Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر شعب بانک کشاورزی در استان گلستان گفت: راه اندازی نخستین کشتارگاه شرق و شمال شرق کشور که گوشت مورد نیاز استان های خراسان شمالی، گلستان، مازندران و 50 درصد از استان تهران را تامین خواهد کرد در منطقه ای بین شهرستان های آق قلا و انبار الوم با سرمایه گذاری 200 میلیارد ریال در دست اقدام می باشد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گرگان؛ وحید صیادی در نشست خبری با رسانه ها با اشاره به اینکه قطعا کشاورزی پایه اشتغال در استان گلستان می باشد اظهار کرد: بانک کشاورزی به عنوان یک رکن کلیدی و اصلی در ارکان مالی این حوزه برای تامین امنیت غذایی که یکی از مولفه های مهم امنیت ملی می باشد از تمامی ظرفیت های خود بهره گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صیادی در ادامه بیان داشت: طی یک سال گذشته افزایش بیش از 30 درصدی بهره وری و رشد عملکرد این بانک را در بخش های مختلف از جمله اشتغال، تولیدات کشاورزی به ویژه محصولات استراتژیک را شاهد بوده ایم.

وی با تاکید بر اینکه این بانک طی یک سال اخیر مبلغ 20 هزار میلیارد ریال به 26 هزار نفر تسهیلات پرداخت کرده است خاطرنشان کرد: در استان گلستان بیش از 150 هزار بهره بردار در حوزه های دام و طیور، باغداری و غیره وجود دارد.

صیادی یادآور شد: در سال جاری یک هزار و 654 میلیارد ریال تسهیلات به یک هزار و 531 نفر جهت خرید تجهیزات و مکانیزه کردن و افزایش بهره وری بخش کشاورزی پرداخت شده است.

وی اظهار کرد: در یک سال اخیر یک هزار و 300 میلیارد ریال از محل ستاد تسهیل و رونق تولید به 30 کارخانه جهت استمرار تولید و بازگشت به چرخه تولید پرداخت گردید که 800 میلیارد ریال دیگر برای پرداخت بدین منظور در دست اقدام است.

صیادی در ادامه اظهار کرد:513 میلیارد ریال تسهیلات در بخش صنایع تبدیلی و 529 میلیارد ریال جهت توسعه دامپروری در استان توسط بانک کشاورزی پرداخت شده است.

وی در ادامه به راه اندازی نخستین کشتارگاه شرق و شمال شرق کشور نیز اشاره کرد و گفت: این کشتارگاه که گوشت مورد نیاز استان های خراسان شمالی، گلستان، مازندران و 50 درصد از استان تهران را تامین خواهد کرد در منطقه ای بین شهرستان های آق قلا و انبار الوم با سرمایه گذاری 200 میلیارد ریال در دست اقدام می باشد.

وی یادآور شد: بانک کشاورزی استان در سال جاری 640 میلیارد ریال تسهیلا در بخش های صنایع تبدیلی،شیلات و زراعت پرداخت کرده است.

وی در ادامه در خصوص خرید تضمینی محصولات کشاورزی توسط این بانک بیان داشت: این بانک در سال 99، 820 هزار تن گندم مازاد را به صورت تضمینی خریداری نمود و 21 میلیارد ریال به کشاورزان پرداخت کرد که این آمار در خصوص خرید تضمینی کلزا 84 هزار تن به مبلغ 3 هزار و 700 میلیارد ریال بود.

وی با اشاره به یکی از خدمات بانک کشاورزی به نام "کشاورز کارت" توضیح داد: "کشاورز کارت" خدمتی است که جهت خرید نهاده های کشاورزی از جمله کود و سم راه اندازی شده است و تسهیلات تا سقف 20 میلیون تومان و با نرخ 12 درصد به کشاورزان  پرداخت میشود.

وی اضافه کرد: در سال جاری پنج هزار کشاورز کارت صادر و  تا کنون 706 میلیارد ریال تسهیلات در این بخش پرداخت شده است.

صیادی ادامه داد: یکی از چالش های پیش روی این بانک تامین منابع می باشد اما خوشبختانه منابع بانک کشاورزی در استان گلستان نسبت به سال گذشته 45 درصد افزایش داشته است که این امر کمک شایانی برای تزریق تسهیلات به افراد و مشتریان داشت.

وی در ادامه گفت: در سال جاری تا به امروز 87 هزار هکتار گندم، 26 هزار هکتار کلزا، 55 هزار هکتار جو، 116 هزار راس گوسفند و 42 میلیون قطعه طیور بیمه شده اند.

وی از راه اندازی خط اعتباری ویژه خبر داد و بیان داشت: این خط اعتباری جهت پرداخت سرمایه در گردش 3 ماهه به تولید کنندگان مرغ گوشتی که نیاز به خرید نهاده دارند و بودجه کافی ندارند راه اندازی شده است.

وی همچنین یادآور شد: طی یکسال گذشته 70 هکتار به گلخانه های استان اضافه شده است که یک هزار و 652 میلیارد ریال جهت توسعه این بخش تسهیلات پرداخت گردید.

صیادی عدم وجود مسیر صادرات در گلستان را یک چالش جدی برای محصولات صادراتی خواند و گفت: متاسفانه این ضعف باعث میشود کشاورزان و تولیدکنندگان محصولات خود را با واسطه برای فروش به مازندران ببرند.

 

جایگاه دوم  بانک کشاورزی گلستان در ارزیابی عملکرد در سطح کشور

 

وی ادامه داد: این بانک طی یک سال گذشته در ارزیابی عملکرد کشوری رتبه دوم را در بین استان های کشور به خود اختصاص داد و همچنین از نظر ساختار مالی نیز در جایگاه نهم کشور قرار گرفته است.

صیادی گفت: طی سال 99 مبلغ 689 میلیارد ریال وام ازدواج به زوج های در آستانه ازدواج پرداخت گردید.

وی همچنین در پایان ضمن بیان اینکه در شعب بانک های کشاورزی سراسر استان 320 کارمند مشغول به کار هستند عنوان کرد: تا کنون 70 درصد از کارمندان این بانک در سراسر استان به بیماری کرونا مبتلا شده اند که این آمار به دلیل ساعات کاری بالا و حضور مستمر کارمندان در محل کار می باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: گلستان استان گلستان میلیارد ریال بانک کشاورزی سال جاری راه اندازی سال گذشته یک هزار یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۵۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دهم اردیبهشت هر سال به مناسبت روز ملی خلیج فارس نامگذاری شده است. در همین راستا، پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی نشستی با چند رسانه محدود برگزار کرد.

مرتضی توکلی رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی در این نشست گفت:  کشور دریایی هستیم که با اقیانوس هند ارتباط داریم و همین باعث می شود که رابطه تمدنی قوی با کشور‌های حاشیه اقیانوس هند تقوین شود.

وی با بیان اینکه چهار مرکز چابهار، نوشهر، بوشهر و بندر عباس، حوزه انحصاری پژوهشگاه است که رقیبی از این بابت نداریم، افزود: در ایام نوروز، کاوشگر خلیج فارس موفق شد در اقیانوس هند و دریای عمان در عمق ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ متر نقشه برداری را برای اولین بار در کشور انجام دهند.

به گفته توکلی، این نوع نقشه برداری در این عمق کار بسیار نادری بوده که در انحصار چند کشور است. این مسئله اهمیت زیادی برای ما دارد زیرا با اقدامات پژوهشی می توانیم به سمت ناشناخته ها به خصوص تنوع زیستی، معادن و ذخایر زیر آبی برویم.

رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی با بیان اینکه ۷۰ درصد سطح کره زمین را آب فرا گرفته و صورتی که نتوانیم در این عرصه به مطالعه و اکتشاف و کاوش بپردازیم دستمان از این ۷۰ درصد منابع دریایی کوتاه است، عنوان کرد: در حوزه خلیج فارس که منابع نفتی و گازی است که ۹۰ سال بهره برداری می‌کنیم، اما حوزه‌های جدید که مثلا چین تا عمق دوازده هزار را مورد مطالعه قرار می‌دهند و از ذخایرش استفاده می‌کنند، دست شان را باز گذاشته تا بتوانند در آینده از منابعی که در این حوزه وجود دارد به خصوص در فلزات ارزشمند و سایر منابع معدنی که ذی‌قیمت هستند استفاده بیشتری ببرند. 

وی در تشریح برنامه‌های ۱۰ اردیبهشت و روز خلیج فارس گفت:  پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی به مناسبت روز ملی خلیج فارس برنامه‌های خاصی دارد، برگزاری کارگاه‌ها و فعالیت‌های پژوهشی مرتبط با تغییرات اقلیمی و اقیانوس نگاری خلیج فارس در چند هزار سال گذشته، ارزیابی میزان کربن در کل آب‌های خلیج فارس، آلایندگی‌های نوظهور در حوزه میکرو پلاستیک‌ها که برای محیط زیست دریای خلیج فارس ضرر دارد و بررسی اثر النینو روی سفید شدن مرجان هاست که معضلی جهانی از جمله این برنامه هاست.

42 پارامتر در اطلس اقیانوس شناسی

وی با اشاره به اطلس اقیانوس شناسی خلیج فارس و دریای عمان گفت: این اطلس قبلا تهیه شده و در آن حدود ۱۶۰ نقشه در ۸۸ صفحه تهیه شده است. در این اطلس فاکتور‌های مختلفی در فاکتور فیزیکی مثل دما، شوری، چگالی، کدورت و اکسیژن محلول، کلروفیل و سرعت صوت، عمیق شفافیت، مصرف اکسیژن ظاهری، و در حوزه شیمیایی مواد مغذی محلول در آب شامل نیترات‌ها، فسفات، سیلیکات، ذرات معلق در آب، نیتروژن و ... و در حوزه زیستی هم فیتوپلانکتون‌ها و داینوفلاژ‌ها در حوزه کفزیان ساکن این خلیج فارس مورد مطالعه قرار گرفته اند.

وی افزود: در این اطلس بیش از ۴۲ پارامتر اقیانوس شناسی در حوزه خلیج فارس به معرض نمایش قرار می‌دهد که هیچ کشور انجام نداده است. یک سفر تابستانی و یک سفر زمستانی داشتیم که ۷۶ ایستگاه را در سفر زمستانی و ۶۷ ایستگاه در طول سفر دریایی تابستانه بررسی کردیم که با کاوشگر و از دهانه رود اروند تا کنار چابهار انجام شد. 

وی با اشاره به اینکه این گزارش مورد استفاده محققان و حوزه سیاستگذاری و دانشگاه‌ها قرار بگیرد گفت: ارزش و اهمیت این گزارش از این نظر است که قبلا داده‌های خلیج فارس توسط کویت جمع آوری می‌شد که به سختی در اختیار ما قرار می گرفت.

وی گفت: در اطلس انجام شده با توجه به سورس داده‌ها در کشور خودمان است قدرت مانور و تصمیم گیری راهبردی مان را افزایش داده، اما قبل از این پروژه در کویت انجام می‌شده است و دیتا‌ها را در اختیار ما قرار نمی‌دادند. 

وی در پاسخ به اینکه این اطلس به استناد کشور‌های منطقه هم رسیده است گفت: کشور‌ها از وجود اطلس مطلع نبودند و مدت زمان زیادی از انتشار این اطلس نگذشته است.

وی گفت: پارامتر‌های این اطلس برای مطالعات علمی  و در حوزه سیاست‌گذاری مورد استفاده قرار می گیرد. هدف ما استفاده از مشارکت مردمی بود به خصوص اینکه از ظرفیت بسیج در کاشت درخت‌ها و پرورش و نگهداری شان استفاده کنیم. در حوزه کشت مانگرو‌ها متولی خاصی نداریم و سازمان جنگل‌ها و مراتع و حفاظت محیط زیست مدنظرشان است و سازمان حفاظت محیط زیست پروتکل‌هایی دارد که برای این اقدامات محدودیت‌هایی ایجاد می‌کند، اما بسیاری از مکاتبات اداری که در این حوزه انجام می‌شود و کسی به روی خودش نمی‌آورد این اتفاق خوشایندی می‌تواند باشد.

وی درباره مکران گفت: مکران که نام اصلی آن مکوران است، جمعیت آنچنانی ندارد و جز چند شهری است که به تازگی توسعه پیدا می‌کنند و سواحل بکر و بی نظیری دارد. هیچ کجای دنیا وجود ندارد یک منطقه ساحلی به این اندازه ظرفیت اما پس کرانه فقیری داشته باشد.

توکلی گفت: در این منطقه، بیشترین ظرفیت مشارکت مردمی و جهش تولید را دارد. مضافا اقتصاد دریا یکی از ناشناخته‌ترین بخش هاست که بیشترین سنخیت را با این شعار دارد. در حوزه اقتصاد بازار مصرف جمعیت ۸۵ میلیون نفری است، یا در حوزه تولید باغات و شیلات و رودخانه‌ای ظرفیت محدود است، اما انچه ظرفیت جهش تولید را دارد حوزه دریایی است.

وی با اشاره به اینکه پژوهشگاه نهاد تحقیقاتی است، اما در مورد سیاست‌های توسعه اقتصادی که رهبری سال گذشته اعلام کردند چه کار‌هایی انجام داده اند یا مشاوره‌هایی به دستگاه‌های اجرایی داده شده است، گفت: با توجه به رسالتی که در حوزه پژوهشی و تحقیقاتی داریم اولین گام مان این بوده که ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های اساسی را برای تصمیم گیری فراهم کنیم.

مرکز ملی فراداده دریایی راه اندازی می شود

وی افزود: به عنوان مثال، شورای عالی صنایع دریایی به ریاست رئیس جمهور این ظرفیت را برای ما قائل شدند که مرکز ملی فراداده‌های دریایی را داشته باشیم. مجوز اعطا شده و برای بودجه در حال پیگیری هستیم. سازمان‌های مختلف مشارکت خوبی داشتند و انتظار داریم بیشتر شود، داده هایشان را در اختیار قرار دهند تا بتوانیم در تصمیم گیری‌ها موثر باشد. 

وی ادامه داد: مسئله بعدی مطالعات مربوط به قطب جنوب بوده که ارتباط خوبی با نیروی دریایی داریم و موضوع را جلو می‌بریم تا بتوانیم به اهدافی که مدنظرمان است برسیم.

رئیس پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی گفت: در مورد سونامی که مربوط به مدیریت بحران است ارتباطات خوبی با مرکز سونامی جنوب شرق آسیا که در اندونزی داریم. با نهاد‌های امنیتی مانند نیروی دریایی ارتش و نیروی دریای سپاه فعالیت‌هایی داشتیم به خصوص درباره دیتا‌هایی که برای رفع نیاز‌های راهبردی کشور کمک می‌کند. در زمینه‌های آر او وی و زیردریایی با د انشگاه صنعتی اصفهان مشارکت داشتیم.

اولین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه اندازی می شود

توکلی از اخذ مجوز اولین مرکز رشد حوزه اقیانوسی تخصصی دریایی خبر داد و گفت: این مجوز را وزارت علوم به ما داده و در نوشهر ایجاد خواهد شد. در زمینه‌های مختلف سعی کردیم به نوعی با توجه به توانایی پژوهشی که داریم سهم داشته باشیم.  در سند ابلاغی مقام معظم رهبری که در حوزه تولید و توسعه دریا محور مطرح شده به صورت ترویجی و راهبردی در حوزه علمی و پژوهشی گام‌هایی را برداشته ایم که امیدواریم در این زمینه فعالیت‌های بیشتری داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • چینی ها ۱۰ هزار میلیارد ریال در مازندران سرمایه گذاری می کنند
  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • نخستین مرکز رشد حوزه تخصصی دریایی راه‌اندازی می‌شود/ بررسی ۴۲ پارامتر در اطلس اقیانوس‌شناسی