Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود از اجرای یک هزار پروژه نهال‌کاری طی یک سال گذشته در مناطق بیابانی شهرستان خبر داد و گفت: هدف از اجرای این طرح‌ها تثبیت خاک و احیای پوشش گیاهی است.

به گزارش خبرگزاری برنا از سمنان؛ محمدرضا کشاورزیان ضمن بیان اینکه طی یک سال گذشته یک هزار پروژه نهال‌کاری در مناطق بیابانی شاهرود اجراشده است، ابراز داشت: مزج، جیلان، سطوه، طرود، خارتوران و بیارجمند از جمله مناطقی هستند که این طرح‌ها در آن اجرا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن بیان اینکه ۶۰۰ هکتار پروژه مدیریت هرز آب نیز در مناطق بیابانی شهرستان به انجام رسیده است، افزود: اجرای این طرح‌ها می‌تواند ضمن ایجاد نقش مهمی در کنترل آب مناطق بیابانی در بهبود شرایط زندگی ساکنان حاشیه این نواحی نیز مؤثر باشد.

رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود بابیان اینکه یک‌هزار هکتار پروژه آبیاری نیز برای شهرستان در دست اقدام است، ابراز داشت: برای اجرای این طرح‌ها ۲۵ میلیارد ریال اعتبار منظور شده است.

کشاورزیان بابیان اینکه طرح ۹ در ۹۹ منابع طبیعی از ابتدای سال جاری کلید خورده است، تصریح کرد: بیابان‌زدایی و مدیریت هرز آب یکی از این طرح‌ها است که باهدف تثبیت خاک و احیای پوشش گیاهی نه‌تنها امسال بلکه همه‌ساله توسط منابع طبیعی اجرا می‌شود.

وی بابیان اینکه منابع طبیعی با ایجاد جنگل‌های دست کاشت در حوزه مزج و جیلان توانست از فرسایش خاک جلوگیری کند، افزود: ایجاد بادشکن زنده از پیشروی بیابان به نواحی روستایی و خالی شدن این مناطق از سکنه بسیار کمک کرده است لذا از شهروندان انتظار می‌رود هرگونه تعرض و دست‌درازی به این سرمایه ارزشمند را گزارش کنند تا موضوع مورد رسیدگی قرار گیرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مناطق بیابانی منابع طبیعی طرح ها یک هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۱۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زخم معدن کاری بر پیکر شاهوار

دریافت 41 MB

به گزارش خبرنگار مهر، تخریب‌های وسیع در شاهوار، تأمین کننده آب و زیستگاه وحوش تاکنون مسئولان کشوری فراوانی را به شهرستان شاهرود کشانده است امروز شاهوار میزبان معاون سازمان حفاظت از محیط زیست بود.

گله‌های کل و بز در این فیلم به خوبی دیده می‌شود. انفجارهای معدنی سبب شده بود تا مدت‌ها این کل و بزها از منطقه فراری باشند حالا بعد از تعطیلی موقت معدن آرامش به منطقه تاحدودی بازگشته است اما دغدغه و نگرانی بزرگ مردم این است که این معدن هرگز به صورت کامل بسته نشده است مطالبه مردم تعطیلی کامل معدن مخرب شاهوار است زیرا این منطقه مهمترین تأمین کننده آب و حیات در شهرستان شاهرود است.

کد خبر 6094977

دیگر خبرها

  • رزمایش حفاظتی اطفای حریق در شاهرود اجرا شد
  • زخم معدن کاری بر پیکر شاهوار
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • شکست مرز‌ها در مناطق چهارگانه محیط‌زیست
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • ۵۹ میلیارد تومان برای طرح های آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • ۵۹ میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد