Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی حیدری روز شنبه با اعلام پروژه های بهره برداری شده در شهرستان دماوند همزمان با هفتمین روز از دهه مبارک فجر اظهار داشت: امروز ساختمان دهیاری روستای کلاک با اعتباری بیش از ۴۰۰میلیون تومان در ۱۰۰ مترمربع مساحت افتتاح شد.

وی ادامه داد: در اوایل دولت تدبیر و امید، تعداد خانوار کمی در روستای کلاک وجود داشت، اما در حال حاضر مشکلاتی از قبیل تامین آب شرب، گازرسانی و بهینه‌سازی معابر برطرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: علاوه بر این با اخذ مجوز دهیاری، تلاش کردیم این روستا در ردیف ارزش افزوده قرار گیرد و در حال حاضر نیز شاهد افتتاح ساختمان دهیاری در روستای کلاک هستیم.

فرماندار دماوند با اشاره به اینکه افتتاح این ساختمان با هدف تکریم ارباب رجوع و احداث مغازه به منظور ایجاد درآمد پایدار برای دهیاری و رفع نیاز اصلی و اولیه اهالی روستا صورت گرفته است، گفت: با نگاهی بر سیر خدمت رسانی در این منطقه، شاهد خدمت صادقانه مجموعه شورا هستیم.

حیدری به بهره برداری از پروژه خانه بهداشت در روستای آرو اشاره کرد و گفت: این پروژه نیز با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در دو طبقه با زیربنای ۱۰۰مترمربع افتتاح شد.

وی همچنین به افتتاح پروژه زیرسازی، جدولگذاری و آسفالت بلوار جنوبی مسجد جامع روستای سربندان اشاره و بیان کرد: پروژه مذکور با اعتباری بالغ بر ۶۸۰ میلیون تومان، شامل ۵ هزار متر آسفالت، ۳۰۰ مترمکعب خاکبرداری و خاکریزی، ۳۰۰ متر طول جدول کانیو، ۲۰۰ متر طول جدول نهری و ۹۰۰ متر مکعب دیوارکشی افتتاح شد.

بهره برداری از ۵واحد تولیدی و صنعتی در دماوند

فرماندار شهرستان دماوند همچنین به افتتاح ۵ واحد تولیدی و صنعتی در شهرستان دماوند همزمان با افتتاح ۳۹۹واحد صنعتی، تولیدی و معدنی در سطح استان تهران خبر داد و گفت: این ۵ واحد تولیدی با اعتباری بالغ بر ۸۳ میلیارد تومان، زمینه اشتغال ۱۱۷ نفر را فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: در این راستا طرح توسعه شرکت تکاب اتصال، با اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان زمینه ایجاد ۳۲ مورد اشتغالزایی را فراهم کرد.

حیدری همچنین به واحد تولیدی شرکت دژین سازان مرکزی در زمینه تولید گاردریل جاده ای با بیش از ۱۸ میلیارد تومان اعتبار و زمینه اشتغال ۲۰ نفر اشاره کرد و گفت: شرکت صنایع بتنی شرفی با بیش از ۱۷میلیارد تومان اعتبار، زمینه ۱۵مورد اشتغال، شرکت پرشین تجهیز با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان زمینه اشتغال ۳۰نفر و همچنین شرکت آزمون صنعت با اعتباری بالغ بر ۱۵میلیارد تومان زمینه اشتغال ۲۵نفر را فراهم کرد.

فرماندار دماوند با اشاره به اینکه توسعه تولید در شرکت‌ تکاب اتصال نیازهای وزارت نیرو و نفت را تامین خواهد کرد و در عرصه بین‌الملل و صادرات نیز جایگاه مناسبی دارد، بیان داشت: در سال ۱۴۰۰ بالغ بر  ۱۰۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی دماوند ۲ افتتاح خواهد شد که این یک اتفاق بزرگ صنعتی در استان تهران محسوب می‌شود.

شهرستان دماوند در شرق استان تهران واقع شده و دارای پنج شهر و دو بخش است.

برچسب‌ها شهرستان دماوند افتتاحیه دولت تدبیر و امید دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان دماوند افتتاحیه دولت تدبیر و امید شهرستان دماوند افتتاحیه دولت تدبیر و امید دهه فجر اخبار کنکور اعتباری بالغ شهرستان دماوند میلیارد تومان زمینه اشتغال بهره برداری واحد تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۶۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: اقدامات نظارتی در زمینه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی مازندران به ویژه دشت هراز به طور مستمر انجام می‌شود و در همین راستا بیش از یک‌هزار پرونده مرتبط با چاه‌های کشاورزی حوضه آبریز هراز طی کمتر از ۲ هفته تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره‌برداری شد.

سید محمد موسوی با بیان این‌که برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی در مازندران به مرز هشدار رسیده است، افزود: بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز مصارف کشاورزی در مازندران از سفره‌های زیرزمینی تأمین می‌شود که ضرورت نظارت بر چاه‌های استان را بیشتر می‌کند و این نظارت در دشت هراز که بزرگ‌ترین دشت کشت برنج کشور است با توجه به تعداد چاه‌ها با جدیت و دقت انجام می‌شود.

وی افزود: حدود نیمی از برنج تولیدی مازندران در دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز کشت می‌شود و بخش قابل توجهی از آب مورد نیاز کشاورزان این دشت نیز در حال حاضر باید از چاه‌ها برداشت شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که ۴۴ هزار و ۷۷۶ حلقه چاه مجاز در دشت هراز وجود دارد، گفت: از این تعداد ۴۳ هزار و ۴۲۶ چاه مربوط به تأمین آب بخش کشاورزی است. حدود ۳۳ هزار حلقه چاه نیز در این دشت فاقد پروانه هستند.

به گفته موسوی نیاز آب کشاورزی دشت ۱۰۰ هزار هکتاری هراز که محدوده حدفاصل بابلرود تا آلش‌رود را در بر می‌گیرد سالانه یک میلیارد و ۲۶ میلیون متر مکعب است که ۳۵۶ میلیون متر مکعب از این میزان نیاز آبی کشتزار‌های دشت هراز از چاه‌ها و مابقی از منابع آب‌های سطحی تأمین می‌شود.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با بیان این‌که نظارت بر برداشت آب از چاه‌ها به طور مستمر انجام می‌شود، گفت: به منظور جلوگیری از برداشت بی‌ضابطه از چاه‌ها، رسیدگی به پرونده‌های مربوط به تعیین تکلیف چاه‌های آمل و محمودآباد و بابل با قید فوریت در دستور کار شرکت آب منطقه‌ای مازندران قرار گرفت که در روز‌های پایانی سال گذشته طی کمتر از ۲ هفته افزون بر یک‌هزار پرونده مربوط به متقاضیان برق‌دار کردن چاه‌های کشاورزی این حوضه آبریز تعیین تکلیف و آماده صدور پروانه بهره برداری شد.

وی با بیان این‌که حدود یک هزار چاه کشاورزی در مازندران برای ضابطه‌مند شدن میزان برداشت آب به کنتور حجمی نیز تجهیز شده‌اند، اظهار کرد: ۱۷۰ دستگاه از این یک‌هزار کنتور حجمی روی چاه‌های دشت هراز نصب شده است.

موسوی به ابلاغ شیوه‌نامه توامان مصرف آب و برق به همه شرکت‌های آب منطقه‌ای و توزیع برق استان‌ها از سوی وزارت نیرو در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و افزود: طبق این دستورالعمل مشترکانی که مصرف آب مازاد داشته باشند اگر اضافه برداشت‌شان محرز شود، برق‌شان در طول سال محدود و مشترکانی که فاقد پروانه هستند و از برق استفاده می‌کنند مشمول محدودسازی یا تغییر تعرفه برق می‌شوند.

دیگر خبرها

  • کردستان معین استان هرمزگان در امر گازرسانی است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • فاز سوم کمربندی نسیم شمال در قزوین افتتاح شد
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور