Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه احداث صنایع پیچیده پتروشیمی نماد کارآمدی نظام و خودباوری ایرانیان است، گفت: هر کشوری برای دستیابی به توسعه اقتصادی، بر صنایع پیشران تکیه دارد، زیرا این صنایع نقش لوکوموتیو را ایفا می‌کند و با حرکت خود ده‌ها و صد‌ها صنایع دیگر را به حرکت در می‌آورند. خبرگزاری میزان - طبق اعلام پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، اسحاق جهانگیری پیش از ظهر امروز (شنبه) در مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه مجتمع پتروشیمی اسلام آباد غرب، اظهار داشت: مردم اسلام آباد غرب وفاداری خود را به جمهوری اسلامی ایران در عمل نشان دادند و استان کرمانشاه در دوران دفاع مقدس با ایستادگی و مقاومت ده هزار شهید تقدیم کرد و نام کرمانشاه برای ملت ایران همواره اطمینان بخش است و بعنوان پاسدار بزرگ مرز‌ها و حریم کشور ماندگار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون اول رییس جمهور با تبریک ایام دهه فجر اظهار امیدواری کرد همه بتوانیم آرمان‌هایی که امام راحل، مقام معظم رهبری و شهدا که در راس آن‌ها شعار استقلال آزادی و جمهوری اسلامی بود را پاس داشته و محقق کنیم.
وی در ادامه با ابراز خرسندی از آغاز عملیات اجرایی پروژه مجتمع پتروشیمی اسلام آباد غرب خاطر نشان کرد: در سال‌های اخیر اقدامات وسیعی برای توسعه صنعت پتروشیمی در کشور انجام شده به گونه‌ای که در سال ۱۴۰۰ ظرفیت صنعت پتروشیمی کشور به ۱۰۰ میلیون تن خواهد رسید که ارزش آن بیش از ۲۵ میلیارد دلار است.
جهانگیری در ادامه با اشاره به تحریم‌های ظالمانه آمریکا و جنگ اقتصادی علیه ملت ایران، گفت: آمریکایی‌ها با این نیت شوم وارد جنگ اقتصادی با ملت ایران شدند که جمهوری اسلامی ایران را از پا درآورند.
معاون اول رییس جمهور افزود: آن‌ها تصورشان این بود که جشن پیروزی شکست جمهوری اسلامی ایران را در سال ۹۷ در تهران برگزار خواهند کرد، زیرا فکر می‌کردند نقطه تامین حیات منابع ارزی ایران نفت است و اگر بتوانند شاهرگ ایران که درآمد‌های نفتی است را قطع کنند، ایران از پا درخواهد آمد.
وی ادامه داد: آمریکایی‌ها تلاش‌های گسترده‌ای انجام دادند تا میزان فروش و صادرات نفت ایران را به صفر برسانند، اما با همت، شجاعت و ریسک پذیری مدیران صنعت نفت کشور آمریکایی‌ها هیچ وقت نتوانستند به این خواسته دست پیدا کنند.
 جهانگیری با اشاره به اینکه در مقطع کنونی بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار از منابع درآمدی کشور به دلیل تحریم‌های ظالمانه کاسته شد، گفت: حتماً اگر این درآمد حاصل و در بخش توسعه کشور هزینه می‌شد، شرایط کشور و زندگی مردم متفاوت‌تر از امروز بود. مردم ایران با بزرگواری این فشار‌های اقتصادی را تحمل کردند. یکی از بخش‌های مهمی که به کمک کشور برای تامین ارز مورد نیاز آمد، صنعت پتروشیمی بود که در همین شرایط تحریم میلیارد‌ها دلار ارز در اختیار مدیران کشور به منظور تامین نیاز‌ها قرار داد.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه در این مقطع کارخانه‌ای به دلیل آنکه مواد اولیه مورد نیازش باید از خارج تامین می‌شد تعطیل نشد، گفت: باید از مدیران صنعت پتروشیمی که در روز‌های سخت ریسک پذیرفته اند و برای خدمت به کشور کار کردند قدردانی و حمایت کرد. خوشبختانه طرح‌های پتروشیمی با وجود تحریم‌ها یکی پس از دیگری در دست اجرا است که یکی از مهمترین آن‌ها همین طرح پتروشیمی اسلام آباد غرب است.
وی با اشاره به ایام الله دهه فجر، گفت: یکی از کار‌هایی که دشمنان انجام می‌دهند ایجاد فضای یاس و ناامیدی در کشور و پمپاژ تبلیغات منفی علیه مدیران جمهوری اسلامی ایران است در حالی که اجرای همین طرح‌ها نمایانگر توانمندی کشور است. نباید فراموش کرد که در سال ۱۳۵۷ حتی دسته بیل هم وارد می‌شد و ما صرفا فرمول کلید در دست را دنبال می‌کردیم یعنی خارجی‌ها برای ما می‌ساختند و کلید طرح ساخته شده را در اختیار ایرانیان قرار می‌دادند. امروز ما در پیچیده‌ترین صنایع نظیر پتروشیمی دارای دانش فنی هستیم.
جهانگیری تصریح کرد: باعث افتخار است که مدیران صنایع مختلف نظیر صنعت نفت و پتروشیمی می‌گویند که دانش فنی اجرای این طرح‌ها را در اختیار دارند، دانشی که عمدتاً در اختیار تعداد معدودی از کشور‌ها بود و آن را به کسی واگذار نمی‌کنند.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به شروع ساخت این کارخانه بزرگ با سرمایه گذاری ۵۴۵ میلیون دلار، گفت: تمام مراحل ساخت اعم از طراحی و تجهیزات توسط فرزندان کشورمان انجام می‌شود و آشکارا نشان از کارآمدی نظام دارد.
وی تاکید کرد: ساخت حلقه‌های پایین دستی این مجتمع بزرگ از اهمیت بسزایی برخوردار است. کرمانشاه استعداد‌های طبیعی فراوانی در اختیار دارد که باید با تکیه بر این ظرفیت و ایجاد زنجیره تولید بیکاری در آن ریشه کن شود.
جهانگیری گفت: وظیفه بخش خصوصی در این مقطع ایجاد صنایع پایین دستی است و قطعاً با راه اندازی ده‌ها و صد‌ها کارخانه‌ای که متکی به این مجتمع است می‌توان اقدامات مهمی برای رفع مشکل بیکاری و ایجاد رفاه برای مردم انجام داد.
در این مراسم وزیر نفت و استاندار کرمانشاه نیز با اشاره به اهمیت صنعت پتروشیمی در استان کرمانشاه بر ضرورت تکمیل طرح‌های این چنینی و نیز صنایع پایین دستی آن تاکید کردند.   بیشتر بخوانید:  بهره برداری از یک هزار میلیارد تومان طرح عمرانی و اقتصادی در استان کرمانشاه

انتهای پیام / برچسب ها: صنعت پتروشیمی جهانگیری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: صنعت پتروشیمی جهانگیری معاون اول رییس جمهور جمهوری اسلامی ایران اسلام آباد غرب صنعت پتروشیمی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۴۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی فرانچایز در ایران‌مال
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • جمع آوری ۱۰۰ میلیون فوت مکعب گاز از مشعل‌های گازی کشور
  • اجرای طرح‌های مهم برای شکوفایی صنعت پتروشیمی
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد