Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا «محمد باقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی قرار است عصر امروز یکشنبه به دعوت والودین وارد مسکو شود و انتظار می رود این سفر براساس ارزیابی کارشناسان نقشی در گسترش روابط راهبردی و تاریخی تهران – مسکو داشته باشد.
براساس این گزارش امروز یک هیات ایرانی دیگر هم از وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران به ریاست « محمدرضا شانه ساز» معاون غذا و داروی این وزارتخانه وارد مسکو شود تا در باره همکاری های دو کشور به ویژه در خصوص مبارزه با کرونا و تولید واکسن با مقامات روس گفت وگو کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
« محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هم هفتم بهمن در چارچوب یک سفر منطقه ای به روسیه سفر کرد و با مقامات این کشور در باره مناسبات دو کشور و راه های گسترش آن گفت وگو و تبادل نظر کرد.
همکاری های پارلمانی ایران و روسیه در سال های گذشته همواره نقشی مثبت و تاثیرگذار در توسعه مناسبات دو کشور داشته و در همین رابطه « کاظم جلالی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو معتقد است که سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به روسیه بیانگر اهمیت روابط دو کشور همسایه و دوست است.
سفر به مسکو اولین سفر خارجی قالیباف به عنوان رئیس مجلس شورای اسلامی است.
رئیس دومای روسیه هم تاکید می کند: پارلمان و دولت روسیه آمادگی دارند  گفت و گو و همکاری های همه جانبه  با جمهوری اسلامی ایران را برای گسترش مناسبات راهبردی و ممتاز در سطوح سیاسی، پارلمانی، اقتصادی، فرهنگی، توریسم و همچنین مسائل مهم منطقه ای و بین المللی تداوم بخشیده و توسعه دهد.
«گنادی آودییف» رئیس اداره امور بین الملل حزب لیبرال دمکرات روسیه معتقد است: سفر رئیس مجلس شورای اسلامی ایران به روسیه به استفاده از ظرفیت های بزرگ همکاری های پارلمانی بین ایران و روسیه کمک می کند.


مشاور ارشد «ولادیمیر ژیرینفسکی» رهبر حزب لیبرال دمکرات (یکی از چهار حزب مهم حاضر در پارلمان روسیه)  و از اعضای هیات علمی انستیتو تمدن جهانی مسکو به خبرنگار ایرنا گفت که انتظار می رود سفر قالیباف به گسترش همکاری های روز افزون ایران و روسیه به ویژه در حوزه اقتصادی کمک کند.


وی افزود: مجلس شورای اسلامی ایران و دومای روسیه پتانسیل و ظرفیت بسیار خوبی برای گسترش روابط و مناسبات دو کشور هستند و با توسعه همکاری های پارلمانی می توان در شرایط کنونی شیوع همه گیری ویروس کرونا و مرگ روزانه شمار زیادی در کشورهای مختلف، مسیر گسترش روابط را تسهیل کرد.
عضو هیات علمی انستیتو تمدن های جهانی روسیه اضافه کرد: گروه های دوستی پارلمانی ایران و روسیه می توانند نقش بسیار مهمی برای هماهنگی اقدامات دو کشور و شناسایی حوزه های جدید و مهم برای همکاری و رفع مشکلات احتمالی در همکاری های موجود ایفا کنند.
آودییف با اشاره به تلاش حزب لیبرال دمکرات روسیه برای داشتن سهم در توسعه روابط ایران و روسیه گفت که رهبر این حزب برای توسعه همکاری های دو کشور ارزش بسیار زیادی قائل است و از هر فرصتی برای کمک به این روند و استفاده از امکانات پارلمانی و حزبی استفاده می کند.  
«الکساندر پالیشوک» استاد دانشگاه دولتی روسیه و شرق شناس برجسته روس روس نیز در گفت و گو با ایرنا به اهمیت توسعه همکاری های پارلمانی بین ایران و روسیه اشاره کرد و گفت که اهمیت همکاری های پارلمانی بین دو کشور را نباید دست کم گرفت به ویژه اینکه پارلمان های ایران و روسیه در گسترش روابط دوجانبه همواره نقشی مهم ایفا کرده اند.


وی خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی در حیات سیاسی ایران نقش بسیار مهمی ایفا می کند که نشانگر نهادینه شدن دمکراسی در ایران به همان صورتی است که امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی بر آن تاکید داشتند.
پالیشوک افزود: طرف روس با اطلاع کامل از موقعیت مجلس شورای اسلامی در ایران، برنامه گسترده ای را برای سفر رئیس مجلس ایران تدارک دیده است.  
رئیس انجمن دوستی ایران و روسیه گفت:معتقدم این سفر برای روابط ایران و روسیه و دورنمای گسترش همکاری های دو کشور در عرصه های اقتصادی وبازرگانی و انرژی و فناوری های پیشرفته و برای تعامل دو قدرت در سطح منطقه ای و بین المللی  اهمیت فراوانی دارد.
وی با بیان اینکه همکاری های ایران ، روسیه و ترکیه باعث شکست تروریست های مورد حمایت غرب در سوریه شد، اضافه کرد: اطمینان دارم تهران و مسکو می توانند در عرصه های دیگری ازجمله تحکیم ثبات و امنیت منطقه خلیج فارس و مبارزه با تروریسم در کشورهای همسایه بویژه افغانستان و تقویت دولت مرکزی در این کشور و برقراری صلح پایدار در آن نقش مهم و کلیدی بازی کنند.
این استاد دانشگاه تصریح کرد که همکاری های ایران و روسیه ضامن ثبات منطقه خاورمیانه است و کشورهای منطقه بتدریج این واقعیت عینی را می پذیرند.
پالیشوک اضافه کرد:گسترش همکاری های ایران و روسیه می تواند مانع از نقش مخرب آمریکا در منطقه خاورمیانه برای بی ثبات کردن آن و استفاده های سودجویانه از این وضعیت شود به همین دلیل تعامل دو کشور به سود همه ملت ها و کشورهای منطقه است.
رئیس مجلس شورای اسلامی و همتای روس او ۱۴ مهرماه سال جاری در گفت و گویی تلفنی بر گسترش همکاری های پارلمانی دو کشور تاکید کرده بودند.


مشاور و رییس حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه هدف سفر رییس مجلس به روسیه افزایش تعاملات اقتصادی و تجاری است، گفت که در این سفر پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی تقدیم خواهد شد.
به گزارش روز شنبه ایرنا، به نقل از خانه ملت، «بابک نگاهداری» ‌افزود: رییس مجلس شورای اسلامی در راس هیاتی بلند پایه بنا به دعوت «ویچیسلاو والودین» رییس دومای دولتی روسیه  به مسکو سفر خواهد کر و در این سفر سه روزه علاوه بر تقدیم پیام رهبر معظم انقلاب به دولت روسیه، دیدارهایی را با همتایان خود در دوما و سنا، مقامات اقتصادی، تجاری، سیاسی و امنیتی این کشور خواهد داشت.
رییس حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که ارتقای روابط ایران و روسیه به سطح راهبردی از جمله مهم‌ترین اهداف این سفر است، تصریح کرد: نشست‌های مختلف در حوزه مسائل اقتصادی و ارتباطات تجاری بخش مهمی از برنامه‌های سفر رییس مجلس به روسیه است.
نگاهداری با اشاره به پایین بودن سطح مبادلات تجاری تهران و مسکو اضافه کرد: با حضور فعالان اقتصادی ایران و روسیه رییس مجلس  از نزدیک چالش‌ها و مشکلات مبادلات تجاری دو کشور را مورد بررسی خواهد کرد تا برای ارتقای سطح مبادلات تجاری و اقتصادی برنامه ریزی شود.   

وی با اشاره به دیگر اهداف اقتصادی سفر رییس مجلس به روسیه گفت:  علاوه بر تقویت همکاری‌های اقتصادی در قالب روابط دوجانبه، تقویت روابط تجاری در قالب اتحادیه اوراسیا که ایران عضو ناظر آن است و همچنین بحث درباره کریدور شمال و جنوب، از دیگر موضوعات مهم سفر قالیباف به روسیه خواهد بود.
مشاور رییس مجلس شورای اسلامی افزود: دیدار با رییس مجلس دومای فدراسیون روسیه و اندیشمندان انستیتو شرق‌شناسی نیز از جمله برنامه های رییس مجلس در این سفر خواهد بود.
رییس حوزه ریاست مجلس تصریح کرد: دیدار و گفت‌وگو با رییس اتحادیه اوراسیایی، شبکه روسیه ۲۴، لاوروف وزیر امور خارجه روسیه و پاتروشف دبیر شورای امنیت و  سخنرانی در آکادمی دیپلماتیک در جشن پیروزی انقلاب در دستور کاری روز سه‌شنبه رییس مجلس است.
به گفته نگاهداری حضور و سخنرانی در جمع اندیشمندان اندیشکده های حوزه سیاست خارجی و روابط بین المللی نیز از دیگر برنامه‌های رییس مجلس در مسکو است.
وی با تاکید براینکه روابط ایران و روسیه در حوزه‌های مختلف از جمله پارلمانی در حال توسعه بوده و دیدار رییس مجلس شورای اسلامی از مسکو به تعمیق هرچه بیشتر مناسبات دو کشور در زمینه‌های دیگر کمک می‌کند، بیان کرد: رییس مجلس دومای فدراسیون روسیه پس از انتخاب «محمد باقر قالیباف» به عنوان رییس مجلس، طی پیامی از طریق رییس کمیته روابط خارجی دوما از وی برای سفر به این کشور و پیگیری همکاری‌های پارلمانی و موضوعات دوجانبه دعوت کرده بود.  
‌در این سفر حجت الاسلام ذوالنوری رییس و ابوالفضل عمومی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، فریدون عباسی رییس کمیسیون انرژی و سیدجواد ساداتی نژاد رییس کمیسیون کشاورزی، ‌ رییس مجلس را همراهی خواهند کرد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی قالیباف روسیه محمد باقر قالیباف پارلمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی قالیباف روسیه مجلس شورای اسلامی قالیباف روسیه محمد باقر قالیباف پارلمان اخبار کنکور رئیس مجلس شورای اسلامی همکاری های پارلمانی جمهوری اسلامی ایران روابط ایران و روسیه گسترش همکاری مناسبات دو کشور گسترش روابط رییس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۰۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار رییس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ تن/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام دو پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده‌های روسیه

بین الملل تابناک: هشدار رییس سیا درباره شراکت ایران و روسیه، افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ تن، حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات، انهدام دو پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده‌های روسیه و برنامه آمریکا برای فروش جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس ۲» از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

هشدار رئیس سیا درباره شراکت ایران و روسیه

رییس آژانس مرکزی اطلاعات(سیا) آمریکا در گفت‌وگویی به تکرار ادعاهایی درباره روابط دفاعی ایران و روسیه پرداخته و درباره سطح فعالیت‌های هسته‌ای ایران اظهارنظر کرد.

"ویلیام برنز" رییس سیا با مطرح کردن ادعاهایی درباره همکاری دفاعی ایران و روسیه، گفت که شراکت روسیه و ایران در حال پیشروی "در مسیر بسیار خطرناکی" است.

پایگاه خبری بیزینس اینسایدر گزارش داد، برنز در گفت‌وگویی با شبکه سی‌بی‌اس مدعی شد، روسیه در ازای دریافت کمک‌های نظامی برای جنگ در اوکراین در حال ارائه، کمک‌هایش به ایران در زمینه برنامه موشکی آن است.

روسیه از سوی اوکراین و متحدان غربی آن به استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین متهم شده است.

ایران این ادعا را رد کرده و گفته که همکاری‌های نظامی آن با روسیه در چارچوب روابط دفاعی دوجانبه بوده و ارتباطی به جنگ اوکراین ندارد.

مقامات ایران همنین تاکید کرده‌اند، بر خلاف متحدان غربی اوکراین که آشکارا به مداخله نظامی در این جنگ می‌پردازد، از هیچ یک از طرفین این جنگ حمایت نمی‌کند و آماده میانجیگری برای رسیدن به راهکاری برای حل‌وفصل سیاسی این مناقشه است.

با این حال، برنز مدعی است، ایران تسلیحاتی به روسیه داده که در جنگ اوکراین، از جمله علیه زیرساخت‌های غیرنظامی استفاده شده‌اند.

رییس سیا همچنین در ادامه مدعی شد که روسیه در حال بررسی عرضه هواپیماهای جنگنده به ایران نیز هست.

برنز در بخش دیگری از اظهاراتش درباره ایران گفت که برنامه هسته‌ای ایران بیش از پیش پیشرفته است.

او مدعی شد که برنامه هسته‌ای ایران تا حدی پیشرفته است که اگر بخواهند پافراتر بگذارند، غنی‌سازی ۹۰ درصدی تنها چند هفته طول می‌کشد.

برنز با ادعای این که ایران پیشتر در برنامه هسته‌ای خود اهداف نظامی را دنبال می‌کرد که در سال ۲۰۰۳ متوقف شد، گفت که فکر نمی‌کند ایران تلاش‌ها برای ساختن تسلیحات هسته‌ای را از سر گرفته باشد.

افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ تن

تعداد مجروحان حادثه در تمرین تفنگ‌داران نیروی دریایی آمریکا در نزدیکی سواحل فلوریدا به ۳۵ تن افزایش یافت؛ این حادثه در پی برخورد دو «هاورکرافت» نیروی دریایی آمریکا روی داد که برای جابه‌جایی تجهیزات و تفنگ‌داران از کشتی به ساحل مورد استفاده قرار می‌گیرند.

سخنگوی نیروی دریایی آمریکا در ابتدا تعداد مجروحان این حادثه را ۳۰ تن اعلام کرده بود، ولی اکنون شمار زخمی‌ها به ۳۵ تن افزایش یافته است.

پنج تن از مجروحان که وضعیت وخیم‌تری داشتند، برای مراقبت ویژه به مرکز درمانی دانشگاه «ساوانا» منتقل شده بودند، اما پنتاگون اعلام کرد یکی از آن‌ها به مرکز پزشکی نیروی دریایی ایالات متحده در پورتسموث انتقال یافته تا مراحل درمان خود را در نزدیکی محل اقامت خود ادامه دهد.

حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات

مقاومت اسلامی عراق بار دیگر اهدافی در جنوب مناطق اشغالی فلسطین را آماج قرار داد.

در همین ارتباط، مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد، از طریق حملات پهپادی، پایگاه هوایی نظامی رژیم صهیونیستی در ایلات را هدف قرار داده است.

به گفته مقاومت اسلامی عراق، مجاهدان این گروه سحرگاه امروز پایگاه هوایی نظامی اشغالگران اسرائیل در ایلات واقع در جنوب فلسطین اشغالی را هدف قرار داده‌اند.

مقاومت اسلامی عراق بامداد یکشنبه هم در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که در حمایت از مردم غزه و در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی بندر نفتی حیفا در فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است. طبق اعلام مقاومت اسلامی عراق، حیفا با یک فروند موشک پیشرفته «الأرقب» مورد حمله قرار گرفته است.

در این بیانیه مقاومت اسلامی عراق آمده است: رزمندگان ما، بندر حیفا در اراضی اشغالی فلسطین را با موشک کروز پیشرفته ارقب هدف قرار دادند. این عملیات در ادامه مقاومت در برابر اشغالگران و یاری مردم غزه و پاسخ به جنایاتی انجام شده که رژیم غاصب علیه زنان و کودکان و سالخوردگان فلسطینی مرتکب می‌شود.

مقاومت اسلامی عراق بر ادامه عملیات خود برای درهم کوبیدن مواضع دشمنان تاکید کرده است.

دو روز پیش نیز، مقاومت اسلامی عراق از حمله به اهدافی در عمق فلسطین اشغالی خبر داده بود. در همین ارتباط نیز مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد که مجاهدین ما بعدازظهر پنجشنبه با موشک‌های ارقب «موتور کروز» یک هدف حیاتی را در بئرشبه در سرزمین‌های اشغالی هدف قرار دادند.

مقاومت اسلامی عراق همچنین افزوده بود که دو هدف حیاتی را در تل آویو در سرزمین‌های اشغالی با موشک ارقب هدف قرار دادیم. به گفته مقاومت اسلامی عراق، حمله به دو هدف در بئرشبه و تل آویو با موشک ارقب شد.

تصاویر ماهواره‌ای نیز از اهداف بمباران شده توسط مقاومت اسلامی در عراق در سرزمین‌های اشغالی حکایت دارد.

انهدام دو پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده های روسیه

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: نیروی هوایی این کشور در سوریه دو پایگاه تروریست‌ها را در صحرای استان حمص منهدم کرد.

به گزارش خبرگزاری سوریه (سانا)، «یوری پوپوف» معاون مرکز هماهنگی روسیه در سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: حملات هوایی ارتش روسیه دو پایگاه تروریست‌هایی را که منطقه التنف در مرز سوریه با عراق و اردن را ترک کرده و در منطقه صعب العبور حومه شرقی استان حمص و منطقه العمور در این استان پنهان شده بودند، هدف قرار داد.

به گفته وی، در منطقه التنف روزانه ۹ مورد نقض حریم هوایی توسط جنگنده‌های «اف -۱۵»، تایفون، تاندربولت و هواپیماهای اطلاعاتی از نوع «ام سی ۱۲ دبلیو» ـ که همگی متعلق به ائتلاف تحت سرکردگی آمریکا موسوم به «ائتلاف ضد داعش» هستند ـ ثبت شده است.

برنامه آمریکا برای فروش جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس ۲» 

شرکت بوئینگ تایید کرده که قصد دارد با فروش جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس ۲» به عربستان سعودی، درآمدهای خود از این نسل جنگنده را افزایش دهد.

 عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند؛ از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال، بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند، عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیماهای اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

دیگر خبرها

  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • چرا سفر «نیچروان بارزانی» به ایران مهم است؟
  • هشدار رییس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ تن/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام دو پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده‌های روسیه
  • شطرنج ماهرانه تهران در فرایند دیپلماتیک جنگ غزه
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • آمادگی شهرداری زلنودولسک روسیه برای ایجاد مرکز تجاری ایران
  • مسکو از جنگ ایران و اسرائیل چه بهره‌ای برد؟ روسیه تمام تخم‌مرغ‌هایش را در سبد ایران نمی‌گذارد
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»