Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، صفا صبوری دیلمی، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره جمع‌آوری پل‌هایی نظیر حافظ و کریمخان که در دهه ۵۰ تاسیس شده‌اند، گفت: در معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران، ایمنی پل‌ها توسط گروهی کنترل می‌شود. معاونت فنی و عمرانی مجری دستورات ترافیکی است و ایده جمع‌آوری پل حافظ مطرح و با آن موافقت شد، اما در نهایت در شورای ترافیک شهرداری تهران به تصویب نرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پل از نظر ایمنی مشکلی ندارد و شورای ترافیک، جمع‌آوری آن را به تصویب نرساند.

او ادامه داد: همه پل‌های سواره‌رو شهر تهران توسط سازمان مشاوره فنی مهندسی و سازمان مهندسی عمران کنترل می‌شوند و هر کدام که مشکل ایمنی داشته باشند به طور دوره‌ای تعمیر و نگهداری می‌شود.

صبوری با بیان اینکه طراحی و ساخت یک پل بر اساس آیین‌نامه‌های روز دنیا در بازه ساخت آن پل است، ادامه داد: اما ممکن است برخی از آیین‌نامه‌ها در طی زمان تغییراتی پیدا کنند و لازم باشد بر اساس آیین‌نامه‌های جدید، استاندارد پل‌ها بالاتر برود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران افزود: هر سال بر روی ۸ تا ۱۰ پل در سطح شهر تهران اقدامات درازمدت انجام می‌شود و اگر اشکال کوچکی وجود داشته باشد، نسبت به رفع فوری آن اقدام می‌شود. بنابراین ایمنی پل‌هایی که مردم از روی آن‌ها رد می‌شوند، دائما کنترل می‌شود و پل ناایمن نداریم.

او در واکنش به اینکه برخی پل‌ها موقتی بودند که در دهه ۵۰ تاسیس و قرار بود نسبت به جمع‌آوری آن‌ها اقدام شود، گفت: اینها پل‌های موقت بوده‌اند، اما تاریخچه آن‌ها را نداریم که آیا واقعا موقت بوده‌اند یا نه. اما با این حال این پل‌ها بیش از ۴۵ سال است که کار می‌کنند و اینگونه نیست که پلی که اکنون کار می‌کند، همان پل قبلی است، چرا که دائما بر روی آن‌ها اقدامات مهندسی و ایمنی‌سازی انجام می‌شود، در نتیجه پل‌ها از نظر ایمنی مشکل تردد ندارند.

صبوری دیلمی افزود: ممکن است در برخی موارد، آیین‌نامه‌ها برای ایمنی پل‌ها جوابگو نباشد که اگر چنین چیزی وجود داشته باشد مانند پل کریمخان، اقدامات عمرانی برر روی آن انجام و تبدیل به یک پل دائمی می‌شود. در مورد پل گیشا چون از اقدامات عمرانی جواب نمی‌گرفتیم، آن را جمع‌آوری کردیم و به جای آن زیرگذر زدیم.

او با تاکید بر اینکه وضعیت ایمنی پل‌ها دائما کنترل می‌شود، گفت: اگر مشکلی از نظر ایمنی وجود داشته باشد، اجازه تردد مردم از روی پل را نمی‌دهیم. در مجموع پل‌ها می‌توانند بر اساس آیین‌نامه‌های روز دنیا بازنگری شوند و معمولا از پل‌های سواره‌رو در تهران سالی ۸ تا ۱۰ مورد از آن‌ها را بازسازی می‌کنیم.

صبوری دیلمی درباره سرانجام احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر پیاده‌رو در تهران، گفت: تا این لحظه نزدیک به ۳۰۰ کیلومتر از برنامه ایجاد ۵۰۰ کیلومتر پیاده رو انجام شده و بیش از ۱۸۰ کیلومتر آن به پایان رسیده است. مسائل کرونا و مشکلات نقدینگی و مالی باعث شد تا شاید به ۱۰۰ درصد هدف نرسیم، اما فعلا از ۶۰ درصد هدفگذاری عبور کرده‌ایم.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران درباره بودجه ۱۴۰۰ این معاونت، گفت: پیشنهادات خود را درباره پروژه‌های جدید بزرگ و کوچک مقیاس ارائه کردیم و امیدواریم امسال بودجه خوبی داشته باشیم.

کد خبر 583530 برچسب‌ها طرح‌های عمرانی شهرداری تهران پل

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: طرح های عمرانی شهرداری تهران پل فنی و عمرانی شهرداری تهران آیین نامه ها ایمنی پل ها جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۰۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه ایمن شد.

در راستای تحقق اجرای طرح های عمرانی شهرداری منطقه پنج، پروژه ایمن‌سازی و مرتفع‌سازی دیوارها و کانال‌های سنگی سطح منطقه با اعتباری بیش از ۵۰ میلیارد ریال از سوی حوزه معاونت فنی و امور زیربنایی منطقه ۵ ارومیه در حال اجرا است.

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی دیواره‌های سنگی کانال‌های مستعد ایجاد حادثه در سطح منطقه پنج ارومیه
  • واژگونی پراید در آزادراه قزوین- تهران ۳ فوتی برجای گذاشت
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • اصلاح خط لوله فاضلاب و ایمن‌سازی خیابان شهیدان کاظمی انجام شد
  • میدان جی مسدود خواهد شد
  • لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران