۸ هزار بازدید در سال داشته باشد، نشان می‌دهد که نهادهای فرهنگی و تربیتی همچون آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باید اهتمام ویژه‌ای برای حضور دانش آموزان و دانشجویان در این مکان ارزشمند داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: در این فوران جنگ روانی که دشمن راه انداخته، برای آشنایی نوجوانان و جوانان با محتوای باغ موزه دفاع مقدس، همه ظرفیت‌های موجود مورد استفاده قرار گیرد.

وی ادامه داد: در این راستا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را نه به عنوان کار اداری، بلکه تکلیف دینی و الهی بدانیم.

رحمتی با اشاره به تاثیر فراگیر و همه جانبه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ایران و فراتر از آن بیان کرد: این فرهنگ اصیل اسلامی در دوران کرونا نیز در جامعه ما نمود عینی یافت و همه برای غلبه بر این بیماری وارد گود شدند.

وی اضافه کرد: فرهنگ ایثار و شهادت در همه ابعاد حیات اجتماعی نجات بخش بوده و در هر حوزه‌ای وارد شده، آن را متحول کرده است. 

استاندار آذربایجان شرقی گفت: اگر بتوانیم این فرهنگ را به بهترین شکل ممکن نهادینه کنیم، دیگر هیچ مشکلی در هیچ بخشی از جامعه نخواهیم داشت.

رحمتی همچنین بر لزوم طراحی و اجرای کار رسانه‌ای برای کمک به رونق فعالیت‌های باغ موزه و انعکاس شایسته آن در جامعه تاکید کرد.

رحمتی همچنین خواستار تجهیز باغ موزه دفاع مقدس تبریز به ابزارهای روز و جوان پسند نرم افزاری شد و ادامه داد: در تامین منابع مالی مورد نیاز تکمیل باغ موزه نیز از همه ظرفیت‌های بودجه‌ای استانی و ملی استفاده می‌کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به محدودیت منابع مالی نهادهای دولتی، واقفین و شبکه مردمی و خیرین بیشترین توان و ظرفیت را برای کمک در این حوزه دارند. 

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، شهردار تبریز، مدیرکل حفظ و نشر آثار و ارزش‌های دفاع مقدس و مدیرکل راه و شهرسازی استان، گزارشی از اقدامات انجام شده مرتبط با تکمیل باغ موزه دفاع مقدس ارائه کردند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری سومین جشنواره ملی پرچمداران انقلاب اسلامی در استان
  • فرهنگ ایثار و شهادت باید به جهانیان معرفی شود
  • جزئیات تشییع پیکر شهدای تازه تفحص شده اصفهانی
  • فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید تبیین شود
  • فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود
  • ورود پیکر ۲ شهید تازه تفحص شده دفاع مقدس به اهواز
  • پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار رونمایی شد
  • رونمایی از پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • برنامه اقدام مشترک برای رونق باغ‌موزه دفاع مقدس تبریز تدوین شود
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند