Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، سیماسادات لاری شامگاه شنبه در نشست با تشکل‌های دانشجویی استان چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه باید تا آخر سال از واکسن خارجی استفاده کنیم، اظهار داشت: به دنبال این هستیم مطمئن‌ترین واکسن از مطمئن‌ترین راه‌ها وارد کشور ‌شود.
 
وی ادامه داد: برای ما یک نفر فوتی هم زیاد و مهم است، از همین رو تلاش می‌کنیم تزریق واکسن سریع‌تر در کشور انجام گیرد و در مرحله نخست از واکسن خارجی استفاده می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
لاری تصریح کرد: در کنار آن، مسیر تولید واکسن داخلی را نیز پیگیری می‌کنیم که پیش‌بینی می‌شود واکسن داخلی تا آخر بهار سال آینده آماده شود.
 
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تلاش‌های کشور در جهت تولید واکسن کرونا، تصریح  کرد: یک پروژه مربوط به تهیه واکسن برکت است که مرحله اول فاز بالینی را به خوبی پشت سر گذاشته و وارد مرحله دوم می‌شود.
 
لاری ادامه داد: واکسن رازی دیگر واکسن داخلی است که در دست تولید است و به تازگی وارد مرحله اول شده است.
 
وی، مشارکت ایران با کشور کوبا در تهیه واکسن کرونا را از دیگر برنامه‌های کشور برای دست‌یابی به این واکسن اعلام کرد و گفت: کوبا ،کشور مهم و قدرتمندی در زمینه تولید واکسن است و ظرف سه هفته آینده عملیات انتقال دانش این واکسن به کشور انجام می‌گیرد.
 
لاری با تاکید بر اینکه در موضوع واکسن کرونا باید فضای سیاسی و هیجانی را به سمت فضای علمی هدایت کنیم، خاطرنشان کرد: فضای ایجاد شده که واکسن‌ها باید تاییدیه سازمان بهداشت جهانی داشته باشد، اما باید این حقیقت را درک کرد که هیچ زمانی نیاز به واکسن به این ضرورت وجود نداشته است از همین رو واکسن‌هایی که تولید شده‌اند مجوز اورژانسی سازمان جهانی بهداشت را دارند و در شرایط کنونی نعمت بزرگی به شمار می‌روند.
 
در این نشست به برخی مسائل و موضوعات حوزه فرهنگی و تشکل‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی پرداخته شد.
 
شرکت در جلسه هیات رییسه، افتتاح مرکز نیکوکاری و سلف‌سرویس دانشگاه علوم پزشکی چهارمحال و بختیاری از دیگر برنامه‌های سفر روز شنبه ۱۸ بهمن سخنگو و معاون فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به این استان بوده است.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۸۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

بنابر اعلام وزارت بهداشت شروع این برنامه از دانشگاه‌های علوم پزشکی هرمزگان و بوشهر و در شیرخواران ٢ ماهه است.

 عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت پیش از این اعلام کرد  که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

همچنین اواخر سال گذشته واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد