Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی همچون روال سابق جلد سی‌و‌پنجم فصل‌نامه آماری را که جدیدترین آمار حوزه ارتباطات مربوط به سه ماهه سوم سال 1399 را شامل می‌شود، منتشر کرده است.

در این گزارش دوره‌ای معمولا به شاخص‌های متعددی از وضعیت ارتباطات پرداخته می‌شود و تأکید بیشتری بر تحلیل شاخص‌های مرتبط با اپراتورهای تلفن همراه دارد؛ بنابراین نظم در انتشار آمار دوره‌ای فرصتی را برای تحلیل دقیق وضعیت رقابتی اپراتورها فراهم می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه فاکتور کلیدی در ارتباط با اپراتورهای تلفن همراه، «تعداد مشترکان» یا به عبارتی «سیم‌کارت‌های فعال» است؛ با مقایسه جدیدترین آمار منتشر شده و مقایسه آن با مدت زمان مشابه سنوات گذشته، می‌تواند روند حرکتی اپراتورها در ابعاد رشد یا افت را نمایانگر باشد.

در نگاه اول به آمار پاییز 1399 و مقایسه آن با پاییز 1398، متوجه تغییر میزان «سهم بازار» اپراتورهای تلفن همراه از سال گذشته تاکنون به شرح جدول زیر می‌شویم:

آمار دوره‌ای سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گویای این است که تعداد مشترکان فعال «همراه اول» از 62،794،728 در پاییز 1398 به 68،175،656 در پاییز 1399 رسیده است.

تعداد مشترکان فعال ایرانسل از 51،141،429 در پاییز 1398 به 55،297،618 در پاییز 1399 رسیده است.

تعداد مشترکان رایتل نیز از 4،111،462 در پاییز سال گذشته به 4،151،677 در پاییز امسال رسیده است.

به عبارت دیگر در بازه زمانی یکساله، همراه اول موفق شده 5380928 مشترک فعال جدید و ایرانسل 4156189 مشترک جدید جذب کند و رایتل فقط 40215 مشترک فعال جذب کرده است.

براین اساس تنها سهم بازار مشترکان فعال اپراتور سوم ارتباطی (رایتل) ظرف یک سال اخیر دچار ریزش شده‌اند اما دو اپراتور دیگر توانسته‌اند روند روبه رشدی از سهم بازار خود را به ثبت برسانند.

همراه اول با 0.231 درصد رشد در سهم بازار مشترکان فعال، پیروز روند رقابتی یک سال اخیر بوده و بعد از آن نیز اپراتور دوم ارتباطی (ایرانسل) توانسته رشد 0.01 درصدی در همین شاخص را تجربه کند.

پربیننده ترین لوکس‌ترین لپ تاپ‌های بازار چند؟/ ۱۷بهمن ۹۹ بیت‌کوین مسیر اصلاحی در پیش گرفت قیمت گوشی (محدوده ۱میلیون تومان)/ ۱۸بهمن ۹۹ صعود ارزهای دیجیتالی قیمت گوشی اپل در بازار/ ۱۸بهمن ۹۹

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اپراتور تلفن همراه اپراتورهای تلفن همراه تعداد مشترکان مشترکان فعال سهم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۴۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟

تین نیوز

ابهامات و عدم شفافیت این سوال را مطرح می کند که اپراتور ایرانسل با مزایده میلیونی خط های رند تلفن همراه بر تنور گرانی های قمار گونه و سودجویی عده ای خاص میدمد؟

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.
خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.
بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.
اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می رسد.


این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه جا می شود که البته روزانه بر قیمت خط های رند هم افزوده می شود در حالی که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره های گران قیمت تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • همراه پرخرج
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • تداوم پیشتازی همراه اول در جذب مشترکان
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه