Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@13:46:25 GMT

صرفه جویی ۷۰ میلیون یورویی با بومی سازی ایکس‌ری

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۳۱۲۹۲

صرفه جویی ۷۰ میلیون یورویی با بومی سازی ایکس‌ری

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس مهدی میراشرفی رئیس کل گمرک در نشست خبری با خبرنگاران به مناسبت ایام الله دهه فجر با اشاره به اینکه یکی از وظایف قانونی گمرک رویه ترانزیت است، اظهار داشت: در ترانزیت سرعت و دقت باید توامان باشد که هرکدام متضاد هم هستند اگر سرعت بالا برود دقت کاهش می‌یابد و اگر دقت بالا برود سرعت کاهش می‌یابد بنابراین باید این دو را با استفاده از تجهیزات هماهنگ و رصد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه کار در سازمان زمان گمرک بسیار سخت است، گفت: یکی از کشورهایی هستیم که پیچیدگی در تجارت خارجی داریم و بیش از ۳۰ سازمان در کنار تعدد قوانین و سایر مباحث به این پیچیدگی دامن زده است و کرونا را نیز باید به آن اضافه کرد.

معاون وزیر اقتصاد افزود یکی از برنامه‌ها اجرای نظارت های غیر ملموس و غیر مزاحم است که لازمه آن استفاده از دستگاه‌های ایکس‌ری است که در حال حاضر ۱۴ دستگاه ایکس ری کامیونی داریم که حداقل باید به ۵۰ دستگاه برسد که هر کدام چند ده میلیارد تومان هزینه دارد.

میراشرفی ادامه داد: در حال حاضر برنامه ریزی برای تجهیز ۱۴ دستگاه ایک‌سری تا سال آینده هستیم و پنج دستگاه ایکس‌ری خودرویی نیز اضافه می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به قراردادهایی که با بخش خصوصی بسته شده ۷۰ میلیون یورو معادل ۲ هزار میلیارد تومان صرفه‌جویی ارزی در واردات ایکس‌ری داریم که این ایکس‌ری‌ها با مشارکت بخش خصوصی منعقد شده و ساخت داخل است.

ادامه دارد...

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس کل گمرک بومی سازی ایکس ری ایکس ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۱۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت

ایتنا - اگر احساس کردید، سرعت اینترنت‌تان از حد معمول پایین‌تر بوده و کاهش پیدا کرده است، خیلی سریع انگشت اتهام به سمت شرکت ارائه‌دهنده خدمات یا وزارت ارتباطات و ... نگیرید. بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که شاید مشکل به ‌وجود آمده از سمت خود شما باشد.
در اینکه زیرساخت‌های اینترنت در ایران مشکلات متعددی دارد، شکی نیست، ولی با برنامه‌های اخیر وزارت ارتباطات درخصوص پوشش فیبر نوری، امید فراوانی به برطرف‌شدن آن هست. با این حال، عوامل متعددی می‌توانند باعث کاهش سرعت اینترنت شوند. این عوامل ممکن است مربوط به سخت‌افزار، نرم‌افزار، نوع اتصال، یا حتی شرایط محیطی باشند.

فیلترشکن؛ حتی خاموش
درباره استفاده از فیلترشکن و تأثیر آن بر شبکه و حتی نرم‌افزار و سخت‌افزارهای گوشی‌های هوشمند بارها شنیده‌اید. همیشه تصور بر این است که تا زمانی که خاموش باشد، مشکلی وجود ندارد، اما بد نیست بدانید که برخی فیلترشکن‌ها با ایجاد تغییرات در تنظیمات دستگاه‌ها و مرورگرها، باعث ایجاد اختلال در اینترنت و قطع کامل شبکه می‌شوند یا سرعت را کم می‌کنند. برای این منظور نیاز به خاموش و روشن‌کردن دستگاه و یا حتی ورود به تنظیمات گوشی یا کامپیوتر است.

کیفیت اتصال اینترنت
اتصالات اینترنتی DSL یا ADSL ممکن است کندتر از فیبر نوری یا کابل‌های پهن‌باند باشند. اتصالات ماهواره‌ای نیز معمولا تأخیر بیشتری دارند. بنابراین، این موضوعات گاهی فارغ از ایرادات زیرساخت‌های ارتباطی کشور، بر سرعت نت شما تأثیر می‌گذارد. از طرفی طرح اینترنتی که خریداری کرده‌اید ممکن است سرعت محدودی داشته باشد. تغییرات در طرح اینترنتی، مانند تغییر از یک طرح کم‌سرعت به طرح پرسرعت، می‌تواند بر سرعت تأثیر بگذارد.

مشکل در شبکه داخلی
عوامل زیادی در این رابطه بر سرعت اینترنت تأثیر می‌گذارد:

۱- قدیمی بودن روتر یا مودم

۲- فاصله زیاد از روتر وای‌فای و سایر دستگاه‌ها

۳- تداخل فرکانسی با دستگاه‌های الکترونیکی دیگر مانند تلفن‌های بی‌سیم یا مایکروویو

۴- اتصال همزمان چندین دستگاه به یک شبکه

۵- دانلود یا آپلود فایل‌های پرحجم

۶- ویروس‌ها و بدافزارها

۷- تنظیمات مرورگر شامل پلاگین‌ها، افزونه‌ها یا کوکی‌های قدیمی در مرورگر

راه‌حل‌ها برای بهبود سرعت اینترنت
فارغ از اینکه با تغییر محل مودم، به‌روزرسانی تجهیزات شبکه، پاک کردن حافظه مرورگر، بستن برنامه‌های در حال اجرا در پس‌زمینه، ارتقای طرح اینترنت و استفاده از نرم‌افزارهای ضدویروس و بدافزار می‌توانید به بهبود سرعت اینترنت کمک کنید، روش‌های جانبی دیگری هم وجود دارند که شما را به هدف‌تان می‌رسانند.

فرقی نمی‌کند که از چه نوع اینترنتی استفاده می‌کنید، استفاده از برنامه‌هایی که در گوگل‌پلی برای افزایش سرعت اینترنت وجود دارند سرعت اینترنت دستگاه شما را دوبرابر می‌کند. یک جست‌وجوی ساده به شما بهترین اپلیکیشن‌ها و نحوه استفاده از آنها را نشان می‌دهد. البته برخی از آنها رایگان است و برخی نیاز به خرید اشتراک دارند.


نظارت در لحظه
اگر بخواهید هر لحظه میزان سرعت اینترنت مورد استفاده را بررسی کنید، می‌توانید از اپلیکیشن‌هایی که برای این منظور طراحی شده‌اند، استفاده کنید. در سیستم‌های خانگی استفاده از اپلیکیشن‌هایی که نمایش سرعت آپلود و دانلود را تسکبار نشان می‌دهد، راهی آسان برای ردیابی سرعت اتصال اینترنت است.

در گوشی‌های هوشمند هم نصب برنامه‌هایی که با عنوان «نمایشگر سرعت اینترنت» ارائه شده‌اند، می‌تواند به‌صورت زنده شما را از وضعیت سرعت اینترنت گوشی آگاه کند. با کلیک روی گرافی که طراح شده است، می‌توانید در دقایق گذشته وضعیت اتصال اینترنت خود را مشاهده کنید.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • ساخت دستگاه تشخیص فوری سرطان توسط جوان ایلامی
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • بومی سازی نوار تست قند خون توسط تیم تحقیقاتی علوم پزشکی اصفهان
  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • ناسا با دوربین ۳۶ پیکسلی به اکتشاف فضا می‌رود
  • (عکس) مقایسه ال۹۰ با نمونه بومی‌سازی شده!
  • آینده صنعت خودرو ایران؛ ارزخوری یا خودروسازی؟
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل