Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، با توجه به تعطیلی مدارس برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا در میان دانش‌آموزان، راه‌اندازی شبکه‌های آموزشی بر بستر فضای مجازی، بار مالی میلیونی را ناشی از الزام دانش‌آموزان به آموزش از طریق اپلیکیشن‌های شاد بر دوش خانواده‌ها در جهت تأمین گوشی تلفن همراه و اینترنت پرسرعت به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بنابراین در این میان برای مرتفع کردن این مشکلات، آموزش و پرورش با همکاری صدا و سیما تصمیمی مبنی بر استفاده از آموزش مکمل از طریق رسانه ملی به عنوان آسان‌ترین و در دسترس‌ترین نوع آموزش را کلید زد اما در این زمینه انتقاداتی از سوی برخی مخاطبین «فارس من» بر این نوع آموزش وارد است که با ثبت سوژه‌ای با عنوان «آموزش تلویزیونی پاسخگوی نیازهای دانش‌آموزان نیست» گلایه خود را مطرح نمودند.

 

مخاطبان این سوژه عنوان کرده‌اند: دانش‌آموزان از طریق آموزش مجازی نمی‌توانند به درستی مفاهیم درسی را بیاموزند لذا باید معلمان مجرب و با سابقه برای تدریس از راه دور انتخاب شود تا بتوانند مفاهیم تربیتی را به نحو احسن به دانش‌آموزان انتقال دهند. در همین راستا «فارس من» هم طی مصاحبه‌ای با سردبیر سوژه در جریان مشکلات مخاطبانش قرار گرفت که در زیر به بخشی از آن اشاره می‌کنیم.

 

سردبیر سوژه در گفت‌وگو با بخش «فارس من» خبرگزاری فارس، با اشاره به این موضوع که آموزش از طریق رسانه ملی تا حدی می‌تواند به شرایط حال حاضر کمک کند، اما باز هم با چالش‌هایی مواجه است، اظهار داشت: هر چند که اهداف آموزش و پرورش در راستای آموزش تعلیم و تربیت از راه دور تأثیرگذار است اما باز هم در نوع خود مشکلاتی دارد.

 

وی افزود: آموزش تلویزیونی پاسخگوی همه نیازهای درسی دانش‌آموزان نیست زیرا مدرسان تلویزیونی چند مبحث جلوتر یا عقب‌تر از بودجه‌بندی فعلی کتاب‌ها تدریس می‌کنند از این رو اغلب به دلیل ناهماهنگی بین دروس، دانش‌آموز متوجه تدریس معلم نخواهد شد. 

سردبیر سوژه با اشاره به اینکه مدت زمان تدریس در بازه زمانی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه برای دانش‌آموز بسیار کم است و نمی‌تواند کارایی داشته باشد، گفت: این نوع آموزش نمی‌تواند جای معلم و کلاس‌های حضوری را بگیرد، گاهی اوقات معلم یک مطلب را چند جلسه تدریس و همزمان تمرینات زیادی در باب آن موضوع حل می‌کند، پس قطعاً نیم ساعت تدریس بدون سؤال و جواب، کافی نخواهد بود.

 

وی با اشاره به این موضوع که تدریس در شبکه‌های آموزشی یک‌طرفه است،گفت: با توجه به اینکه در کلاس‌های حضوری دانش‌آموز با سؤال و جواب از معلم و شنیدن سؤال دیگران، نکات جدیدتری را می‌آموزد اما در آموزش از راه دور بسیاری از دانش‌آموزان در ذهن‌شان پرسشی ایجاد می‌شود اما به دلیل عدم دسترسی به معلم، نمی‌توانند سؤال‌شان را مطرح و رفع اشکال کنند لذا قطعاً آموزش از پشت تلویزیون نمی‌تواند کامل باشد.

 

مخاطب سوژه در بخش پایانی صحبت‌هایش با اشاره به نگرانی‌های والدین در خصوص تحصیل فرزندانشان در روزهای کرونایی با تدریس از طریق فضای مجازی و رسانه ملی، خواستار توجه به فرایند انتخاب معلمان با توجه به توانایی و صلاحیت آموزگاران تلویزیونی در جهت اصلاح و بهبود فرایند آموزش شدند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش آموزان فضای مجازی تعطیلی مدارس آموزش تلویزیونی صدا و سیما آموزش و پرورش مطالبه مردمی فارس من دانش آموزان سردبیر سوژه فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۱۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در نشست خبری هفته بزرگداشت مقام معلم در کرمانشاه، با بیان اینکه بیش از ۲۰ برنامه مختلف فرهنگی، ورزشی و... برای برگزاری در هفته معلم در استان تدارک دیده شده، گفت : می‌خواهیم فضای شهر و استان در این هفته به‌گونه‌ای باشد که معلم‌ها تکریم شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه ارتقای مقام و منزلت معلم را در برنامه استان داریم، ادامه داد: هفته معلم فرصتی است که بیشتر قدردان معلم‌ها باشیم، وگرنه در همه روز‌های سال باید معلم‌ها را تکریم کنیم.

وی گفت: برگزاری ویژه برنامه سپاس معلم، اعزام معلمان نمونه برای دیدار با مقام معظم رهبری، تجلیل از معلمان نمونه استان، دیدار و سرکشی از پیشکسوتان فرهنگی و ... از برنامه‌های در نظر گرفته شده برای هفته معلم در کرمانشاه است.

محمدی در ادامه با اشاره به اهتمام دستگاه تعلیم و تربیت برای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، گفت: هم اکنون نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

 وی با بیان اینکه قرار شده الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین در یک برنامه سه ساله در همه مدارس پیاده شود، گفت: مهر ماه امسال این الگو در ۲۰ درصد مدارس دولتی اجرا خواهد شد و در سال تحصیلی بعد ۴۰ درصد و سال بعد از آن هم ۴۰ درصد دیگر مدارس زیر پوشش این طرح خواهند رفت.

وی ادامه داد: مهر ماه امسال همچنین قرار شده ۵۰ درصد مدارس غیر دولتی و خاص هم بر اساس الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اداره شوند.

محمدی سپس با اشاره به فعال شدن قرارگاه عدالت آموزشی و نصیب آموزشی برابر با نگاه محرومیت زدایی در مجموعه آموزش و پرورش استان، گفت: از جمله اقداماتی که از قبل فعال شدن این قرارگاه در استان انجام شده می‌توان به تجهیز مدارس به امکانات ورزشی، تجهیز ۳۰ میلیارد تومانی هنرستان‌های مناطق محروم، برنامه‌ریزی برای جمع آوری مدارس کانکسی با بیش از ۱۰ دانش‌آموز و ... اشاره کرد.

وی تقویت مدارس دولتی را یکی از مهمترین اولویت‌های استان در سال تحصیلی جدید عنوان کرد و افزود: در تلاش هستیم تا مدارس دولتی را به لحاظ فضا، تجهیزات، نیروی انسانی و ... تقویت کنیم. در این راستا می‌خواهیم معلم‌های برتر استان نیمی از موظفی خود را در مدارس دولتی تدریس کنند تا همه دانش آموزان فرصت برخورداری از معلم‌های برتر را داشته باشند.

محمدی با اشاره به برنامه‌ریزی برای بالا بردن معدل امتحانات نهایی دانش آموزان استان، گفت: سال گذشته رشد حدود سه پله‌ای معدل دانش آموزان در امتحانات نهایی را در استان شاهد بودیم و برنامه‌ریزی کرده‌ایم ظرف امسال و سال بعد حداقل دو نمره به معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان استان اضافه شود.

وی ادامه داد: در تلاشیم با افزایش کیفیت آموزش و نیز برگزاری امتحانات شبه نهایی، کیفیت آموزش را ارتقا داده و معدل دانش آموزان استان را بالا ببریم.

محمدی اشاره‌ای هم به برنامه توزیع توازن رشته‌ای داشت و گفت: در تلاشیم دانش‌آموزان متوسطه دوم را به سمت تحصیل در رشته‌های فنی و حرفه ای، کار دانش، ریاضی و انسانی ببریم.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به روند ترمیم معدل داوطلبان آزمون سراسری داشت و گفت: داوطلبان متقاضی ترمیم معدل شامل دانش آموزان سال گذشته و بزرگسال و پشت کنکوری‌ها با مراجعه به سامانه آموزش و پرورش می‌توانند در جهت ارتقاء معدل دروسی که می‌واهند، اقدام کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تاثیرگذاری معدل در قبولی دانش‌آموزان استان در آزمون سراسری، گفت: با توجه به تاثیرگذاری بالای معدل امتحانات نهایی در پذیرش داوطلبان در آزمون سراسری از امسال همه امتحانات پایه دهم، یازدهم و دوازدهم به صورت نهایی برگزار می‌شود.

وی در ادامه اشاره‌ای هم به استخدامی‌های جدید آموزش و پرورش در استان داشت و گفت: سال گذشته ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان شده و امسال هم بنا داریم بیش از ۱۵۰۰ نفر دیگر را جذب کنیم.

محمدی در ادامه اشاره‌ای هم به آغاز اجرای پروژه مهر از بهمن ماه سال گذشته در آموزش و پرورش استان داشت و گفت: هدف از اجرای این پروژه این است که شرایط را به‌گونه‌ای مهیا کنیم که اول مهر هیچ مدرسه‌ای در استان بدون معلم و هیچ معلمی بدون کلاس نباشد

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • ۵۳ سال تدریس و مهری ماندگار
  • روایتی از ۵۳ سال تدریس و مهری ماندگار
  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • تلاش معلم شهرکردی برای آموزش دانش آموزان منطقه عشایر نشین
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد