Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، سید نظام الدین موسوی نماینده تهران، ری، شمیرانات اسلامشهر و پردیس در برنامه تلویزیونی جهان آرا با اشاره به رد کلیات طرح شفافیت آرا در صحن علنی مجلس یازدهم گفت: در روز بررسی کلیات طرح شفافیت آرا تعدادی از نمایندگان مدافع و طراح طرح برای رسیدگی به امورشان با حضور در حوزه‌های انتخابیه شان، غیبت موجه داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این توجیه نیست، ولی اگر حاضر بودند، طرح رأی می‌آورد.

وی ادامه داد: در روز رأی گیری بدشناسی هم داشتیم، چرا که تصویب کلیات تنها سه رأی کم آورد. در حالیکه دو سوم رأی حاضران جلسه را می‌خواست و کسب این تعداد کمی سخت است.

موسوی بیان کرد: شفافیت آرا در مجلس یازدهم جزو اولین طرح‌های تدوین شده با توجه به وعده نمایندگان و خواسته مردم بود که تعداد قابل توجهی از نمایندگان آن را امضا کرده بودند.

نماینده تهران، ری، شمیرانات اسلامشهر و پردیس اظهار کرد: شاید لازم بود بیشتر روی طرح کار کنیم. برخی را که فکر نمی‌کردیم، بنا به دلایلی در روز رأی گیری نظر موافق ندادند. اگرچه می‌دانستیم تعدادی از نمایندگان باقی مانده از دوره پیش به دلایل سیاسی شان مخالف هستند.

وی با بیان اینکه کامل نبودن و جامع نبودن دلیل برخی مخالفان شفافیت آرا بود، تصریح کرد: استدلال مخالفان قابل احترام است و البته ممکن است تحت فشار قرار بگیرند. باید اجازه داد نمایندگان شفاف حرف بزنند.

موسوی یادآور شد: بسیاری از این استدلال‌ها را منطقی و دقیق نمی‌دانم؛ چرا که دغدغه معترضان را می‌پذیرم که می‌گویند بنا و پایه طرح باید گذاشته می‌شد تا بعد روی آن اصلاح انجام شود. پیشتر هم برخی قوانین مانند قانون آیین نامه داخلی با دو سوم رأی حاضران صحن تغییر کرده بود، حتی برخی قوانین به خواست مجلس آزمایشی اجرا می‌شوند.

عضو مجمع نمایندگان استان تهران تأکید کرد: اگر طرح شفافیت آرا دوباره در صحن بیاید، بررسی و اصلاح مجدد پیشنهاد‌ها ممکن می‌شود؛ اما تأکید دارم اصل شفافیت باید شروع شود و معنی ندارد رأی نماینده چندان معلوم نباشد.


وی اظهار کرد: اگر جمع قابل توجهی از مردم به عنوان موکل ما، دغدغه‌ای دارند و خواهان تأیید یا رد یک موضوع هستند، باید اقدامی کرد. از طرفی نماینده باید شجاعت در اظهار نظر نیز داشته باشد. مردم به ویژه در مسائل عمومی می‌خواهند بدانند موکلشان چه رأیی می‌دهد.

موسوی گفت: مردم حق داشتند عصبانی شوند. من و تعداد قابل توجهی رأی موافق دادیم و در این مجلس به نسبت دوره پیش آرای بیشتری داشتیم. مصر هستیم تا این طرح دوباره در صحن علنی مطرح شود.

این نماینده درباره امکان بررسی مجدد طرح شفافیت آرا توضیح داد: طبق آیین نامه طرح شفافیت آرا تا ۶ ماه آینده امکان طرح مجدد ندارد؛ مگر آنکه اصلاحات و تغییر‌های محتوایی روی آن انجام شود. البته ما بر همین طرح اصرار داریم. آیین نامه داخلی پارلمان اشاره دارد که اگر ۵۰ نفر از نمایندگان درخواست دهند تا در دستور کار قرار بگیرد، می‌تواند در دستور بیاید و مسیر آیین نامه را طی کند. فکر می‌کنم این اتفاق تا پیش از پایان سال رخ دهد.

وی بیان کرد: ۵۳ نفر در نامه‌ای به این موضوع اصرار کردیم که نیاز به همراهی هیئت رئیسه هم دارد و فکر می‌کنیم اگر دوباره در دستور بیاید، رأی بیاورد.

موسوی تصریح کرد: رأی گیری قیام و قعودی طبق ماده ۱۱۹ آیین نامه داخلی زمانی قابل اجراست که دستگاه‌ها برای رأی گیری نقص فنی داشته باشند. درباره رأی گیری با ورقه هم رئیس مجلس بیان کرد که به دلیل دستورالعمل ستاد ملی مبارزه با کرونا قابل انجام نبود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی شفافیت آرا طرح شفافیت آرا آیین نامه رأی گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۷۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟

روز گذشته یک عضو هیأت رئیسه مجلس از امضای بیانیه‌ای در حمایت از بازگشت طرح گشت ارشاد خبر داد.

به گزارش انتخاب، علی کریمی فیروزجائی در نشست علنی یکشنبه، ۹ اردیبهشت ماه مجلس شورای اسلامی بیانیه بیش از ۱۶۰ تن از نمایندگان با موضوع تقدیر و تشکر از فرماندهی محترم فراجا و مردم عزیز ایران اسلامی در همراهی با اجرای طرح عفاف و حجاب را قرائت کرد.

با این اوصاف، به نظر می‌رسد بیش از ۱۰۰ تن از نمایندگان مجلس حاضر به حمایت از طرح «نور» نشده اند.

 

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی تقنینی و نظارتی نمایندگان منتخب برگزار می‌شود
  • ببینید | بازدید نمایندگان مجلس دوازدهم از صدا و سیما
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • گزارش تصویری | بازدید تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از معاونت سیما
  • بازدید نمایندگان مجلس دوازدهم از صدا و سیما
  • مصوبه‌ای برای شفافیت درآمدهای نفتی و مصارف این حوزه
  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه