Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-01@08:32:18 GMT

سومین جلسه رسیدگی به اتهامات حسن یاوری

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۲۵۵۰۱

سومین جلسه رسیدگی به اتهامات حسن یاوری

سومین جلسه رسیدگی به اتهامات حسن یاوری و مرتبطین وی به ریاست قاضی مسعودی مقام برگزار شد.

 در ابتدای جلسه دادگاه وکیل حسن و حامد یاوری متهمین ردیف‌های اول و دوم پرونده، گفت: درخواست داریم که بورس لیست ۴۴ شرکت منتسب به حسن یاوری را به تفکیک خریدهای آن‌ها اعلام کند و باید تاکید کنم که تمام مسئولیت هر توناژ این پرونده بر عهده احدی از موکلان من یعنی حسن یاوری است و سایر متهمان صرفا به خرید و فروش مواد اولیه پتروشیمی اشتغال داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از اظهارات وکیل، متهمین سید علی مهرجو، مجید رستگار رامشه، مهدی رستگار رامشه، مهدی ریماز، میثم صالحی و امیر حسین چگینی با دستور قاضی در جایگاه قرار گرفتند و قاضی به هر یک از این متهمان به صورت جداگانه اتهام مشارکت در اخلال کلان در نظام تولیدی کشور از طریق فروش مواد اولیه سهمیه‌ای پتروشیمی دریافت شده از بورس کالا در بازار آزاد برخلاف قانون به میزان ۲۴۶ میلیون کیلوگرم را تفهیم کرد.

متهم مهرجو در دفاعیات خود بیان داشت: ۸۰ درصد شرکت‌های منتسب به متهم حسن یاوری هیچگونه فعالیتی نداشتند و ۷۰ درصد مواد اولیه پتروشیمی که به صورت سهمیه‌ای توسط شبکه یاوری دریافت می‌شد در بازار آزاد به فروش می‌رسید و تنها ۳۰ درصد این مواد صرف تولید می‌شد.

متهم مجید رستگار رامشه نیز بیان داشت: من صرفا کارمند دفتری حسن یاوری بودم و سهمم از خرید و فروش مواد اولیه پتروشیمی صرفا در حد همان حقوقی بود که از دفتر حسن یاوری دریافت می‌کردم.

متهم مهدی رستگار رامشه، در دفاع از اتهامات خود گفت: من از سال ۹۰ در دفتر حسن یاوری با دریافتی ماهانه ۲ الی ۳ و نیم میلیون تومان کار می‌کردم و با دستورات حسن یاوری روزانه ۲۰ الی ۳۰ تن مواد اولیه پتروشیمی را به فروش می‌رساندم و پول حاصل از این فروش را به حسابداری دفتر یاوری منتقل می‌کردم واطلاعی نداشتم که این محصولاتی که اقدام به فروش آن‌ها می‌کنم، سهمیه شهرستان‌ها برای تولید است.

در ادامه جلسه دادگاه، متهم مهدی ریماز در جایگاه قرار گرفت و گفت: مسئولیت من در دفتر حسن یاوری نظارت بر کار حسابداران دفتر برای جلوگیری از تخلفات آن‌ها بود و من در خرید و فروش‌ها دخالتی نداشتم و وکالت نامه‌هایی که از سوی حسن یاوری به نام من تنظیم شده است صرفا برای اخذ اوراق مالیاتی بوده است.

میثم صالحی، یکی دیگر از متهمان این پرونده است که به دفاع از خود پرداخت.

این متهم پس از قرار گرفتن در جایگاه گفت: من در کارخانه‌های مستقر در قزوین و انزلی و ارومیه زیر نظر حسن یاوری فعالیت می‌کردم و مشاهده می‌کردم که برای مثال طی دو هفته ده الی ۲۰ تن مواد اولیه به این کارخانه‌ها برای تولید می‌آمد، اما در هفته سوم موادی به این کارخانه‌ها منتقل نمی‌شد. من از سال ۹۷ به تهران آمدم و در دفتر یاوری مشغول به کار شدم.

مسئولیتم این بود که از کارگزاری‌ها برگه‌های خرید را دریافت کنم و حسن یاوری طی دو ماه به من عملیات خرید از بورس را آموزش داد.

متهم امیرحسین چگینی مدعی شد صرفا حقوق بگیر متهم یاوری بوده و تنها سه ماه در دفتر حسن یاوری به عنوان فروشنده مواد اولیه پتروشیمی فعالیت داشته است.

چگینی همچنین مدعی شد مجموعا ۲۰۰ الی ۳۰۰ تن خرید و فروش داشته است.

پس از دفاعیات هر کدام از متهمین فوق الذکر، وکلای آنان نیز با قرار گرفتن در جایگاه به بیان دفاعیات خود پرداختند.

پس از اخذ دفاعیات از متهمین فوق الذکرو وکلای آن‌ها نماینده دادستان در جایگاه قرار گرفت و گفت: یکی از اماره‌های اتهام اخلال منتسب به حسن یاوری همین وجود ۸۰ درصد شرکت‌هایی است که غیر فعال بودند و ما طبق مستندات پرونده مشاهده می‌کنیم که متهم حسن یاوری برای نمونه از یک سوله دو کد دریافت سهمیه مواد اولیه دریافت کرده است.

نماینده دادستان گفت: مطابق با یک سند موجود در پرونده، حسن یاوری در سامانه بهین یاب تعهد داده که محصولات اولیه پتروشیمی خریداری شده را صرف تولید کند و مطابق با این تعهد فروش این محصولات در بازار آزاد مصداق تخلف بوده است.

نماینده دادستان بیان داشت: وکیل متهم حسن یاوری انتساب ۱۷ شرکت به موکل خود را می‌پذیرد؛ حال سوال ما این است که تکلیف آن ۱۰۲ شرکتی که به نام کارتن خواب‌ها از سوی حسن یاوری ثبت شده است چه می‌شود.

نماینده دادستان تصریح کرد: متهم حسن یاوری خود را به عنوان مهندس پلیمر معرفی می‌کرد حال آنکه پیگیری‌های ما و مستندات موجود دال بر جعلی بودن مدرک دانشگاهی این متهم می‌باشد؛ همچنین متهمین حسن و حامد یاوری از کارمندان خود سفته‌های هنگفت دریافت می‌کردند که باید دلیل این کار را توضیح دهند.

در پایان قاضی مسعودی مقام ختم جلسه را اعلام کرد و بیان داشت: جلسه بعدی در روز دوشنبه ۲۰ بهمن ماه برگزار می‌شود.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مواد اولیه پتروشیمی نماینده دادستان دفتر حسن یاوری متهم حسن یاوری خرید و فروش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۵۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر نخعی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا کنون مددجویان این نهاد تعداد ۲۹۷ تخته فرش به متراژ هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش دستباف تولید کردند که این تولیدات توسط امداد و فروش مستقیم بافنده به ارزش ۴۲ میلیارد و ۳۶۵ میلیون ریال در استان و تهران به فروش رسیده است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان جنوبی با بیان اینکه استعدادسنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرح‌های قالیبافی است افزود: پس از طی این مراحل متقاضیان بافت فرش جهت انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحد اشتغال مربوطه معرفی می‌شوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط امداد طرح راه اندازی می‌شود.

نخعی فرآیند بافت فرش توسط مددجویان تحت حمایت را این طور توضیح داد: در مرحله بافت فرش، استادکار ناظر طرح ماهیانه و به صورت منظم بر روند بافت آن نظارت کرده و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمت گذاری، فرش تولیدی مددجوی تحت حمایت امداد توسط شرکت صنعت آفرینان مرکز خریداری و وجه آن پس از کسر بدهی مواد اولیه به حساب مددجو واریز می شود.

وی صنعت فرش را آمیخته با فرهنگ و تمدن زنان و مردان توانمند کشور دانست و اظهار کرد: صنعت قالیبافی میراث گذشتگان این استان است که به نسل امروز منتقل شده که علاوه بر تولید فرش‌های با کیفیت به معیشت خانواده خود نیز کمک قابل توجهی کنند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خراسان‬ جنوبی‬ با بیان اینکه کار نظارت، آموزش و هدایت فرش‌بافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان این نهاد انجام می‌شود، افزود: بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند که از نظر تأمین مواد اولیه، نظارت بر تولید فرش، برگزاری کلاس‌های آموزشی دوره‌ای مورد حمایت قرار می‌گیرند.

نخعی در پایان خاطر نشان کرد: در سال جاری نیز با همکاری بافندگان و اساتید فرش استان آذربایجان شرقی در حال آموزش و توسعه بافت فرش با گره ترکی هستیم که سبک جدیدی دربین مددجویان استان است.

کد خبر 6093726

دیگر خبرها

  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • درخشش رادیو خراسان جنوبی در سومین جشنواره پژواک
  • بازداشت بازیگر سرشناس سینما با اتهامات اخلاقی بزرگ
  • ژرار دوپاردیو سرانجام بازداشت شد/ بازجویی برای اتهامات جنسی
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • شرور قمه‌کش در میدان انقلاب بازداشت شد
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه
  • زاگرس برای سومین ماه روند صعودی فروش را حفظ کرد