Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@06:47:28 GMT

معرفی شورای سیاست‌گذاری جشنواره ملی شعر دانشجویی

تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۲۶۳۲۷

معرفی شورای سیاست‌گذاری جشنواره ملی شعر دانشجویی

اعضای شورای سیاست‌گذاری دومین جشنواره ملی شعر دانشجویی با حکم معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی معرفی شدند.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی، عبدالجبار کاکایی، اسماعیل امینی، سعید بیابانکی، محمدرضا ترکی، پونه نیکوی، کوروش انصاری، علیرضا بهرامی، عادل تقوی، فرزین پورمحبی، سمانه عنبری، آرش شفاعی و

حسین تقوی در احکام جداگانه‌ای ازسوی عیسی علیزاده - معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی - به‌عنوان اعضای شورای سیاست‌گذاری دومین دوره جشنواره ملی شعر دانشجویی منصوب شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالجبار کاکایی، شاعر و ترانه‌سرا که در دور نخست این جشنواره نیز همکاری داشت، تاکنون مسؤولیت‌ها و دبیری رویدادهای مختلفی در حوزه شعر، ازجمله یک دوره دبیری علمی جشنواره شعر فجر را برعهده داشته است.

اسماعیل امینی، شاعر، طنزپرداز و مدرس دانشگاه، تاکنون عضویت در شوراهای مختلف شعر و کتاب را برعهده داشته و دوره‌ای نیز دبیر علمی جشنواره شعر فجر بوده است.

سعید بیابانکی، شاعر و طنزپرداز نیز علاوه بر عضویت در شوراهای مختلف شعر و ترانه، دبیری علمی دوره‌ای از جشنواره شعر فجر را در پیشینه دارد.

محمدرضا ترکی، شاعر و دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران و همچنین عضو وابسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی است.

پونه نیکوی، شاعر و از مدیران جهاد دانشگاهی واحد گیلان، برگزیده جشنواره‌های مختلف شعر در دهه‌های ۸۰ و ۹۰ بوده است.

کوروش انصاری که در کارنامه کاری خود تولید برنامه‌های مختلف حوزه شعر ازجمله "شب نقد"، "جویبار" و "شب شعر" را دارد، عضو هیأت مدیره کانون تهیه‌کنندگان رسانه‌های دیداری است.

علیرضا بهرامی، شاعر و روزنامه‌نگار، دبیر علمی نخستین دوره جشنواره ملی شعر دانشجویی بوده است.

عادل تقوی، شاعر و رئیس پیشین سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی و دبیر پیشین جایزه کتاب سال دانشجویی، مدیرکل اداره امور راهبری فرهنگی جهاد دانشگاهی است.

فرزین پورمحبی، طنزپرداز و پژوهشگر، دبیر اجرایی نخستین دوره جشنواره ملی شعر دانشجویی بوده است.

سمانه عنبری، ویراستار، دبیر طرح‌های ملی بزرگداشت مفاخر ایران‌زمین بوده است.

آرش شفاعی، شاعر و روزنامه‌نگار، و حسین تقوی، شاعر و طنزپرداز، نیز از برگزیدگان دور نخست جشنواره ملی شعر دانشجویی در شورای سیاست‌گذاری دور دوم حضور دارند.

نخستین دوره «جشنواره ملی شعر دانشجویی» با مشارکت دانشجویان و استادان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی سراسر کشور در سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ برگزار شد.

محفل‌های شعری نخستین دوره جشنواره ملی شعر دانشجویی نیز از روز ملی شعر و ادب سال گذشته در معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آغاز شد و در دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه زنجان، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه گرگان و دانشگاه

الزهرا (س) ادامه یافت. در این رویدادها، علاوه بر برگزاری نشست‌های تخصصی و شعرخوانی دانشجویان و استادان دانشگاه، مراسم تجلیل و اهدای نشان «رودکی» به محمدرضا شفیعی کدکنی، ساعد باقری، محمدعلی بهمنی، عبدالجبار کاکایی

و ناصر فیض، هر کدام زیر یک شاخه شعری (ازجمله شعر آئینی، غزل، ترانه و طنز) برگزار شدند.

پس از شیوع ویروس کرونا که به لغو برخی از محفل‌های جشنواره در دانشگاه‌های مختلف کشور انجامید، آئین پایانی نخستین دوره جشنواره ملی شعر دانشجویی، روز دهم تیرماه سال جاری، همزمان با روز نکوداشت صائب تبریزی، به‌صورت برخط برگزار و طی آن، از برگزیدگان تجلیل شد.

دومین دوره جشنواره ملی شعر دانشجویی نیز با وجود تداوم تعطیلی دانشگاه‌ها بر اثر همه‌گیری بیماری ناشی از شیوع ویروس کرونا، در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ با مشارکت دانشجویان سراسر کشور و دانشگاه‌های مختلف برگزار خواهد شد.

کد خبر 473349

منبع: ایمنا

کلیدواژه: جشنواره ملی شعر دانشجویی شعر نو دانشجو دانشجويان شعر و ادبیات شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق فرهنگی جهاد دانشگاهی شورای سیاست گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۶۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان باید با «تیتر» نقشه راه را به رؤسای دانشگاه‌ نشان دهند

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسعود میرزایی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در اختتامیه سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی اظهار کرد: در دوره جدید اهدافی را برای خودمان در نظر گرفته‌ایم تا در افق ۱۴۰۴ بتوانیم برای بحث آموزش عالی کشور کار کارستانی انجام دهیم؛ بنابراین بخشی از مدیریت دانشگاه و فضای تصمیم گیری و تصمیم سازی را به دانشجویان واگذار کرده‌ایم.

وی افزود: جشنواره‌هایی نظیر نشریات دانشجویی یا جشنواره تیتر باید بتواند با قلم دانشجویان معامله بازی و مدیریت دانشگاه را بهم بزند و به هیئت رئیسه دانشگاه‌ها نقشه راه‌ها نشان دهد؛ یعنی دانشجویان مشق نوشتن می‌کنند تا بتوانند به عنوان تصمیم سازان کار ارزنده‌ای انجام دهند.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • سرپرست دانشگاه آزاد مهدیشهر معرفی شد
  • آمریکا در بحرانی‌ترین دوره‌ تاریخ خود قرار دارد
  • برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی اعلام شدند
  • دانشجویان باید با «تیتر» نقشه راه را به رؤسای دانشگاه‌ نشان دهند
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • دبیر اجرایی و دبیر هنری جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شدند
  • رئیس شورای سیاست‌گذاری دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران معرفی شد
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد