Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی ابراهیمی گفت: هزینه خرید هر دستگاه ۱۲ میلیون ریال است که ۵۰ درصد هزینه آن را عشایر پرداخت می کند و ۵۰ درصد دیگر نیز از محل کمک های بلاعوض دولتی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، وی افزود: از سال ۹۷ تاکنون، ۱۶۰ دستگاه پنل خورشیدی در اختیار خانوارهای عشایری این شهرستان خراسان شمالی قرار گرفته است که ۸۰۰ نفر از مزایای انرژی برق بهره‌مند شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این پنل ها به وسیله صفحه خورشیدی نور خورشید را جذب و با یک باتری مبدل انرژی خورشید را به انرژی نورانی تبدیل می کنند که می توانند تا سه لامپ هفت وات برق، مصارف شارژ گوشی همراه و چراغ قوه داشته باشد و با توجه به استقبال خوب عشایر شهرستان این طرح همچنان ادامه دارد.

رییس اداره امور عشایری شیروان گفت: پنل های خورشیدی در سامانه های محلی عشایر که از چادر استفاده می کنند توزیع شده و سال آینده قرار است تعدادی پنل خورشیدی دیگر راکه وزارت نیرو تعهد کرده، جذب کنیم.

ابراهیمی با اشاره به اینکه وجود پنل‌های خورشیدی باعث حفظ محیط زیست می شود، افزود: ترغیب و تشویق عشایر در استفاده از پنل خورشیدی در تخریب جنگل و مصرف چوب در مصارف خانگی نقش بسزایی دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عشایر پنل خورشیدی پنل خورشیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۱۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، حاتم شکری گفت: در این طرح مادران خانه‌دار ساکن در مناطق روستایی و عشایری دارای سه فرزند و بیشتر که تاریخ تولد فرزند سوم آنها فروردین ماه ۱۳۹۶ به بعد باشد به شکل رایگان و کمک ۱۰۰ درصدی دولت بیمه می‌شوند و از مزایای بیمه و بازنشستگی آن برخوردار خواهند شد.

او تأکید کرد: از ابتدای طرح تاکنون ۱۰هزار نفر از مادران خانه‌دار داری سه فرزند و بیشتر روستایی و عشایری پیش ثبت نام نزد صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر انجام داده‌اند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان همدان افزود: همه مادران واجد شرایط طرح می‌توانند با مراجعه به ۵۲ موسسه کارگزاری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر استان همدان اقدام به پیش ثبت‌نام کنند.

دیگر خبرها

  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است
  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • ادارات تهران باید تا ۱۵ خرداد امسال برچسب انرژی بگیرند
  • ممنوعیت ورود عشایر به شهرستان فریدونشهر تا پایان اردیبهشت
  • عشایر نقش پررنگی در تحقق شعار سال دارند