Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل حزب هدا با اشاره به علت جایگزینی نهاد اجماع ساز با دو شورای اصلاح طلب، گفت: قرار بر این است که شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان منحل شوند و نهاد اجماع ساز، جایگزین شود.

احمد شریف، دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران و عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در گفتگو با خبرنگار احزاب خبرگزاری دانشجو، با اشاره به روند تشکیل نهاد اجماع‌ساز اصلاح طلبان، گفت: در حال حاضر این نهاد در مرحله شروع به کار است و ظرف مدت این هفته، نامه تشکیل این نهاد به کمیسیون ماده 10 احزاب ارسال می­‌شود­ و طبق قانون احزاب، جبهه‌های جدیدی که تشکیل می­‌شوند باید به این کمیسیون اطلاع داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همانطور که می‌­دانید کمیسیون ماده 10 در اواخر سال گذشته مصوبه­‌ای تصویب کرد و محدودیتی را مبنی بر اینکه هر حزبی باید در یک جبهه سیاسی عضو باشد، ایجاد کرد.

دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران با اشاره به علت جایگزینی نهاد اجماع ساز، اظهار کرد: با توجه به اینکه اکثر افراد اصلاح‌طلب قبل از این در شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و هم در شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان عضویت داشتند، قرار بر این است که این دو نهاد منحل شوند و نهاد اجماع ساز جایگزین شود.

شریف ادامه داد: آئین‌نامه­‌های این نهاد تا حدودی آماده شده است و همزمان با شروع به کار، کارگروه­‌های مختلف تشکیل می­‌شود و هیئت رئیسه هم انتخاب خواهد شد و آغاز کار برای انتخابات ریاست جمهوری 1400 کلید می­‌خورد.

عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با اشاره به جلسه­‌ای که امروز برگزار می‌شود، بیان کرد: امروز ما جلسه شورای هماهنگی داریم و بلافاصله پس از اینکه نامه تشکیل این نهاد به وزارت کشور ارسال شود، تشکیل این نهاد اجماع ساز با جایگزینی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و شورای سیاست گذاری، همزمان خواهد شد.

شریف با بیان اینکه فعالیت نهاد اجماع ساز کاملاً در راستای استمرار فعالیت­‌های شورای هماهنگی است، گفت: صرفاً یک گروه 15 نفره به عنوان مشاور به احزاب عضو شورای هماهنگی اضافه شده‌­اند؛ این­ها در واقع یک نوع استمرار فعالیت­‌های شورای هماهنگی خواهد بود و خیلی انتظار اتفاقات جدیدی نداریم اما با این تفاوت که یک نگاه تشکیلاتی به انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 دارد.

عضو شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان با تاکید بر هدف اصلی تشکیل این نهاد اجماع ساز، یادآور شد: در حال حاضر بیشتر اعضا نظرشان بر این است که این نهاد اجماع ساز باید هدف اصلی­‌اش سامان دادن جریان اصلاح طلب برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری 1400 باشد؛ البته با شرایطی که در شورای هماهنگی تصویب شده است، یعنی شرایط انتخابات باید برای معرفی کاندیدای اصلاح‌طلب مهیا باشد تا امکان مشارکت احزاب عضو شورای هماهنگی ایجاد شود.

دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران در رابطه با راهبرد اصلاح طلبان برای انتخابات ریاست جمهوری سال 1400، اذعان کرد: راهبرد اصلاح طلبان این است که صرفا با کاندیدای اصلاح طلب حضور پیدا کنند؛ پس این مسئله که بخواهند دست به ائتلاف با گروه­‌های دیگر بزنند، محتمل به نظر نمی‌­رسد.

عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در رابطه با مصداق کاندیداتوری نهاد اجماع ساز، گفت: تا به الان هیچ صحبتی برای مصداق کاندیداتوری نداشتیم و علت این است که ابتدا باید ساز و کار تعریف شود و بعد از آن هم باید مکانیزم نحوه انتخاب کاندیداها مشخص شود.

شریف با اشاره به نامه جمعی از اصلاح طلبان جوان در رابطه با این نهاد اجماع ساز، اظهار کرد: بنده نامه اصلاح طلبان جوان که خطاب به دبیران کل احزاب و آقای خاتمی نوشته بودند را مطالعه کردم؛ مفهوم این نامه بیشتر پیشنهاد بود تا یک انتقاد.

وی ادامه داد: بالاخره این نهاد اجماع ساز باید به واقعیت‌­های کل جامعه نگاه کند و یک فراگیری هم در انجام تصمیمات خود مبنی بر اینکه استان‌­ها مشارکت بیشتری داده شوند، داشته باشد.

عضو شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان به تشکیل پارلمان اصلاحات اشاره کرد و گفت: ما اگر بخواهیم به این پیشنهادات عمل کنیم، بهترین راهکار تشکیل پارلمان اصلاحات بود که متاسفانه تا به الان عملیاتی نشده است؛ البته طرح پارلمان آماده بود و از 24 ماده­ای که داشت، هشت ماده آن در شورای هماهنگی تصویب شد ولی بنابر دلایلی که می‌­توان علت اصلی آن را فرا رسیدن انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال 1398 دانست، نیمه کاره ماند.

وی ادامه داد: در طرح پارلمان اصلاحات پیش بینی شده بود که استان­‌ها در این پارلمان نماینده­ایی را داشته باشند و همه استان­‌ها در تصمیم گیری­‌ها مشارکت داده شوند.

عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات با تاکید بر حضور دبیران کل احزاب اصلاح طلب در این نهاد، گفت: در حال حاضر با این جمع محدود امکان اینکه در این نهاد اجماع ساز از استان­‌ها افرادی را داشته باشیم، سخت است؛ از طرف دیگر احزاب به صورت ملی فعالیت می­‌کنند و دبیران کل این احزاب در این نهاد حضور دارند.

شریف با اشاره به اینکه اما خیلی از این مسائل دست نهاد اجماع ساز و خود احزاب نیست، اظهار کرد: مسئله دیگری مطرح شده که احزاب به جایگاه کاری و واقعی خودشان برگردند و فعالیت­‌های بیشتری داشته باشند، اما خیلی از مسائل امکان پذیر نیست یعنی باید بستر لازم در جامعه آماده شود تا این اتفاقات بیفتد.

وی ادامه داد: پیشتر هم عرض کردم که این نامه بیشتر پیشنهاد و یک نقد دلسوزانه بود؛ فکر می­‌کنم خیلی از پیشنهادات درست و منطقی است و بعضی هم خارج از توان این نهاد اجماع ساز و احزاب است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: انتخابات 1400 احمد شریف نهاد اجماع ساز اصلاحات شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات شورای هماهنگی جبهه اصلاحات انتخابات ریاست جمهوری نهاد اجماع ساز نهاد اجماع ساز تشکیل این نهاد دبیرکل حزب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۰۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند

به گزارش خبرگزاری مهر، «محسن رضایی» در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا و دبیران جریانات سیاسی دیگر بر وحدت گروه‌های انقلابی تاکید کرد.

وی در دیدار با نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و احمد نادری و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش‌های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیروهای انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده‌محوری به جای شخص‌محوری است.

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: موقعیت ایران در غرب آسیا بیش از گذشته تعیین‌کننده شده است، بنابراین فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنین شرایطی وحدت نیروهای انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره‌برداری از فرصت‌هاست. هر نوع تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

رضایی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس باوجود شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد که نشان دادند تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه‌های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی‌تر و بیشتر می‌کند.

وی گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش‌های جدید مهیا باشد. تحمل سلیقه‌های سیاسی علامت بلوغ عقلانیت گروه‌های سیاسی است.

در این نشست‌های جداگانه نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی‌پور و سعید محمد از صبح ایران، با تشریح روند شکل‌گیری جریان‌ها و تشکل‌های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله‌مندی‌ها پرداختند و آمادگی خود برای گفت‌وگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند.

محسن رضایی نیز در جلسه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا هم نظراتشان را بیان کردند.

کد خبر 6096438 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای انتخابات مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شده بودند
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • پخش فیلم های تبلیغاتی نامزد‌های مجلس ۱۲ از قاب شبکه همدان
  • فهرست نامزد‌های جبهه مردمی ایران قوی در ۲۲ حوزه اعلام شد
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • نامزد انتخابات مجلس : چرا دختران در مدارس روسری‌شان را برندارند؟
  • جبهه انقلاب با عبور از اختلافات جزیی، ایران قوی را بسازد
  • لیست حمایتی جبهه مطالبه مردمی تبریز اعلام شد