Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد کشاورزی با اشاره به تعداد میمون‌های مورد استفاده در ساخت واکسن«کووپارس» گفت: ۲۵ میمون برای ساخت واکسن مورد استفاده قرار گرفته است که این عدد معادل بهترین واکسن‌سازهای دنیاست. خبرگزاری میزان – کاظم خاوازی در آیین رونمایی از واکسن ایرانی «کوو پارس» با اشاره به سابقه ۹۶ ساله موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در تولید واکسن‌های ایرانی گفت: موسسه رازی هر زمان که بیماری عفونی در کمشور شایع شد، موسسه ازی تلاش کرد تا با امکاناتی که اختیار دارد گام موثری برای جامعه بردارد؛ در اسفند ۹۸ نیز همزمان با شیوع بیماری کرونا در کشور موسسه رازی با انتخاب یکی از مطمئن‌ترین پلتفرم‌های واکسن سازی اقدام به ساخت واکسن کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر جهاد کشاورزی با توضیح اینکه برای ساخت واکسن «کوو پارس» از امن‌ترین روش‌های تولید واکسن استفاده شده است،افزود: در این روش به هیچ عنوان، هیچ اندام و جزئی از ویروس با هیچ بهانه وارد بدن دریافت کننده واکسن نمی‌شود و کمپانی‌های زیادی در دنیا از این روش استفاده می‌کنند که این موجب دلگرمی ماست.
خاوازی در ادامه مشارکت تیم قوی و مجرب از متخصصان مرتبط را یکی از ویژگی‌های خوب ساخت این واکسن دانست و گفت: در ساخت واکسن «کوو پارس» تمام دستورالعمل‌های WHO و FTA با وسواس و دقت زیاد مد نظر قرار گرفت.
وی در ادامه به تشریح روند ساخت و طراحی واکسن اشاره کرد و افزود: در فاصله اسفند ماه تا فروردین کار طراحی واکسن انجام شد و در  اردی‌بهشت ماه بحث‌های مربوط به دوز سنجی و کارآزمایی فرمولاسیون مورد بررسی قرار گرفت و به دنبال آن از خرداد ماه تزریق واکسن به حیوانات آغاز شد.
طبق توضیحات خاوازی بیش از ۵۰۰ حیوان از موش، خوکچه، همستر، خرگوش و میمون برای ساخت این واکسن مورد استفاده قرار گرفتند.
رئیس جهاد کشاورزی با اشاره به تعداد میمون‌های مورد استفاده در ساخت این واکسن گفت: ۲۵ میمون برای ساخت واکسن مورد استفاده قرار گرفته است که در مقایسه با تاریخچه سایر واکسن ساز‌های دنیا، این عدد معادل بهترین واکسن سازهاست.
خاوازی در پایان ضمن دادن اطمینان خاطر به مردم در خصوص دقت لازم برای ساخت واکسن کوو پارس نسبت به انجام موفقیت آمیز مراحل یک و ۲ انسانی ابراز امیدواری کرد. بیشتر بخوانید: اولین واکسن ایرانیِ تزریقی - استنشاقی کووید-۱۹ رونمایی شد گفتنی است واکسن «کوو پارس» به عنوان دومین واکسن تولید شده ایرانی و نخستین واکسن تزریقی – استنشاقی کووید ۱۹ امروز با حضور وزیر بهداشت و وزیر جهاد کشاورزی صبح امروز و در محل وزارت بهداشت رونمایی شد؛ به این ترتیب با دریافت مجوز‌ها مربوطه، این واکسن وارد فاز مطالعه انسانی شد.
انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی واکسن کرونا جهاد کشاورزی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی واکسن کرونا جهاد کشاورزی برای ساخت واکسن مورد استفاده جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۰۲۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیباترین تصاویر از خلیج فارس | ببینید

به گزارش همشهری آنلاین، پرتغالی‌ها نخستین استعمارگرانی بودند که به خلیج‌فارس هجوم آوردند و بخش‌های عمده‌ای از جزایر و بنادر آن را تصرف و به پایگاه‌های نظامی و حکمرانی خود تبدیل کردند، اما حکومت مرکزی ایران در زمان شاه عباس صفوی، امام قلی‌خان، سردار مبارز خود را با سپاهش روانه مبارزه با استعمارگران در جزیره هرمز کرد و این فرمانده شجاع به کمک نیروهای مردمی با تجاوزگران و استعمارگران پرتغالی موفق به شکست آنها و بیرون راندنشان از جزیره هرمز و خلیج‌فارس شد.

به این ترتیب و سرانجام پرچم کشور استعمارگر، پس از یکصد و۱۷سال تسلط استعماری و نظامی بر منطقه‌ای سوق‌الجشی از خطه دلیرپرور ایران، توسط دلاور دیگری از این دیار فرود افتاد و به جای آن، بار دیگر پرچم پرافتخار ایران در خلیج‌فارس برافراشته شد.

بیشتر بخوانید: سفر در بهشت اردیبهشت | پیشنهادهایی برای سفر به رویایی‌ترین شهرهای ایران در زیباترین ماه سال

با اینکه کشورهای غربی و برخی از کشورهای عربی، از چند قرن گذشته سعی می‌کنند تا با تمسک به تحریف نام و استفاده از عناوین جعلی بی‌پایه و ‌اساس، این منطقه مهم آبی را که همواره با نام فارس، فرهنگ و تاریخ ملت فارس شناخته شده است، در راستای منافع توسعه‌طلبانه خودشان مصادره کنند، اما هیچ وقت موفق نبوده‌اند و ایرانی‌ها اجازه این کار را به آنها نداده‌اند.

دریای پارس که در تاریخ بعدها به نام خلیج‌فارس شناخته شده، تاریخی‌ترین نام پارسی در جهان است و این دریا از ابتدای نامگذاری امپراتوری‌های جهان با نام دریای پارس، دریای آریانا و خلیج‌فارس شناخته شده است؛ به همین دلیل هم مردم کشورمان هر سال روز خلیج‌فارس را در ۱۰ اردیبهشت جشن می‌گیرند، چرا که خلیج‌فارس فقط یک اسم نیست؛ هویت، تاریخ و فرهنگ ایرانیان و شناسنامه آنان است.

کد خبر 848036 برچسب‌ها خلیج فارس خبر مهم میراث طبیعی ایران

دیگر خبرها

  • پایان مرحله سوم لیگ برتر آب‌های آرام
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • حوزه انتخابیه پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز
  • رهبر انقلاب: امروز مسئله غزه، مسئله اول دنیاست/ به دانشگاه‌های آمریکا و اروپا نگاه کنید! نشان می‌دهد ملتها به مسئله غزه حساسند/ باید فشار روی رژیم صهیونیستی روزبه‌روز افزایش پیدا کند
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • افزایش یک و نیم برابری کشت دانه روغنی در پارس آباد
  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • فوت پاکبان طرقبه ای بر اثر تصادف با پژو پارس
  • زیباترین تصاویر از خلیج فارس | ببینید