Web Analytics Made Easy - Statcounter

"مهناز افشار" از جمله سلبریتی‌هایی بوده که طی سال‌های اخیر با انواع موضع‌گیری‌های سطحی خود و عدم اطلاعات به نوعی بی‌سوادی خود در بسیاری از موضوعات روز نشان داده است . اخیراً دروغ‌ "مهناز افشار" درباره تزریق واکسن کرونا هم افشا شد.

به گزارش برنا، با گسترش شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها بین مردم، یکی از آسیب‌های جدی ایجاد شده، خارج شدن فرآیند اطلاع‌رسانی از رویه معمول خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روش درست دستیابی به اطلاعات خبری و تحلیلی از جانب رسانه‌هایی است که با این هدف، ماهیت وجود پیدا کرده‌اند و وقتی این مجرای دسترسی به اطلاعات به صفحات شخصی افراد مشهور یا کانال‌های بی‌هویت در شبکه‌های اجتماعی تنزل پیدا کند باید منتظر عواقب ناشی از دروغ‌پراکنی‌ها و شایعه‌سازی‌ها هم باشیم.

یکی از اصلی‌ترین دستاویز‌ها برای شایعه‌پراکنی‌های اخیر در شبکه‌های اجتماعی، موضوع واکسن کرونا است که حتی صدا و سیما هم از این سبک ارائه اطلاعات بی‌نصیب نمانده‌ است؛ وقتی یک فوتبالیست با حضور در یک برنامه تلویزیونی ادعا می‌کند که فلان فرد به کرونا مبتلا بوده و بعد از تزریق واکسن خوب شده‌! معلوم می‌شود که حتی جامعه به اصطلاح نخبگانی کشور هم تحت تأثیر اخبار بی‌پایه و کاذب فضاهای مجازی قرار گرفته‌اند و حتی نمی‌دانند واکسن برای پیشگیری است نه درمان!

این موضوع برای بسیاری افراد مشهور از جنبه بی‌اطلاعی قابل بررسی است اما از طرف دیگر برخی سلبریتی‌های خارج‌نشین به عمد اقدام به "دروغ‌پراکنی" می‌کنند و شرایط از جانب این جریان به گونه‌ای پیش می‌رود که انگار در تمام جهان واکسیناسیون عمومی انجام شده‌ است و تنها در ایران این رویداد اتفاق نیفتاده‌ است! در حالی که در حال حاضر، ایران کمترین میزان مرگ و میر کرونا در جهان را دارد.

"مهناز افشار" از جمله سلبریتی‌هایی بوده که طی سال‌های اخیر با نوع موضع‌گیری‌های سطحی خود، عدم اطلاع و به نوعی بی‌سوادی خود در بسیاری از موضوعات روز را نشان داده و البته در برخی موارد مانند جریان تبلیغ "آمپول نالوکسان" توسط وی مشخص شد که دریافت "پول" تنها انگیزه وی از چنین تبلیغی بوده است!

و حالا مهناز افشار در جریان واکسن کرونا در توئیتی مدعی شده خودش واکسن کرونا را زده با این عبارت "اینجا زدم با اجازه!" اما در توئیت 5 روز بعد و با فراموش کردن ادعای اخیر خود می‌گوید که "واکسن نوبت ما نرسیده!"

چنین دروغ‌هایی را نمی‌توان حمل بر ناآگاهی وی کرد و در شرایط سخت کشور شبیه به غرض‌ورزی برای فشار به افکار عمومی است؛ توجه به همین دیتا‌های دروغین نتیجه‌اش می‌شود "فریاد‌های احمقانه" جماعت دیگری از سلبریتی‌ها در داخل کشور!

منبع : تسنیم

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مهناز افشار واکسن کرونا مهناز افشار سلبریتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۱۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت

مورد تاسف‌بار مرد هلندی که بیش از یک سال‌ونیم به کووید-۱۹ مبتلا بود، در گزارش جدیدی مستند شده است. این مورد با ۶۱۳ روز ابتلا، طولانی‌ترین عفونت کووید است که از آن اطلاع داریم. درواقع این عفونت به‌قدری طولانی بود که ویروس فرصت داشت تا در بدن این مرد به واریانت جدیدی تبدیل شود.

به گزارش خبرآنلاین، مرد ۷۲ ساله‌ی هلندی سابقه‌ی سلامتی پیچیده‌ای داشت. او قبلا برای درمان نوعی سرطان خون، پیوند سلول‌های بنیادی انجام داده بود؛ اما بعد‌ها سرطان دیگری به‌نام لنفوم بزرگ سلول بی منتشر (DLBL) در او تشخیص داده شد. این مرد در نتیجه‌ی دارو‌هایی که برای درمان بیماری خود مصرف می‌کرد به‌شدت دچار نقص سیستم ایمنی شد؛ به این معنی که مورد جدی ابتلا به کووید-۱۹ همیشه برای او به عنوان خطری بالقوه به‌شمار می‌رفت.

مرد هلندی در فوریه‌ی ۲۰۲۲ به کووید مبتلا شد و با ترکیبی از آنتی‌بادی‌های مونوکلونال و استروئید‌ها تحت درمان قرار گرفت؛ اما متاسفانه دارو‌ها اثر نکردند و عفونت او ماندگار شد. اگرچه این مرد پیش از ابتلا به بیماری چندین دوز واکسن کووید دریافت کرده بود، هیچ شواهدی مبنی‌بر پاسخ آنتی‌بادی در بدن او مشاهده نشد.

بیمار برای بیش‌از ۶۰۰ روز آلوده به ویروس باقی ماند و مجبور شد چندین‌بار در بیمارستان بستری شود؛ اما خیلی زود و تنها ۲۱ روز پس از نخستین درمان، علائم جهش ویروس در او مشاهده شد. در ابتدا تعیین توالی نشان داد که ویروس در بدن مرد جهشی پیدا کرده که با سوتروویماب (یکی از دارو‌هایی که بیمار با آن تحت درمان قرار گرفته بود) مرتبط است.

ویروس در بدن بیمار بیش از ۵۰ بار جهش داشت

تجزیه‌وتحلیل‌های بیشتر ۲۷ سواب بینی جمع‌آوری‌شده بین فوریه‌ی ۲۰۲۲ تا سپتامبر ۲۰۲۳ حکایت از این داشت که ویروس در بدن این مرد بیش از ۵۰ بار جهش داشته است. برخی از این جهش‌ها در پروتئین اسپایک رخ داده بود؛ اتفاقی که نشان می‌دهد ویروس درحال سازگاری برای فرار از سیستم ایمنی بدن انسان است.

مشکلات سلامتی اساسی در مورد مرد هلندی به این معنی بود که سیستم ایمنی بدن او درواقع هرگز فرصتی برای پاکسازی ویروس نداشت. بستری‌شدن طولانی مدت در بیمارستان، همراه با نیاز به انجام اقدامات احتیاطی بیشتر برای جلوگیری از آلوده‌شدن دیگران، کیفیت زندگی مرد را تحت‌تاثیر قرار داده بود. به‌گفته‌ی تیم پزشکی، هیچ مدرکی وجود ندارد که واریانت جهش‌یافته در بدن این مرد، افراد دیگری را در جامعه آلوده کرده باشد.

بیمار در ماه اکتبر ۲۰۲۳ و در نتیجه‌ی عود بیماری زمینه‌ای خود از دنیا رفت. تاکنون هیچ موردی مشاهده نشده که تا این حد طولانی‌مدت دوام آورده باشد و از طرفی عفونت‌های پایدار پدیده‌ی شناخته‌شده‌ای هستند که با ویروس کرونای عامل کووید ۱۹ ارتباط دارند. برخی از تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که از هر ۱۰۰ عفونت، تنها سه مورد ممکن است بیش از یک ماه باقی بماند.

مشکل این است که هرچه ویروس به‌مدت طولانی‌تری در بدن انسان تکثیر شود و تکامل یابد، شانس بیشتری برای ایجاد جهش‌های فرار ایمنی وجود دارد. این یکی از تئوری‌های مطرح‌شده در مورد چگونگی پیدایش اومیکرون است. باید توجه داشت که هر گونه‌ی جهش‌یافته به واریانتی نگران‌کننده تبدیل نمی‌شود؛ اما همچنان مهم است که عفونت‌های مداوم تحت نظر قرار گیرند و بیمارانی که از قبل با سایر مسایل پزشکی درگیر بوده‌اند، بهترین مراقبت‌های ممکن را دریافت کنند.

نویسندگان مقاله در بیانیه‌ای می‌گویند: «مدت زمان عفونت کووید در مورد مرد هلندی بسیار زیاد بود؛ اما عفونت‌های طولانی‌مدت در بیماران دارای نقص ایمنی در مقایسه با عموم افراد جامعه شایع‌تر است. کار بیشتر تیم ما شامل توصیف گروهی از عفونت‌های طولانی‌مدت بین یک ماه تا دوسال در بیماران نقص ایمنی بستری در بیمارستان بود. بااین‌حال به‌طور کلی عفونت‌های طولانی‌مدت اتفاق نادری است؛ چراکه افراد دارای نقص ایمنی تنها درصد بسیار کمی از کل جمعیت را تشکیل می‌دهند.»

مورد مرد هلندی در کنفرانس جهانی ESCMID ارائه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • افشای اطلاعات جدید درباره آیفون 16
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور