Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@03:36:04 GMT

نمایش کرونا از قاب دوربین عکاسی جهان

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۲۳۷۳۰

نمایش کرونا از قاب دوربین عکاسی جهان

به گزارش روز شنبه گروه فرهنگی ایرنا از روزنامه گاردین، برگزارکنندگان جایزه پریکس پیک تت، از مهمترین جوایز عکاسی جهان، واکنش ۴۳ عکاس مطرح از ۲۰ کشور جهان را به شیوع ویروس کرونا در یک مجموعه گردآوری کرده و به نمایش گذاشتند. این مجموعه دربردارنده‌ عکس‌هایی با پیرنگ انزوا، خانه‌نشینی و ناآرامی‌های سیاسی از عکاسان برنده یا نامزدهای نهایی هشت دوره گذشته این جایزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عکسی از عباس کوثری عکاس ۵۱ ساله و پرافتخار ایرانی نیز در این مجموعه وجود دارد. این عکاس خبری که تاکنون در نمایشگاه‌‎های معتبر پاریس، وین، لندن، لس آنجلس، نیویورک، و تورین آثاری را به نمایش گذاشته است در سال ۲۰۰۹ میلادی به فهرست کوتاه جایزه پریکس پیک تت راه یافت.

کوثری در این عکس روزهای سیاه فروردین ۹۹ که کرونا در ایران بی‌امان قربانی می‌گرفت را به تصویر می‌کشد و روحانیان داوطلبی را نشان می‌دهد که یکی از قربانیان این ویروس را برای خاک‌سپاری آماده می‌کنند. 

رضا دقتی از معروف‌ترین عکاسان خبری ایرانی در سطح جهان نیز با یک اثر در این مجموعه حضور دارد. 

دقتی که در سال ۲۰۰۸ به فهرست نامزدهای نهایی جایزه پریکس پیک تت راه یافت، در توضیح این عکس می‌گوید: در این عکس از پشت پنجره، جهان زخم خورده خود و نیاز حتمی آن به بازسازی را می‌بینیم؛ به عبارت دیگر، کابوس و رویا را.

در ادامه برخی دیگر از این عکس‌های این مجموعه را مشاهده می‌کنید:

اثر راس مک دانل، نامزد نهایی جایزه پریکس پیک تت در سال ۲۰۱۹ اثر برنت استرتون، نامزد نهایی جایزه پریکس پیک تت در سال ۲۰۱۵ اوری گرشت، از نامزدهای نهایی جایزه پریکس پیک تت در سال ۲۰۱۵ اثر مونم وصیف، برنده جایزه پریکس پیک تت در سال ۲۰۰۸ اثر جوآنا کومالی، برنده جایزه پریکس پیک تت در سال ۲۰۱۹ اثر ادگار مارتینز، نامزد نهایی جایزه پریکس پیک تت در سال ۲۰۰۹  اثر جوئل استرنفلد، نامزد نهایی جایزه پریکس پیک تت در سال ۲۰۱۲

برچسب‌ها عکاسی ویروس کرونا عکاس روزنامه گاردین ایران عکاسی مستند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عکاسی ویروس کرونا عکاس عکاسی ویروس کرونا عکاس روزنامه گاردین ایران عکاسی مستند اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۳۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز ۱۳ اردیبهشت برابر ۲ می را ورق می‌زنیم.

***

الکترولیز آب

۲ می ۱۸۰۰ میلادی برابر با ۱۳ اردیبهشت ۱۱۷۹ خورشیدی، شیمی‌دان انگلیسی ویلیام نیکلسون اولین کسی بود که با استفاده از الکتریسیته واکنش شیمیایی ایجاد کرد. او با آنتونی کارلایل، جراح لندنی روی شمع ولتایی الساندرو ولتا آزمایش می‌کرد. اثر جدید زمانی کشف شد که سیم‌های قطب‌های باتری مورد استفاده با آب تماس پیدا کردند و با عبور جریان برق از آب حباب‌های گاز تولید شد. بررسی دقیق‌تر الکترولیز نشان داد که اکسیژن در آند (قطب مثبت) آزاد و هیدروژن در کاتد (قطب منفی) ظاهر شد. به‌این‌ترتیب، او فهمید که الکتریسیته مولکول‌های آب را جدا می‌کند و همچنین اثر مقدار هیدروژن و اکسیژن آزادشده در اثر جریان الکتریکی با مقدار جریان استفاده‌شده متناسب بود.

درگذشت لئوناردو داوینچی

۲ می ۱۵۱۹ میلادی برابر با ۱۳ اردیبهشت ۸۹۸ خورشیدی، لئوناردو داوینچی، نقاش، مجسمه‌ساز، طراح، فیزیکدان، مهندس و معمار ایتالیایی که با ساخت نمونه‌های اولیه وسایل پروازی، تجهیزات غواصی، زیردریایی و ربات مخترع مبتکری هم بود درگذشت. داوینچی ساختمان‌ها، پل‌ها، کانال‌ها، قلعه‌ها و ماشین‌های جنگی را طراحی کرد. ایده‌های او با طرح‌هایش در دفترچه‌های ارزشمندش حفظ شده است. این میان، او مجذوب پرندگان و پرواز بود، بنابراین بسیاری از طرح‌های خارق‌العاده‌اش از ماشین‌های پرنده است. این نقاشی‌ها نشان‌دهنده نبوغ اختراع مکانیکی است. درک داوینچی از تحقیق علمی واقعاً قرن‌ها جلوتر از زمان خودش بود. اما بیشتر شهرت او در این است که یکی از بزرگ‌ترین نقاشان تمام دوران است که بیشتر برای نقاشی‌هایی مانند مونالیزا و شام آخر شناخته شده است.

فردریک اسکات آرچر

۲ می ۱۸۵۷ میلادی برابر با ۱۳ اردیبهشت ۱۲۳۶ خورشیدی، فردریک اسکات آرچر، مخترع انگلیسی فرآیند عکاسی کلودیون درگذشت. این فرایند که همچنین به فرآیند شیشه خیس کلودیونی یا فرآیند شیشه کلودیون تَر هم شناخته می‌شود اولین فرآیند عکاسی کاربردی است که امکان ساخت کپی‌های اضافی از یک عکس را فراهم کرد و از سال ۱۸۵۱ تا حدود سال ۱۸۸۰ مورد استفاده قرار گرفت. آرچر هنگام خدمت به‌عنوان شاگرد نقره‌سازی، علاقه‌اش را از مجسمه‌سازی و طراحی سکه به کاوش و پژوهش روی بهبود فرآیند عکاسی معطوف کرد. سال ۱۸۴۸، او کشف کرد که کلودیون، محلولی از پنبه نیتروسلولز در اتر روی شیشه (صفحه تَر)، می‌تواند از روش کالوتایپ هنری فاکس تالبوت که برپایه نگاتیوهای کاغذی بود و همچنین از روش عکاسی داگرئوتایپ ساخت لوئی داگر که فقط یک عکس پوزتیو تهیه می‌کرد و قابل چاپ از روی نگاتیو وجود نبود، برتری داشته باشد. این عکاسی جدید صفحه تَر برای سه دهه مورد علاقه عکاسان بود. آرچر هرگز فرآیند اختراعی خودش را ثبت نکرد و از این‌رو، هیچ منفعت تجاری از آن نبرد و در فقر از دنیا رفت.

بنجامین اسپاک

۲ می ۱۹۰۳ میلادی برابر با ۱۳ اردیبهشت ۱۲۸۲ خورشیدی، بنجامین مک‌لین اسپاک، پزشک اطفال آمریکایی که کتاب‌هایش بر نسل‌های والدین سراسر جهان تاثیر گذاشت، درگذشت. اسپاک پس‌از اخذ مدرک پزشکی، مدتی را به‌عنوان رزیدنت در رشته اطفال گذراند. سپس تصمیم گرفت که برای بهبود مهارت‌هایش در آن زمینه، آموزش‌های روان‌شناختی را به دانش خود اضافه کند. او نوشتن اولین کتابش را در سال ۱۹۴۳ آغاز کرد و قصد داشت از سفتی خرد متعارف دور شود و عقل سلیم را تقویت کند تا والدین با مهربانی و محبت بیشتری با کودکان رفتار کنند. این کتاب در سال ۱۹۴۶ با عنوان «کتاب عقل سلیم مراقبت از نوزاد و کودک» منتشر شد و بیش‌از چهار میلیون نسخه در ۶ سال اول انتشار آن به فروش رفت و در نهایت به بسیاری از زبان‌ها ترجمه شد. طی سال‌ها، او اصلاحاتی انجام داد تا بینش‌های جدید را منعکس کند. او همچنین به‌دلیل مبارزات انتخاباتی برای خلع سلاح هسته‌ای و اعتراضات ضد‌جنگ معروف بود. بعضی کتاب‌های اسپاک ازجمله «دن‍ی‍ای‌ ب‍ه‍ت‍ر ب‍رای‌ ک‍ودک‍ان‍م‍ان»‌، «ت‍غ‍ذی‍ه‌، ت‍رب‍ی‍ت‌ و ن‍گ‍ه‍داری‌ ک‍ودک‌: ب‍ان‍ض‍م‍ام‌ راه‍ن‍م‍ای‌ واک‍س‍ی‍ن‍اس‍ی‍ون»‌ و «پ‍رورش‌ ف‍رزن‍د در ع‍ص‍ر دش‍وار م‍ا» به فارسی منتشر شده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۳ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • چرا باید انسان‌ در «عکس‌های منظره‌» باشد؟
  • نامزدی امباپه و انریکه برای دو جایزه ارزشمند
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • درخشش رادیو خراسان جنوبی در سومین جشنواره پژواک
  • مدال محشری با صعود به نیمه‌نهایی قطعی شد / ۵ بوکسور فردا به میدان می‌روند
  • مجموعه شعر «رو به جهان ایستاده ام رو به تو» منتشر شد
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • عکاسی از اسب فضایی با جزییات دقیق
  • چگونه سرنوشت یک نوجوان تغییر کرد/ پاهای هوتن شکیبا در بتن!