Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- بانوی تکواندوکار قمی گفت: باید مسئولان نسبت به رشد و توسعه ورزش همگانی برای بانوان ورود بیشتری داشته باشند تا سلامت جسمی و روحی بیشتری داشته باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم ، زن بعد از انقلاب اسلامی به‌عنوان نماد مهم کشور و اجتماع نامیده شد و بر کرسی‌های مختلف علمی؛ اجتماعی و سیاسی و ورزشی جایگاهی مطلوب یافت زن که تا دیروز و قبل از انقلاب تنها حکم کالایی بیش نداشت در سایه انقلاب چهره واقعی خود را شناخت و با تاسی از سیره و زندگانی دخت پیامبر اکرم حضرت زهرای مرضیه (س) هم در اجتماع و هم در خانه‌داری و هم در تربیت فرزندان خود از این بانوی عزیز الگو گرفت و چه زیبا است که در تقویم ملی روز ولادت سیده زنان عالم زهرای مرضیه (س) روزی به نام روز زن باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید بسیاری بر این باور اشتباه باشند که زن هرگز با توجه به محدودیت حجاب و پوشش خود به‌ویژه در جامعه اسلامی و ایرانی نتواند وارد اجتماع به‌ویژه درزمینهٔ ورزش شود اما باگذشت بیش از 41 سال از عمر انقلاب اسلامی زنان ما با تکیه‌ بر پوشش ایرانی و اسلامی خود در همه میدان‌های ورزشی جتی در بعد بین‌المللی در کنار آقایان و شاید جلوتر از آن‌ها توانسته‌اند مدال‌های مختلف جهانی را از آن خود کنند.

لشگری: در تکواندو اخلاق‌مداری را به حضور روی سکو ترجیح دادیم/ با شایستگی قهرمان لیگ ووشو شدیم تعویق مسابقات کسب سهمیه المپیک تکواندو در قاره آسیا/ 24 تا 26 اردیبهشت‌ ماه تاریخ جدید برگزاری نخستین نشست شورای اجرایی فدراسیون جهانی تکواندو در سال 2021

یکی از مهم‌ترین بعد سلامت هر جامعه‌ای گرایش بانوان به ورزش است چراکه نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می‌دهند زنان به‌عنوان نسل سازان آینده باید خود از سلامت روحی و جسمی خوبی برخوردار باشند پس توسعه زیرساخت‌های بانوان، ایجاد بوستان‌های ویژه برای آن‌ها از مهم‌ترین رکن اساسی توجه به ورزش زنان خواهد بود که باید مسئولان استانی و ملی ما به آن توجه کنند.

در استان با توجه به محدودیت زیرساخت‌های ورزشی در استان هستند بانوانی که این محدودیت‌ها را به فرصت تبدیل و در میدان‌ها مختلف استانی؛ کشوری و فراملی مشارکت و مدال‌آور شدند اخیراً با توجه به بحران کرونا و کنسل شدن بسیاری از مسابقات برخی مسابقات جهانی به‌طور آنلاین برگزار شد خانم «کبری سخایی» از بانوان قمی است که با وجود سختی بسیار مسابقات آنلاین و غیرحضوری بااراده توانست مدل نقره آسیا در رشته تکواندو را کسب کند.

تجربه 30 سال ورزش بانوی جوان قمی

ولادت با سعادت حضرت زهرا(س) و روز زن بهانه‌ای شد تا به سراغ یکی از بانوان موفق در عرصه ورزش و مدال‌آور نقره آسیا در رشته تکواندو رفته و با او درباره این راه و ظرفیت و جایگاه آن و هم‌چنین مشکلات بانوان قمی در ورزشی جویا شوم.

این بانو در گفت‌وگوی اختصاصی با تسنیم قم می‌گوید: من فارغ‌التحصیل رشته کامپیوتر هستم و به مدت 30 سال است که در زمینه ورزشی در استان فعالیت دارم و در مسابقات متعدد استانی و کشوری و حتی بین‌المللی هم حضوری چشمگیر داشتم و موفق به کسب مدال‌های متعدد شدم.

کبری سخایی که بیش از 30 سال از عمر خود را صرف ورزش و مسابقات مختلف در رشته تکواندو کرده بیان می‌کند: از سال 90 وارد لیگ کشوری شدم مدال‌های متعددی در لیگ دسته یک و مسابقات مختلف گرفتم در حال حاضر هم در رشته تکواندو توانستم مدال نقره آسیا را به دست آورم.

اراده‌ای که در بحران کرونا باعث قهرمانی شد

این بانوی ورزشکار قمی در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود با اشاره به برگزاری مسابقات اخیر آسیایی رشته تکواندو در جریان بحران سخت کرونایی اظهار می‌کند: با توجه به بحران کرونا مسابقات تکواندو آسیا به‌طور غیرحضوری یا به عبارتی آنلاین برگزار شد برگزاری چنین مسابقاتی از برگزاری حضوری آن به‌مراتب سخت‌تر است تنها من برای فیلم‌برداری از نحوه تمرین‌هایم 14 ساعت زمان برای تمرین اختصاص دادم تا توانستم در این شرایط سخت مدال نقره آسیا را کسب کنم.

سخایی می‌افزاید: اگر عشق و علاقه باشد هر کار سختی بااراده به سرانجام می‌رسد من هم باوجوداین سختی و بحران بااراده توانستم مدال نقره آسیا را به دست آورم.

از وی درباره این‌که آیا پوشش اسلامی مانع موفقیت او نشده و یا محدودیتی برای ورود او به عرصه مسابقات جهانی نشده است می‌گوید: محدودیتی در بحث حجاب نداریم وقتی دین ما برای حفظ سلامت روح ما زنان شئونات اسلامی را در نظر گرفته نباید به این پوشش به چشم محدودیت نگاه کرد.

وضعیت و فرهنگ‌سازی ورزش بانوان در قم

این بانوی قمی که مدال‌آور رشته تکواندوی آسیا است در پاسخ به این سؤال که وضعیت ورزش بانوان در قم را چگونه می‌بینید؟ بیان می‌کند: در طی سال‌های اخیر در زمینه ورزش فرهنگ‌سازی خوبی صورت گرفته است که در مقایسه با سال‌های گذشته بسیار مطلوب‌تر بوده در محدوده قم بانوان نگاه بانوان به ورزش نامناسب بود و شاید بسیاری از خانواده‌ها دختران خود را از ورزش کردن تاییدنهی می‌کردند سلامت زن در گرو ورزش کردن است چراکه سلامت زن تضمین‌کننده سلامت خانواده است.

سخایی می‌افزاید: باید مسئولان نسبت به رشد و توسعه ورزش همگانی برای بانوان ورود بیشتری داشته باشند تا سلامت جسمی و روحی بیشتری داشته باشند.

وقتی بوستان‌های ویژه بانوان هم برای بانوان قمی محدودیت دارد

این بانوی ورزشکار قمی در ادامه گفت‌وگوی خود با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های ورزشی بانوان در قم می‌گوید: درحالی‌که برای ورزش قهرمانی آقایان بودجه‌های بسیاری هزینه می‌شود می‌بینیم که ورزش قهرمانی بانوان تنها یک‌سوم بودجه آقایان هم نیست درحالی‌که بانوان در این عرصه بعضاً از آقایان قدم‌هایی روبه‌جلو دارند.

سخایی اظهار می‌کند: باید نگاه مسئولان به ورزش بانوان تغییر کند سلامت یک خانواده به‌سلامت زن بستگی دارد من مادر 3 فرزند هستم در این زمینه حتی فرزندانم و همسرم را هم به ورزش تشویق کردم سلامت یک زن می‌تواند در سلامت جامعه هم گره بخورد.

به گفته این بانوی ورزشکار؛ در استان بوستان‌هایی وجود دارد که به اسم بانوان احداث ‌شده است اما در همین بوستان‌های ویژه بانوان آقایان تردد کرده و برای بانوان محدودیت ایجاد کرده‌اند بانوان قمی در بوستان‌های ویژه خود هم از سوی منکرات محدودیت دارند در حالی‌ که باید در این بوستان‌ها بانوان آزادی عمل و فعالیت اجتماعی و ورزشی داشته باشند.

سخایی می‌افزاید: باشگاه‌های ما هم‌زمان و تایم نامطلوبی را برای بانوان در نظر می‌گیرند آن‌هم زمانی که زنان سرگرم خانه‌داری و تربیت فرزندان هستند زمان باشگاه برای آقایان بعدازظهر است در حالی‌ که باید زنان هم بعدازظهر که دغدغه خانه‌داری ندارند برگزار شود.

گزارش از هیفا پردل

انتهای پیام/454/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیشتری داشته باشند بوستان های ویژه رشته تکواندو برای بانوان بانوان قمی بوستان ها نقره آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۲۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه کارگران روی میز مسئولان قزوین

اسدی رئیس کانون عالی کارگران بازنشسته تامین اجتماعی در نشست در نشست سه جانبه نمایندگانی از کارفرمایان کارگران و دولت با اشاره به مطالبات کارگران گفت: افزایش دستمزد متناسب با نرخ تورم، امنیت شغلی، بهره مندی از خدمات درمانی در بیمارستان ها، سن بازنشستگی و سوابق بیمه‌ای از اهم خواسته‌های بازنشستگان است.

وی  افزود: مشکلات معیشتی جامعه کارگری، تعطیلی واحد‌های تولیدی، مسکن، مالیات بر ارزش افزوده و حقوق و دستمزد از دغدغه‌ای این قشر زحمتکش است.

کشاورز مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم گفت: نرخ بیکاری استان ۴.۷ است و رتبه اول اشتغال درکشور به استان قزوین اختصاص دارد. طبقه بندی ۶۷ شغل در سال ۱۴۰۲، کاهش حوادث شغلی و اصلاح بیمه کارگران ساختمانی از اقدامات مهم اداره کل کار بود.

فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک ضمن تقدیر از اقدامات خوب دولت سیزدهم در موضوع کار و کارگر از جمله کاهش نرخ بیکاری، و ایجاد اشتغال، ارتقا امنیت شغلی و کسب و کار پایدار گفت: با این اوصاف انتظار نداشتم وزیر کار وظایف شورای عالی کار را به گردن نمایندگان مجلس واگذار کنند.

محمد بیگی افزود: اجرای ماده ۴۱ قانون کار برای کاگران و ماده ۹۶ بریبا بازنشستگان، یک مطالبه ساده، عادی و قانوی ما در مجلس شورای اسلامی است لذا انتظار داریم دولت محترم و وزیتعاون کار و رفاه اجتماعی این این موضوع را به جد در ذدستور کار قرار دهند.

وی با بیان اینکه جامعه امروز جامعه تعاملی است، در خصوص میزان حقوق کارگران گفت: باید با مذارکرات عقلانی و منتطقی سبد معیشتی و تورم را حساب کرد و مر قانون را اجرا کرد.

محمد بیگی افزود:  ما نیازمند رسیدگی ویژه به معیشت کاگران هستیم و نباید منتظر باشیم تا کلام از زبان رهبری منعقد شود و تا گوش ما پیچیده شود.

وی افزود: این همه ما گفتیم، اما نشنیدند تا اینکه رهبر انقلاب در دیدار خود با کارگران به مسائل کارگران ازجمله امنیت شغلی، رسیدگی به وضعیت کارگران و اینکه کارگر رکن جهش تولید است و رضایت نیمی از جامعه با رضایت کارگر اشاره و پرداختند.

رییس مجمع نمایندگان استان گفت: وقتی که رهبر معظم انقلاب سیاست‌های کل تامین اجتماعی را ابلاغ کردند آیا جایی برای مصامحه است هنوز در چالش‌های ۲۰ سال پیش گیر کردیم باید روی میز ما اجرای کامل این سیاست‌های تامین اجتماعی باشد.

محمد بیگی افزود: در نشست سه جانبه نمایندگانی از کارفرمایان کارگران و دولت باید صحبت‌های و دغدغه‌های هر سه اینها را شنید و نباید واقعیت‌های را نادیده گرفت و همیشه جامعه کاگری پای واقعیت‌ها ایستاده است.

محمدبیگی گفت: ۳۳۰ هزار واحد کاگری در کشور فعالیت می‌کند که ۸۷ درصد جمعیت این واحد‌ها زیر ۱۰ نفر است ما باید کاری کنیم که کارگاه‌های کوچک و بزرگ بتوانند برای هزینه‌های دستمزد بتوانند به این مسائل رسیدگی کنند.

وی افزود: نباید این گونه باش که در کاگاه‌های زیر ۱۰ نفر شاهد عدم امینت شغلی، اخراج کارگران و قرارد‌های سفید امضا باشیم.

 وی افزود: سختی کار، عدم رسیدگی دقیق بر کمسیون‌های پزشکی تامین اجتماعی، مراجعات تعداد زیادی از مراجعان من را تشکیل می دهد بسیاری از مواقع قرار‌های که سازمان تامین اجتماعی (دکتر موشوی) گذاشته می شود به اجرا در نمی‌آید چرا در طول ۴ سال باید هر سال مجوز ایجاد درمانگاه تامین اجتماعی ازوزیر کار مربوطه اخذ شود، اما در عمل کاری انجام نشود چه مکانیزم ناکارآمدی وجود دارد که این کار عملی نمی شود چرا باید صدای ما برای دفاع از کارگر گرفته و یا زخمی شود اینها باید حل شود موضوع قارداد‌ها باید حل شود.

وی اظهار کرد: بدهی ۱۳۰۰ میلیارد تومانی سازمانی تامین اجتماعی از مابه تفاوت نسخ الکترونکی و کاغذی برای احتساب دارو به مردم دارد و اینها همه از جیب شما کارگران رفته است و سال گذشته با استناد به ماده ۲۳۴ برری رسیدیگی به این موضوع به قوه قضایه شکایت کردم و هنوز سازمان تامین اجتماعی پاسخی به من نداده است.

 وی به شاخص‌های رو به رشدی در حوزه کاگری مثل تعطیلی ۹۴۰ واحد نیمه تعطیل و یا تعطیل و مشکل دار با ۱۱۱ هزار کارگر اشاره کرد و گفت: اکنون با همت کارگران و مسئولان در دولت سیزدهم این تعداد به به ۶۰۷ واحد با ۸۰ هزار کاگر کاهش داشته است.

وی گفت: تولید ناخالص کشور ۳۶۰ میلیارد تومان داشته ایم و ۴ درصد آن یعنی ۱۵ میلیاراد صرف بیمه وحوادث شغلی می شود، اما چرا بعد از حلادثه باید این پول هزینه شود خساراتی، چون قطع عضو و ناراحتی‌های جسمی در ضمن کار برای کارگران بوجود می‌آید بعد به وضعیت او رسیدگی می شود آن همه با این وضعیت خدمات بیمه‌ای این هزینه‌ها باید در حوزه پیشگیری و طب کار و افازیش ایمین کاران هزینه شود باید تمامی واحد‌های تولید بالا و یا زیر ۱۰ نفر تمام موارد ایمنی را رعایت کنند.

محمدبیگی گفت: در حوزه تامین مسکن کارگران طرح‌هایی خوبی به مجلس آمده و تمرکز خود را به این مموضوع کذاشتنه، چون ۷۰ درصد سهم سبد معیشت خانوار را هزینه‌های مسکن تشکیل می‌دهد می‌توان با همکرای بانک رفاه کارگران و توسعه تعاون و تامین مالی طرح‌های مسکن کارگری طرح‌های خوبی را برای مسکن کارگران اجرا کنیم استان قزوین رتیه دوم ساخت و تامین مسکن کارگران و ریته اول اشتغال کارگری را در کشور دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است
  • ایجاد ۱۳ ایستگاه ورزش همگانی در اردبیل
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان قزوین
  • در سال ۱۴۰۲ در ورزش خراسان رضوی چه گذشت؟
  • امیر ملکی‌پور درگذشت + سوابق
  • قهرمان اسبق ایران درگذشت
  • درخشش کشتی‌گیر کهگیلویه و بویراحمد در رقابت‌های بین‌المللی
  • تجلیل از آقای ورزش ایران در حاشیه کشتی فرنگی جام تختی
  • همایش پیاده روی در یاسوج
  • پیام تبریک وزیر ورزش به مناسب قهرمانی ووشو