Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام حسن درویشیان شامگاه شنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی، تولیدی ها و سرمایه گذاران در منطقه آزادچابهار اظهارداشت: مشکلات مطرح شده از سوی سرمایه گذاران، تولیدی ها و فعالان اقتصادی بویژه کارخانه های برنج و تجار منطقه آزادچابهار از طریق وزارت صمت، بانک مرکزی و سایر مسوولان پیگیری جدی می شود تا مرتفع و شاهد افزایش اشتغال وتولید باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کم کاری برخی مسوولان در پیگیری مطالبات و مشکلات مردم، خاطرنشان کرد: نباید یک مدیر اداره ضعف خودش در حل مشکلات نظیر تعطیلی تولیدی ها را به گردن نهادهای نظارتی بیندازد و بگوید این تصمیم من را نهادهایی نظیر بازرسی گیر می دهند.

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: اقتصاد برای کشور اهمیت زیادی دارد برای همین رهبر معظم انقلاب در طول ۱۰ سال اخیر شعارهای هر سال« اقتصاد و تولید ، حمایت از اشتغال و کارگر و فعالان اقتصادی» است.

وی افزود: فعالان اقتصادی اگر بدنبال حل مشکلات هستند باید مشکلات را شفاف با مقامات و نهادهای نظارتی مطرح تا مورد پیگیری قرار گیرد.

حجت الاسلام درویشیان گفت: رهبر معظم انقلاب همیشه برای حل مشکلات تولید تذکر و انتقاد چه بصورت جلسات خصوصی و یا علنی دارند چون برای حل مشکلات و حوزه تولید اهمیت زیادی قائل هستند.

وی با اشاره به ظرفیت های تجاری، گردشگری، شیلاتی چابهار بر تکمیل راه آهن، طرح های توسعه ای و اقتصادی، ارتقای جاده ها و تسریع در خدمات رسانی و حل مشکلاتی زیرساخت ها تاکید کرد.

رییس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: در جنگ اقتصادی هستیم و باید همه کمک کنند تا از طریق مختلف مشکلات حوزه اقتصادی پیگیری و مرتفع شوند.

مدیرعامل منطقه آزادچابهار نیز اظهارداشت: تکثر و تداخل های قوانین و مقررات سبب ضربه شدید به تولید شده است.

عبدالرحیم کردی افزود: تولید برنج در منطقه آزادچابهار پیش از این ۳۰۰ تا ۴۰۰ زن سرپرست خانوار در بحث دوخت کیسه برنج فعال بودند که به دلیل تعطیلی کارخانه‌های برنج الان بیکار شدند.

وی گفت: واردات کالا در سال برای منطقه آزادچابهار ۸۰ میلیون دلار است که امسال به دلیل مسائل کرونا ۱۶ میلیون دلار تا الان وارد شده است.

مدیرعامل سازمان منظقه آزاد چابهار گفت: این سازمان ظرفیت های زیادی برای توسعه و آبادانی دارد که نیاز است برای افزایش اشتغال و تولید مشکلات پیش رو مرتفع شود.

عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی منطقه آزادچابهار نیز اظهارداشت: در هشت سال اخیر حذف معافیت مالیاتی ۲۰ ساله و ثبت سفارش و وضع قوانین سایر ارگانها سبب فرار سرمایه ها از چابهار شده است.

محمدصادق مبرهن افزود: سازمان مالیات و دارایی متاسفانه بدون در نظر گرفتن معافیت مالیاتی در سطح مناطق آزاد بیش از ۲۰ میلیارد تومان مالیات برای فعالان اقتصادی وضع کرده و می گویند چرا از سال ۱۳۹۵ به بعد اظهارنامه مالیاتی ندادید در حالیکه این مورد خلاف قوانین و مقررات مناطق آزاد کشور است.

وی ادامه داد: یکهزار و ۷۰۰ واحد تجاری در سطح منطقه آزادچابهار با اشتغالزایی سه هزار و۵۰۰ وجود دارد که نقش مهمی در توسعه دارند.

دبیراجرایی شورای هماهنگی و همکاری فعالین اقتصادی مناطق آزاد گفت: در فروردین ماه سالجاری کالای همراه مسافر که قبلا ۴۰۰ میلیون دلار برای ورود و مجاز بودن ۸۰۰ قلم کالا از مناطق آزاد به داخل کشور انجام شده به دلیل سلیقه ای عمل کردن وزارت صمت الان جلویش گرفته شده است. 

وی ادامه داد: مناطق آزاد مشمول ثبت سفارش کالا نیستند ولی متاسفانه اجرا نمی شود و این مشکلات زیادی را بوجود آورده است. 

مبرهن تصریح کرد: در کشور ۳۵ واحد تولیدی و فرآوری برنج با ظرفیت سالانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن فعال است که ۲۰ شرکت در منطقه آزادچابهار وجود دارد که هم اینک به دلیل برخی محدودیت‌ها تعطیل و کارگران آنها بیکار شده‌اند.

برخی از تجار عدم وجود زیرساختهای سرمایه گذاری نظیر آب، برق، راه، فرودگاه و تلفن و اینترنت، عدم رعایت قوانین مناطق آزاد، عدم تحقق وعده‌های مسوولان برای حل مشکلات سرمایه گذاران بعد از سالها، دستمزد اندک کارگران، نوسانات شدید ارزی را از مشکلات مهم مشکلات پیش رو عنوان و بر پیگیری مطالبات و مشکلات تاکید کردند.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان سازمان بازرسی كل كشور چابهار سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سازمان بازرسی كل كشور چابهار سیستان و بلوچستان سازمان بازرسی كل كشور چابهار سرمایه گذاری اخبار کنکور منطقه آزادچابهار فعالان اقتصادی مناطق آزاد حل مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۸۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم

مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به رشد قابل ملاحظه فعالیت‌های شیلاتی در این منطقه در سال گذشته، گفت: تولیدات صنعت پرورش ماهی در قفس در قشم بیش از دو هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال ارزش داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، مریم نوری بالانجی امروز در نشستی در همین رابطه با اشاره به حمایت‌های سازمان منطقه آزاد قشم از فعالیت‌های شیلاتی به ویژه پرورش ماهی در قفس و پرورش میگو، خاطرنشان کرد: در سال 1401 ارزش تولیدات واقعی پرورش ماهی در قفس قشم رقمی بالغ بر 840 میلیارد یال بوده است.

وی افزود: ارزش تولیدات واقعی پرورش ماهی در قفس قشم پارسال با رشد 163 درصدی نسبت به سال قبل‌تر، به دو هزار و 210 میلیارد ریال رسید که در نتیجه اجرای طرح‌های خوب شیلاتی و حمایت از فعالان این عرصه است.

مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم با بیان اینکه حوزه پرورش ماهی در قفس قشم مورد توجه ویژه سرمایه‌گذاران در این منطقه است، افزود: میزان سرمایه‌گذاری صورت گرفته در این حوزه در سال گذشته در همسنجی با سال قبلتر 118 درصد افزایش داشته است.

نوری بالانجی حوزه پرورش میگو را نیز از دیگر حوزه‌های مورد توجه سرمایه‌گذاران در قشم عنوان کرد و گفت: ارزش سرمایه‌گذاری پرورش میگو در منطقه آزاد قشم در سال گذشته 208 درصد نسبت به سال قبل‌تر رشد داشته است.

وی بیان کرد: حجم تولیدات واقعی این محصول غذایی از یک هزار و 500 تن سال 1401 به دو هزار و 180 تن در سال گذشته رسید که نشان از رشد 45 درصدی داشته است.

مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم، خاطرنشان کرد: در مجموع سال گذشته ارزش سرمایه‌گذاری‌ حوزه شیلات و آبزی‌پروری قشم در مقایسه با سال 1401 با رشد 131 درصدی همراه بوده است.

نوری بالانجی تعداد شرکت‌های فعال در قشم را 36 شرکت با 600 نفر نیرو اعلام کرد و گفت: پارسال شمار شرکت‌ها و نیروهای شاغل در این حوزه به ترتیب 63 و 79 درصد افزایش داشته است.

واگذاری 300 هکتار زمین به سرمایه‌گذاران پرورش میگو در قشم

مدیر شیلات و کشاورزی سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر رعایت ضوابط استاندارد اجرا و استفاده از شیوه‌های نوین در حوزه پرورش میگو، افزود: طبق تصمیمات اتخاذ شده حدود 300 هکتار زمین به صورت تفکیک شده برای واگذاری به سرمایه‌گذارانی که از سال‌ها قبل در نوبت انتظار بودند و نیز سرمایه‌گذاران جدید حوزه پرورش میگو با به‌کارگیری روش‌های نوین در نظر گرفته شده است.

نوری بالانجی بیان کرد: با هدف افزایش تولید در واحد سطح توسط تولیدکنندگان جزیره قشم و تبدیل جزیره به قطب تولید میگو کشور، سرمایه‌گذاران حوزه پرورش میگو از این پس ملزم به استفاده از شیوه‌های نوین، مکانیزه و دانش‌بنیان و همچنین رعایت ضوابط استاندارد اجرا این حوزه هستند.

وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی‌های لازم جهت تکمیل زنجیره ارزش برای حوزه‌های تامین خوراک و لارو برای تولید میگو در جزیره قشم نیز صورت گرفته است.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • سرانه درآمد مردم اردبیل افزایش یافته است
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • ابتکار عمل یزدی‌ها برای معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری تقدیر شد
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزادچابهار به فعالان اقتصادی؛ چابهار بهشت سرمایه گذاری
  • افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری قشم
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»