Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، "اسد عبدالهی" شامگاه شنبه در تشریح برنامه های اقتصادی لرستان و طرح های دهه فجر افزود: فاز دوم پتروشیمی خرم آباد در شرایط تحریم بهره برداری شد و اکنون علاوه بر فراهم شدن زمینه حمل و نقل، نیازهای توسعه ای مانند زمین این واحد بزرگ صنعتی اختصاص داده شده است.

وی ادامه داد: یکی از واحدهای اقتصادی که در شرایط تحریم از نظر ارزآوری به استان کمک کرد، همین شرکت پتروشیمی بودکه فاز اول و دوم آن افتتاح شده و در آینده فازهای سوم و چهارم آن هم مورد بهره برداری قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالهی به رفع مشکل شرکت ماشین سازی خرم آباد که مشکل قضایی داشت اشاره کرد و افزود: اکنون مشکل این واحد صنعتی حل شده و مزایده واگذاری آن برگزار شده است که با  راه اندازی مجدد آن ۱۵۰ نفر در این شرکت مشغول به کار می شوند.

وی به یکی دیگر از صنایع لرستان که در گذشته مشکل داشت، اشاره کرد و اظهار داشت: مشکل عظیم خودروی بروجرد نیز حل شده است اگرچه مالک اصلی آن در زندان است اما برای رونق صنعت در استان این واحد صنعتی را دوباره راه اندازی کرده ایم و در فاز اول آن ۱۲۰ خوردو تحویل داده شد و در مرحله دوم ۱۵۵ خودروی دیگر از کسانی که قبلا ثبت نام کردند تحویل داده می شود.

معاون امور اقتصادی استانداری لرستان همچنین به رفع مشکل واحدهای صنعتی همچون شیشه لرستان، کاشی جم، یخچالسازی خرم آباد، سیمان سفید ازنا اشاره کرد و گفت: اکنون  کارخانه سیمان سفید ازنا با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال فعالیت است و امیدواریم فاز اول آن سال آینده به بهره برداری برسد، این کارخانه محدودیت مالی داشت که استاندار لرستان در حال رفع مشکل مالی آن است.

وی به برخی صنایع راکد استان که پس از کرونا فعال شدند، اشاره کرد و افزود: یکی از این واحدها شرکت الکل سازی خرم آباد بود چون ۱۸ درصد الکل کشور در لرستان تولید می شود برخی از واحدها مانند واحد خرم آباد که تعطیل بود  با کمک سیستم بانکی این واحد در خرم آباد دوباره به چرخه تولید برگشت.

افتتاح پالایشگاه پلدختر در روز ۲۰ بهمن

عبدالهی افزود: در ایام دهه فجر ۵۰ پروژه اقتصادی در لرستان به بهره برداری می رسد و در بخش اقتصادی ۴۶۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری و سه هزار و ۵۰۰ نفر مشغول به کار خواهند شد.

وی اظهار داشت: در سال ۹۹ اقدامات خوبی در حوزه اقتصادی صورت گرفته است که از جمله پالایشگاه پلدختر که ۲۰ بهمن ماه به بهره برداری می رسد و در فاز اول قیر و گازوئیل و در فاز دوم بنزین تولید خواهد کرد.

وی تصریح کرد: یک پروژه اقتصادی نیز در بروجرد در حال اجرا است که ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اکنون سرمایه گذار خارجی آن یک هزار میلیارد تومان برای این واحد صنعتی سرمایه گذاری کرده است و فرآورده این کارخانه موردنیاز فولاد، آلومینیوم و پنل های خورشیدی است.

عبدالهی خاطرنشان کرد: برخی از واحدهای اقتصادی لرستان فاز اول آنها به بهره برداری رسیده است از جمله نیروگاه خرم آباد که ۳۰۰ مگاوات برق تولید می کند که چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده و فاز دوم آن اوایل سال آینده افتتاح می شود و تمام نیاز استان از نظر خانگی و صنعتی را تامین می کند.

وی همچنین به سرمایه گذاری در بخش آبزیان استان اشاره کرد و گفت: در این بخش استان لرستان، ظرفیت ها و پتانسیل های خوبی دارد، به طورری که پرورش ماهی در قفس با ۲ هزار تن تولید سرمایه گذار از خارج کشور در حال انجام است و در اولین فرصت شروع به کار خواهد کرد.

وی درباره شرکت پارسیلون خرم آباد نیز اظهار داشت: این واحد یکی از واحدهای اقتصادی بزرگ استان با ۲ هزار نفر اشتغال بود که ۱۰ هزار نفر از این واحد اقتصادی امرار معاش می کردند اما به علت مشکلات خاص به بخش خصوصی واگذار شد و بخش خصوصی تخصص و توان مالی خوبی برای اداره آن نداشت و از پنج سال پیش مدیریت استان آن را از مالک قبلی پس گرفت و بخشی از وضعیت موجود را از دست داده بود و ۲۴۰ هکتار زمین داشته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان ادامه داد: سه راهکار برای احیای دوباره پارسیلون در نظر گرفته شده است که یکی از آنها ایجاد منطقه ویژه اقتصادی است که اکنون ۱۳ منطقه ویژه اقتصادی در کشور برای تایید در مجمع تشخیص مصلحت نظام است که اگر تایید شود یکی از آن منطقه ویژه اقتصادی لرستان است که در شرکت پارسیلون فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: از آنجا که اکنون شرکت پارسیلون در اختیار سه بانک متولی است، قرار است یک هلدینگ معتبر در کشور که برای سرمایه گذاری در این شرکت تمایل دارد، وارد این کار شود تا مجموعه ای از کارخانه های موادغذایی در این کارخانه ایجاد  شود.

وی درباره پتانسیل سنگ لرستان نیز گفت: اکنون لرستان ۲۷۰ معدن دارد که ۷۰ معدن فعال و ۲۷ معدن در حال احیا است و در لرستان صنایعی داریم که سنگ به همه دنیا صادر می کند اما با واسطه است که، پیشنهاد می شود صنایع سنگ خودشان را با شرایط بازار تطیبق دهند تا بتوانند بازار فروشی بدون واسطه داشته باشند.

عبدالهی تصریح کرد: بخشی از کارخانه های فرآوری سنگ در لرستان تعطیل و برخی هم در حال فعالیت هستند که نظام جمهوری اسلامی راهکارهای اساسی برای آنها دارد کمک اصلی که دولت می تواند به آنها داشته باشد تسهیلات جدید در اختیار آنها قرار می دهد و جرائم معوقات بانکی آنها بخشوده می شود البته باید افراد فعال در این عرصه، زمینه تولید سنگ واحد صنعتی خودشان را با شیوه های جدید تطبیق دهند.  

برچسب‌ها استانداری لرستان لرستان دهه فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری لرستان لرستان دهه فجر استانداری لرستان لرستان دهه فجر اخبار کنکور بهره برداری سرمایه گذاری واحد صنعتی خرم آباد فاز اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۷۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد

تهران- ایرنا- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی، پوشش بیمه‌ای ۲۳۴ قلم داروی جدید، تلاش برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای در شرف تعطیلی، اصلاح قانون کار برای تبدیل قرارداد موقت به دائم از جمله اقدامات دولت سیزدهم در حوزه کار و کارگری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید صولت مرتضوی صبح امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم دیدار رئیس جمهور با کارگران، گزارشی از عملکرد فعالیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارائه و اظهار کرد: به روایت‌های متعدد و با راستی‌آزمایی امروز با افتخار اعلام می‌کنیم که در سال ۱۴۰۲ تعداد یک میلیون شغل ایجاد شده است.

وی افزود: بر اساس گزارش رسمی بالغ بر ۷۵۰ هزار اشتغال خالص در کشور ایجاد شده است، یعنی اشتغال منهای بازنشستگان و مشمولان بیمه بیکاری و این به آن معناست که ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی که خالص آن ۷۵۰ هزار نفر می‌شود.

وزیر کار تاکید کرد: از سوی دیگر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای تامین منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سیاست‌های ابلاغی تامین اجتماعی نیز اقداماتی انجام داده است. پس از ابلاغ سیاست‌ها همکاران ما در دولت در بخش‌های مختلف بسیج شدند و اقدامات مهمی را انجام دادند.

مرتضوی ادامه داد: گسترش بیمه اجتماعی پایه برای دانشجویان و زنان خانه‌دار، ایجاد پوشش بیمه درمان پایه رایگان از طریق بیمه سلامت برای ۵ دهک اول درآمدی، استقرار سامانه پایش فقر و شناسایی کامل فقرا، افزایش مستمری مددجویان کمیته امام (ره)، متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان، تدوین برنامه‌های راهبردی برای اصلاح صندوق‌های بازنشستگی، حمایت از کودکان دارای سوءتغذیه و بازمانده از تحصیل، پوشش بیمه‌ای ۲۳۴ قلم داروی جدید، پوشش هزینه‌های درمان ناباروری و بیماری‌های خاص، ایجاد ثبات و امنیت شغلی و حمایت از مشاغل ایجادی، تلاش برای جلوگیری از تعطیلی واحدهایی که در شرف تعطیل بودند، به ظرفیت اسمی رساندن سایر کارخانه‌ها که از ۱۰ هزار واحد عبور کرد، اصلاح قانون کار برای تبدیل قرارداد موقت به دائم از جمله مهم‌ترین اقدامات وزارت کار است. ‌

کد خبر 749370

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • احساس امنیت، پایداری واحدهای اقتصادی را به‌دنبال دارد
  • ۲۵۰ میلیارد تومان برای ساخت دیوار و پل روستای بیشه پیشنهاد دادیم
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • فعالیت یک واحد آلاینده لعاب سازی در اردکان متوقف شد