Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار ایلام گفت: تاکنون ۲۴۵ میلیارد تومان برای محرومیت زدایی ایلام توسط بنیاد مستضعفان هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در ایلام، «قاسم سلیمانی دشتکی» صبح امروز شنبه ۱۸ بهمن ماه در آئین اهدای یکصد هزارمین سند املاک علوی به مردم در ایلام با تبریک ایام الله دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی به خدمات و دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی، اظهار کرد: یکی از خدمات مهم نظام بازگرداندن منابع ملی تحت عنوان املاک علوی به دستور مقام معظم رهبری توسط بنیاد مستضعفان به دست مردم است که در دوران طاغوت توسط رژیم پهلوی غصب شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی در ادامه به خدمات بنیاد مستضعفان در امر محرومیت زدایی استان ایلام اشاره کرد و  گفت: با نگاه مثبت مقام معظم رهبری توجه ویژه ای توسط بنیاد مستضعفان در امر محرومیت‌زدایی استان ایلام انجام شده است به طوری که این استان از معدود مناطق کشور است که دو شهرستان را تحت پوشش محرومیت زدایی بنیاد دارد.

 

سلیمانی دشتکی با  بیان اینکه امروز توزیع اعتبارات را بر اساس شاخص‌هایی چون جمعیت وسعت در نظر می گیرند، گفت: ما در این سال‌ها سعی کرده ایم که این صدا را به گوش مسئولین کشور برسانیم که توزیع اعتبارات استان را نه بر اساس جمعیت و وسعت کم آن بلکه باید بر اساس میزان محرومیت و خدمت رسانی که در عرصه ملی دارد اختصاص داده شود.

 

سلیمانی دشتکی در ادامه گفت: در هشت سال جنگ تحمیلی به دلیل بمباران های مداوم دشمن بعثی عملاً فرصتی برای توسعه و عمران آبادانی استان وجود نداشت و امروز محرومیت هایی در استان وجود دارد به طوریکه بیش از ۲۰ درصد جمعیت استان تحت پوشش نهادهای حمایتی قرار دارد و در این زمینه می طلبد خدمات بیشتری در حوزه محرومیت‌زدایی استان داده شود تا آن هشت سال جبران شود.

 

وی افزود: با این حال قدردان خدمات ارزشمند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در استان ایلام هستیم که دراین زمینه امروز دستاوردها و خدمات شایانی در حوزه‌های مختلف از جمله در بحث سرمایه گذاری و محرومیت زدایی اتفاق افتاده است.

 

استاندار ایلام در ادامه برای ریشه کن شدن محرومیت در استان پیشنهاد داد که گروهی به ریاست رئیس بنیاد علوی برای مدتی در استان مستقر شوند و یک بررسی، بازنگری و بازبینی و در نهایت یک ارزیابی دقیق در مناطق محروم استان ایلام داشته باشند و نتیجه را به ریاست بنیاد مستضعفان ارائه دهند.

 

سلیمانی دشتکی  با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر استان در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی، اربعین، صادرات، مرز، آب و خاک و کشاورزی و … خاطرنشان کرد: امروز اغلب زیرساخت‌های ایلام نقش آفرینی ملی دارند و در خدمت کل ایران است و باید در اختصاص اعتبارات به این مهم توجه ویژه شود.

پایان پیام/676

منبع: شبستان

کلیدواژه: محرومیت محرومیت زدایی مناطق محروم بنیاد مستضعفان محرومیت زدایی سلیمانی دشتکی استان ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۵۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد

رحیم الهیاری مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی ایلام اظهار کرد: مبارزه شیمایی در سطح حدود ۲۱۲ هزار هکتار از مزارع استان علیه علف‌های هرز، ۹۴ هزار هکتار علیه آفات و ۵۷ هزار هکتار علیه بیماری‌ها از جمله زنگ زرد انجام شده است.

وی افزود: این میزان عملیات مبارزه با آفات در سطح مزارع استان، با تلاش مستمر شبکه‌های مراقبت و اطلاع رسانی به موقع به طُرق مختلف از جمله استفاده از ظرفیت فضای مجازی، نصب بنر، ارسال پیامک انبوه، صدور اطلاعیه، بروشور و پوستر‌های آموزشی - ترویجی با هدف ترغیب کشاورزان به انجام به موقع مبارزه شیمیایی با عوامل خسارت‌زا در اراضی زراعی انجام شد.

الهیاری ادامه داد: در سال زراعی جاری، برای کاهش خسارت ناشی از عوامل خسارت‌زای محصولات زراعی بخصوص گندم، ۲۶ گروه، در قالب شبکه‌های مراقبت و پیش آگاهی، متشکل از کارشناسان حفظ نباتات و حوزه تولیدات گیاهی شهرستان‌ها و مدیریت حفظ نباتات استان، مزارع را پایش و به محض مشاهده عوامل خسارت‌زا شامل آفات، بیماری و علف‌های هرز، با اطلاع‌رسانی گسترده به کشاورزان، مانع از بروز خسارت به این قشر زحمتکش و آسیب پذیر می‌شوند.

وی اضافه کرد: با وجود بارندگی‌های فراوان زمستان و بهار و مهیا شدن شرایط برای بروز و اپیدمی بیماری‌های قارچی مخصوصاً زنگ زرد در مزارع غلات، با مشارکت کشاورزان و اجرای توصیه‌های فنی کارشناسان حفظ نباتات استان، بیماری خطرناک زنگ زرد و سایر بیماری‌های قارچی به شکل مطلوب و رضایت بخشی کنترل شده و از بروز خسارت به کشاورزان و کاهش تولید جلوگیری به عمل آمد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی استان ایلام یادآور شد: با توجه به اینکه استان ایلام و شهرستان دهلران به عنوان پنجره ورودی زنگ زرد به کشور شناخته می‌شود، اما کنترل به موقع این بیماری مانع از توسعه زنگ زرد شد.

به گفته وی پیش بینی می‌شود باتوجه به عملیات‌های به موقعی نظیر پایش، مراقبت و مبارزه در گندم‌زار‌های استان، نه تنها کاهش عملکرد در مزارع گندم رخ ندهد بلکه عملکرد مساوی و حتی بیشتر از سال گذشته در استان داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • ۳۶۳ هزار هکتار از اراضی کشاورزی ایلام آفت‌زدایی شد
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • دستگاه‌ها در اجرای مصوبات روستایی سفر‌های شهرستانی استاندار فارس کوتاهی نکنند