Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- عضو مجمع نمایندگان گیلان با اشاره به اینکه لایحه بودجه ۱۴۰۰ در اولویت کاری مجلس است گفت: لایحه بودجه اوایل هفته آینده به مجلس باز می‌گردد. - اخبار استانها -

خلیل بهروزی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، اظهار داشت: برای انقلاب اسلامی بهای گرانی داده شده؛ امام خمینی، (ره) روحانیون و مردم در مقابل طاغوت ایستاده و در نهایت این انقلاب در سال 57 به پیروزی رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس عنوان داشت: امروز با گذشت 42 سال از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد پیشرفت‌های بزرگی بوده و در برخی از حوزه‌ها در عرصه‌های جهانی دارای رتبه‌های برتر هستیم.

بهروزی‌فر ابراز داشت: اکنون در عرصه‌های علم و فناوری و علوم دفاعی و امنیتی دارای رتبه‌های برتری در میان کشورهای جهان بوده و توانستیم با وجود تحریم‌های ظالمانه غرب و اروپا و در رأس آن‌ها آمریکا به جایگاه خوبی برسیم.

امام جمعه رشت: گرفتاری‌های گیلان ناشی از بی‌توجهی‌های برخی سیاستمداران مرکز کشور است3 دستور مهم رئیس دستگاه عدلیه برای گیلانی‌ها/ احیای کارخانه‌ها با قید فوریت/ ابطال سند اراضی ابریشم+ فیلمرئیس مجمع نمایندگان گیلان: کاهش بودجه عمرانی و کسری 53 درصدی از دلایل رد کلیات لایحه بودجه 1400 است

 عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس بیان کرد: اکنون دشمنان ما و در رأس آن‌ها استکبار جهانی دریافته است که به هیچ وجه نمی‌تواند با ترفند نظامی در مقابل ایران قد علم کرده و در مقابل ما بایستد.

 عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: قدرت دفاعی کشور ما بیانگر تلاش دانشمند جوان، بسیجی، جهادگر، متعهد و دلسوز بوده و این عزیزان اثبات کردند که جوانان ایرانی به هر چه که اراده کنند می‌رسند.

 وی گفت: امیدواریم افرادی که در بخش‌های اقتصادی و صنعت کشور کار کرده و مسئولیت دارند مانند این جوانان متعهد و دلسوز با تفکر جهادی و بسیجی فعالیت کرده و یقیناً با این امر ما می‌توانیم در حوزه اقتصاد و صنعت پیشرفت قابل توجهی داشته باشیم.

بهروزی‌فر افزود: همه این‌ها محصول خون شهدای انقلاب اسلامی شهدای، شهدای 8 سال دفاع مقدس، شهدای مدافعین حرم، شهدای مدافعین امنیت و شهدای مدافعین سلامت بوده و امیدواریم بتوانیم خون این شهدا و امام خمینی (ره) را پاس بداریم.

وی گفت: ما باید پشتیبان ولایت فقیه باشیم تا دشمنان به آن آسیبی نرسانند و به فرموده امام خمینی (ره) پشت مقام معظم رهبری مانند یک سرباز مطاع  بوده و در جهت خدمت صادقانه و اجرای فرامین رهبری در جهت تعالی کشور گام‌های موثری برداریم.

 بهروزی‌فر درباره طرح شفافیت آرای نمایندگان اظهار داشت: همه نمایندگان با اصل طرح شفافیت آرای نمایندگان موافق هستند اما طرح شفافیت آرا باید در بخش‌ها و عرصه‌های مختلف مورد بررسی قرار بگیرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه بنده به کلیات این طرح رأی دادم تصریح کرد: کلیات طرح مذکور نیز مواردی داشت که باید به کمیسیون مربوطه ارجاع شده و با توجه و دقت بازنگری‌هایی صورت گیرد.

وی افزود: اکثر نمایندگان بر این اعتقادند که اکنون اولویت بررسی با لایحه بودجه سال آینده بوده و باید تمام تمرکز نمایندگان بر لایحه بودجه 1400 باشد تا لایحه معقول و خوبی برای سال آینده ترسیم شود.

بهروزی‌فر ابراز داشت: امیدواریم در زمانی که مجدداً طرح شفافیت آرای نمایندگان به صحن می‌آید موارد لازم در آن تدوین شود تا به یک قانون متناسب با شأنیت مردم، نظام و مجلس در بیاید.

 وی خاطرنشان کرد: لایحه بودجه 1400 که به دولت مرجوع شده 2 هفته در اختیار دولت قرار گرفته و احتمالاً در اواخر این هفته یا اوایل هفته بعد به مجلس ارجاع داده می‌شود.

بهروزی‌فر گفت: در ابتدای بررسی لایحه بودجه 1400 با نامه‌نگاری‌های بین مجلس و دولت این لایحه کمی معطل شده و کمیسیون تلفیق نیز پس از تصویب کلیات و اجازه دولت به بررسی جزئیات آن پرداخت.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس افزود: لایحه بودجه 1400 پس از اعمال تغییرات توسط کمیسیون تلفیق در صحن مطرح شده و مورد نظر سنجی نمایندگان قرار گرفت و در نهایت نمایندگان با کلیات آن موافقت نکرده و آن را به دولت برگرداند.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امیدواریم بررسی‌های بعدی در لایحه بودجه با دقت نظر بیشتری انجام شود تا شاهد حل مشکلات اقتصادی و معیشتی به‌ویژه معیشت قشر ضعیف جامعه باشیم.

وی افزود: لایحه بودجه 1400 باید منطبق با برنامه ششم توسعه و سیاست‌های کلی نظام که تدابیر و دستورات مقام معظم رهبری است باشد تا شاهد تحقق جهش تولید، اقتصاد مقاومتی و حل مشکلات مسکن و اشتغال جوانان باشیم.

نماینده مردم فومن و شفت درباره برداشت بی‌رویه آورده‌های رودخانه‌ها گفت: عدم نظارت بر کار پیمانکارانی که مجوز برداشت از رودخانه‌ها را دارند سبب برداشت بی‌رویه شن و ماسه توسط برخی از این پیمانکاران می‌شود.

 عضو مجمع نمایندگان استان گیلان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: پشت این مجوزها رانت‌هایی وجود داشته و این رانت‌ها باعث این برداشت بی‌رویه و بی‌توجهی به ساماندهی رودخانه‌ها شده است.

 بهروزی‌فر خاطرنشان کرد: برداشت بی رویه شن و ماسه از رودخانه‌ها سبب شده تا سردهنه‌های مربوط به آبیاری مزارع کشاورزی تخریب شده و در مواقع سیلاب تخریب زیادی در زمین‌ها و مزارع صورت گیرد.

 وی با اشاره به اینکه دادن مجوزهای بی‌رویه سبب شده تا تعدادی از پیمانکاران اقدام به سودجویی کنند گفت: در این خصوص در جلساتی تذکراتی از طریق آب منطقه‌ای داده شده و تأکید کردیم که این مشکل نباید ادامه پیدا کند.

بهروزی فر افزود: عملاً بسیاری از مصالح برداشت شده از رودخانه‌ها از شهرستان‌ها خارج می‌شود و این در حالتی است که در 2 شهرستان فومن و شفت بسیاری از پروژه‌ها به‌دلیل نداشتن مصالح متوقف شده‌اند.

نماینده مردم شفت و‌ فومن در مجلس بیان کرد: اگر از رودخانه‌ها برداشت‌هایی صورت می‌گیرد این برداشت‌ها باید حداقل در پروژه‌های راه روستاهای همجوار آن رودخانه‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

بهروزی‌فر با بیان اینکه زهکشی از شهر ماسوله و فومن می‌گذرد و مشکلاتی را برای مردم به‌وجود آورده گفت: بنا بر این است که این زهکش در این مناطق بسته شود که البته این پروژه اکنون نیمه تمام مانده است.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: پروژه بستن زهکش در مناطق مذکور به دلیل عدم تخصیص اعتبارات در نظر گرفته شده به کندی اجرایی شده و در مواردی متوقف می‌شود.

وی عنوان داشت: در دهه فجر تعدادی از راه‌های آسفالت شده و مسکن مهر محرومین که توسط خیرین، سپاه و کمیته امداد امام خمینی (ره) ایجاد شد در شهرستان‌های فومن و شفت به بهره‌برداری رسید.

بهروزی‌فر از نوسازی مدارس و احداث مدارس شهرستان‌های شفت و فومن در دهه فجر خبر داد و گفت: بخشی از این پروژه‌ها توسط خیرین صورت گرفته که بخشی از آن‌ها در این ایام افتتاح شده و یا در روزهای آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

انتهای پیام/614/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس عضو مجمع نمایندگان گیلان برداشت بی رویه لایحه بودجه 1400 رودخانه ها گیلان در مجلس امام خمینی طرح شفافیت بهروزی فر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۹۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان

اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، لایحه بودجه سال ۱۴۰۳، به عنوان نخستین قانون بودجه که براساس برنامه هفتم پیشرفت کشور تنظیم شده است، حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان را از محل بودجه عمومی برای دستگاه‌های رسانه‌ای در نظر گرفته است. اعتبارات پیش بینی شده برای این دستگاه‌ها به شرح زیر است:


۱. حدود ۲۴.۰۰۰ میلیارد تومان برای سازمان صدا و سیما (جاری، عمرانی، متفرقه)،
۲. حدود ۳۷۳ میلیارد تومان برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) (جاری، عمرانی)،
۳. حدود ۸۱ میلیارد تومان برای خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،
۴. حدود ۲۲ میلیارد تومان برای شورای نظارت بر صدا و سیما،
۵. حدود ۲۰ میلیارد تومان برای خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)،
۶. حدود ۱۹ میلیارد تومان برای خبرگزاری خانه ملت.

گفتنی است در لایحه بودجه ۱۴۰۳، مبلغ ۶.۶۰۰ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای صدا و سیما برآورد شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۳۵۰۰، متفرقه و اختصاصی)، پیش بینی شده برای این سازمان معادل ۳۱.۰۰۰ میلیارد تومان می‌باشد. همچنین مبلغ ۸۳ میلیارد تومان به عنوان درآمد اختصاصی برای خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) پیش بینی شده که با احتساب این مبلغ مجموع اعتبارات (ردیف ۲۸۲۵۰۰ و اختصاصی) پیش بینی شده برای این خبرگزاری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ معادل ۴۵۷ میلیارد تومان است.

همچنین اعتبارات حوزه رسانه در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ نسبت به قانون سال ۱۴۰۲، ۵۹ درصد افزایش یافته است. این درحالی است که از مجموع اعتبارات حوزه رسانه در سال ۱۴۰۳، حدود ۹۸ درصد به سازمان صدا و سیما اختصاص یافته است.

مهم‌ترین یافته‌ها و پیشنهاد‌های حاصل از تحلیل جداول و پیوست‌های لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور عبارتند از تفکیک نشدن برنامه‌های فصل رسانه به طور جداگانه ذیل امور فرهنگ، تربیت بدنی و گردشگری در لایحه بودجه ۱۴۰۳ برخلاف سال‌های گذشته و در نتیجه فقدان اطلاعات لازم در خصوص اعتبارات برنامه‌ها و عناوین آنها، پیشنهاد افزوده شدن سنجه‌های قابل ارزیابی به متن لایحه برای افزایش اعتبارات عمومی سازمان صدا و سیما در ازای کاهش حجم تبلیغات بازرگانی، پیش بینی اعتبارات مشخص برای اثربخش کردن شورای نظارت به منظور تقویت قانون نحوه اجرای اصل (۱۷۵) قانون اساسی در بخش نظارت، ضرورت رفع ابهام در خصوص معیار تقسیم منابع پیش بینی شده بند «ب» تبصره «۱۳» بخش اول قانون بودجه ۱۴۰۳ برای دستگاه‌های اجرایی.

دیگر خبرها

  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت
  • بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در جلسات هفته جاری مجلس
  • دولت و بذرپاش، نمایندگان مجلس را دور می‌زنند؟
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • تعیین حق‌الزحمه مهندسان اوایل هفته آینده ابلاغ خواهد شد
  • بررسی جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • آغاز ضبط مناظرات دور دوم انتخابات؛ اوایل هفته آینده در لرستان