Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، اگرچه قرار بود نخستین جلسه شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی امروز شنبه ١٨ بهمن ماه برگزار شود اما یک منبع آگاه به تعویق افتادن آن خبر داد و گفت: این جلسه به روز دوشنبه ٢٠ بهمن ٩٩ موکول شده است.

همچنین عطاالله هاشمی، رئیس بنیاد ملی گندم کاران ایران درباره علت تعویق در برگزاری این جلسه گفت: دو نفر از وزرایی که قرار بود در این جلسه شرکت کنند به دلیل دهه مبارکه فجر، سفرهای استانی داشتند و به همین دلیل جلسه به تعویق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دو کشاورز خبره از سوی وزیر جهاد کشاورزی برای عضویت در این شورا انتخاب شده‌اند، افزود: آقایان رسولی و رضازاده دو کشاورزی هستند که در این شورا حضور خواهند داشت.

تأخیر در برگزاری اولین جلسه شورای قیمت گذاری محصولات استراتژیک در حالی است که تشکیل این شورا دو ماه نیز معطل معرفی کشاورزان خبره از سوی وزیر جهاد کشاورزی بود و کمیسیون کشاورزی مجلس از وزیر جهاد خواسته بود هر چه زودتر این شورا را تشکیل دهد.

تشکیل شورای قیمت گذاری محصولات استراتژیک پس از آن کلید خورد که به دنبال تخلفات دولت در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی، مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای، قانون خرید محصولات استراتژیک را اصلاح کرد؛ در این اصلاحیه مقرر شد قیمت خرید تضمینی محصولات استراتژیک را به جای شورای اقتصاد، شورایی متشکل از وزیر جهاد کشاورزی، وزیر اقتصاد و رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس نظام مهندسی کشاورزی، رئیس نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی، رئیس اتحادیه مرکزی تعاونی‌های روستایی و کشاورزی و دو کشاورز خبره به انتخاب وزیر جهاد کشاورزی و رئیس بنیاد ملی گندم کاران و دو نماینده مجلس به عنوان عضو ناظر تعیین کنند.

در این اصلاحیه تصریح شده که شورای مذکور می‌تواند قیمت خرید تضمینی محصولات کشاورزی که در شروع سال زراعی جاری توسط شورای اقتصاد تعیین شده را نیز بازنگری کند. به همین دلیل بسیاری از کشاورزان و تشکل‌های کشاورزی برای تشکیل شورای مذکور لحظه شماری می‌کردند چرا که معتقدند نرخ خرید محصولات، عادلانه تعیین نشده است و انتظار دارند تا شورای مذکور در این نرخ‌ها بازنگری کند.

بر این اساس، اگرچه قانون اصلاح خرید تضمینی ۱۷ آذرماه ۱۳۹۹ از سوی رئیس جمهور به سازمان برنامه و بودجه، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت امور اقتصاد و دارایی ابلاغ شد اما تا هفته گذشته و علیرغم پیگیری‌های مکرر، از تشکیل آن خبری نبود چرا که وزیر جهاد کشاورزی دو کشاورز خبره را جهت عضویت در شورا معرفی نکرده بود.

هفته گذشته یک منبع آگاه خبر داد که وزیر جهاد کشاورزی دو کشاورز را برای عضویت در شورا معرفی کرده و قرار است جلسه اول شورا هفته آینده (همین هفته) برگزار شود اما امروز خبر رسید که جلسه اول شورا به دلیل عدم امکان حضور وزرای دولت، به تعویق افتاده است.

پربیننده ترین قیمت گوشت قرمز رشد کرد خیار ۲۰هزار تومان شد تخم مرغ بالاتر از شانه‌ای ۳۱هزار تومان گرانفروشی است قیمت جهانی مواد غذایی به بالاترین رقم رسید نیازی به ذخیره‌سازی میوه شب عید نیست

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: محصولات کشاورزی محصولات کشاورزی شورای قیمت گذاری محصولات محصولات استراتژیک وزیر جهاد کشاورزی خرید تضمینی دو کشاورز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۵۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل نوسان قیمت پیاز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین اصغری، درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: درحال‌حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و... تامین می‌شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.
وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشور‌های دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.
مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.
وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولیدکننده ابلاغ می‌شود. برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولیدکننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.
وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.
مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز امسال نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.
به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.
گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

دیگر خبرها

  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • واقعه طبس باید در عرصه‌های ملی جدی دیده شود
  • دلایل نوسان قیمت پیاز
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود