Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با تاکید بر این که تغییرات آماری مربوط به کرونا باید در تهران جدی تلقی شود، هشدار داد: در استان تهران علائم اپیدمی کرونا به سرعت و پیوسته تغییر می کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر علیرضا زالی با اشاره به افزایش شمار بستری شدگان مبتلا به کرونا طی هفته ای که گذشت اظهار کرد: در حال حاضر ۲ هزار و نود بیمار در بخش‌های اختصاص یافته به کرونا تحت درمان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از رشد بیش از سه درصدی مبتلایان به  کرونا  طی ۲۴ ساعتی که گذشت در تهران خبر داد و افزود: از ابتدای هفته گذشته تا به امروز تعداد مبتلایان به کرونا  با شیبی ملایم‌ در حال تغییر است.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا با بیان‌این‌که تعدادمراجعان سرپایی با علامت‌های مشکوک‌ به کووید به بخش‌های بهداشتی نیز با رشد ملایمی رو به افزایش است خاطرنشان کرد: این  تغییرات از  پایداری و افزایش شمار مبتلایان به کرونا در هفته‌های آتی تهران خبر  می‌دهد.

زالی گفت: همچنان عدد مولد پایه که نشان دهنده شاخص سرایت پذیری و مجموعه انتقال بیماری در تهران است، مماس بر عدد یک قرار دارد. بنابراین تا زمانیکه این عدد بصورت چشمگیر از یک تجاوز نکند می‌توان اعلام کرد تهران از شرایط تقریبا با ثباتی برخوردار  است.

وی  تاکید کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۶۶ بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان‌ ها و مراکز درمانی تهران بستری شده اند که ۸۷ نفر از این افراد تحت درمان در بخش‌های مراقبت‌های  ویژه قرار دارند.

زالی با بیان این‌که  در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳۶ بیمار  بهبود یافته کرونایی در تهران  از بیمارستان‌ها مرخص شده‌اند، گفت: این عدد در مقایسه با روز قبل تفاوت چشمگیری دارد که امیدواریم این موضوع به صورت گذرا باشد، ولی در صورت ادامه دار شدن می‌تواند نشان دهنده اقامت طولانی‌تر مبتلایان باشد که در این صورت نیاز به ارزیابی دقیق تر وجود دارد.

وی گفت: الگوی هفته گذشته کرونا در تهران نیز مجددا گواه این مهم است که در بازتوزیع بیمارستانی سهم گروه‌های سنی بین صفر تا ۱۰ سال در مقایسه با گروه‌های سنی مشابه در مقایسه با ماههای آبان و آذر در حال تغییر است.

به گفته زالی، کماکان سهم بستری شدگان مبتلایان به کرونا در گروه‌های سنی ۵۰ تا ۶۰ سال کاهش چشمگیری را در طول هفته گذشته گزارش می‌دهد ولی کماکان میزان مرگ و میر و میزان بستری به بالای ۷۰ ساله‌ها تعلق دارد.

وی با بیان این که بر اساس آنالیزهای اپیدمی« تراکم جمعیتی» تاثیر گذارترین مولفه در انتقال و چرخش کرونا است خاطرنشان کرد: کماکان بخش‌هایی از منطقه چهار ، پنج، دو ، ۱۸ و شمال منطقه ۱۵ از نقاطی در تهران هستند که شمار مبتلایان به کرونا بیشتر است و این نقاط از نقاط داغ کرونایی در تهران به حساب می‌آیند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلان شهر تهران، نانوایی‌ها را از دیگر نقاط پرخطر کرونایی ذکر کرد و افزود: پاساژها، مراکز خرید، برخی از رستوران‌ها و مراکز حمل و نقل عمومی خصوصا متروها از پر خطرترین‌ نقاط چرخش ویروس کووید ۱۹  تلقی می‌شوند.

انتهای پیام/

منبع: ایسنا

منبع: دانا

کلیدواژه: مبتلایان به کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۱۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد

ایسنا/قم سرپرست معاونت راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قم گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از ابتدای سال گذشته رفع نقاط پر تصادف را در دستور کار قرار دادیم و توانستیم در سال ۱۴۰۲ از ۱۷ نقطه حادثه خیز نواقص ۱۵ نقطه را برطرف کنیم.

سید حسن خلیلی‌نیا سرپرست معاونت راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قم، در گفت‌وگو با ایسنا عنوان کرد: کمیسیون ایمنی راه‌های کشور بر اساس آمارهای ۳ساله از سال ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱، در اسفندماه سال ۱۴۰۱، ۱۷ نقطه حادثه خیز و پر تصادف قم را احصاء و به استان ابلاغ کرد.

وی ادامه داد: پس از تعیین ۱۷ نقطه پر تصادف در استان با برنامه‌ریزی‌ها انجام شده میزان اعتبار مورد نیاز برای هر نقطه احصاء شد و شروع به فعالیت کردیم تا نواقص اولیه برخی از نقاط حادثه خیز را با توجه افزایش ترافیک سفرها در طرح نوروزی سال ۱۴۰۲ برطرف کنیم.

خلیلی‌نیا بیان کرد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته از ابتدای سال گذشته رفع نقاط پر تصادف را در دستور کار قرار دادیم و توانستیم در سال ۱۴۰۲ از ۱۷ نقطه حادثه خیز نواقص ۱۵ نقطه را برطرف کنیم.

وی با بیان اینکه از دو نقطه حادثه خیز باقی مانده یک از نقاط را در ابتدای سال ۱۴۰۳ رفع کردیم، افزود: یکی از این نقاط به تقاطع غیر همسطح نیاز داشت که تامین اعتبار آن انجام شده و در حال حاضر پیشرفت حدود ۸۰ درصدی دارد که امیدواریم بتوانیم در چندماه آینده به بهره برداری برسانیم.

سرپرست معاونت راهداری قم اضافه کرد: در محور قدیم کاشان دو نقطه پرحادثه نزدیک به هم احصاء شده بود که با انجام اقدامات اولیه از نقطه حادثه خیز خارج شد، اما باتوجه به اینکه در مسیر زیارت جمکران قرار دارد مجددا در دستور کار قرار گرفت لذا برای حدود ۴ کیلومتر از طول مسیری که از آزادراه کاشان به سمت قم هنوز دو طرفه است مجوز گرفتیم که چهارخطه جداسازی شده انجام دهیم؛ با برگزاری مناقصه و تعیین پیمانکار عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

خلیلی‌نیا اظهار کرد: امیدواریم در سال جاری ۴ کیلومتر از محور آزادراه کاشان به سمت قم چهارخطه جداسازی کنیم به این معنا که مسیر رفت و برگشت را با هدف حذف تصادفات رخ به رخ جدا کنیم.

وی با بیان اینکه طبق آمار ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ تقریبا ۱۰ درصد افزایش تردد را داشتیم، یادآور شد: در سال گذشته آمار تصادفات با وجود اقدامات انجام شده برای رفع نقاط حادثه خیز و پر تصادف افزایشی بود که با بررسی کارشناسی‌ علت آن ارتقای کیفیت زیرسازی راه‌ها اعلام شد که منجر به افزایش سرعت رانندگان می‌شود.

سرپرست معاونت راهداری قم اظهار کرد: با هماهنگی‌های انجام شده برای تهیه و نصب چهار دوربین‌ کنترل سرعت مجوز گرفتیم و انتظار داریم با تأمین اعتبار و انعقاد قرارداد برای سال جاری این دوربین‌ها نصب شود تا مسئله کنترل و نظارت بر سرعت را افزایش به تبع تخلفات ناشی از افزایش سرعت و تصادفات ناشی از آن را کاهش دهیم.

خلیلی‌نیا بیان کرد: بر اساس مطالعات ترافیکی بین ۶۰ تا ۸۰ درصد تصادفات به دلیل عامل انسانی است؛ لذا استفاده از تلفن همراه، عدم استراحت کافی و خواب آلودگی رانندگان، تعجیل، میل کردن غذا حین رانندگی از عوامل انسانی در بروز تصادفات است.

وی آموزش را بر کنترل عامل انسانی در تصادفات موثر دانست و گفت: همکاری با صداوسیما و پلیس راه برای تولید کلیپ‌های آموزشی و فرهنگ سازی ایمنی، اجرای طرح همیاران پلیس در مدارس به ویژه مدارس روستایی، برگزاری پویش همراهان سفر با هدف افزایش آگاهی سرنشینان برای رانندگی ایمن از اقدامات ما در راستای ترویج رعایت قوانین و ایمنی بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • بستن پرونده نقاط پرحادثه همدان
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • ثبت ۲۶ هزار و ۵۷۸ ماموریت توسط اورژانس تهران در هفته گذشته
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌های سمی؛ ۱۴نفر بستری شدند
  • برقراری ۶۴ هزار تماس با اورژانس تهران در هفته گذشته/ انجام ۴۲۴۲ تماس مزاحمت آمیز
  • رشد ۳برابری مسمومیت با قارچ‌های سمی/ ۱۴نفر بستری شدند
  • مرگ ۲ تن در ۲ تصادف رانندگی به فاصله ۱۰ دقیقه در پایتخت
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد