Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی گفت: امیدواریم فرآورده رازی کُوو پارس که نخستین فرآورده تزریقی-استنشاقی کووید ۱۹ است آزمون‌های بالینی ۱ و ۲ انسانی را هم با موفقیت پشت سر بگذارد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

 "کاظم خاوازی" در مراسم رونمایی از واکسن رازی کوو پارس گفت: موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی در سال ۱۳۰۳ تشکیل شد و در سال ۱۳۲۱ نخستین واکسن کزاز را به جامعه معرفی کرد و بعد از آن بسیاری از واکسن‌ها، چون سرخک، سرخچه و اریون را تهیه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی هم اکنون ۶ نوع واکسن مهم را تولید می‌کند، افزود: در طول ۹۶ سال از تأسیس این موسسه، هر زمانی که یک بیماری عفونی در کشور بروز می‌کرد با امکاناتی که در اختیار داشت اقدام به بررسی و تهیه واکسن می‌کرد.

وی گفت: موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی، یکی از مطمئن‌ترین پلتفرم‌های واکسن را برای تولید واکسن رازی کووپارس، نخستین واکسن تزریقی-استنشاقی کووید ۱۹ انتخاب کرده‌ است.

وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: از اسفند سال گذشته کار بر روی ویروس کرونا آغاز شد و تصمیم گرفتیم از روش واکسن پروتئینی نوترکیب که از ایمن‌ترین واکسن‌هاست، برای تولید واکسن استفاده کنیم.

خاوازی افزود: این واکسن ویژگی‌های خوبی دارد و یک تیم قوی، متشکل از ۱۰۰ نفر از پزشکان، دامپزشکان، داروساز‌ان و تمام رشته‌های مرتبط در ساخت آن حضور داشته‌اند.

وی گفت: از اسفند تا فروردین کار طراحی واکسن به اتمام رسید و در اردیبهشت دوز سنجی و خرداد تزریق به حیوانات آغاز شد.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: این واکسن روی بیش از ۵۰۰ حیوان از انواع موش، خوکچه، همستر، خرگوش و میمون آزمایش شد و امیدواریم آزمون‌های بالینی ۱ و ۲ انسانی را هم پشت سر بگذاریم.

خاوازی تصریح کرد: از آنجا که این واکسن تحت مدیریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری سازمان غذا و دارو ساخته شده است، مردم به راحتی می‌توانند به آن اطمینان کنند.

برچسب ها: واکسن ایرانی کرونا ، واکسن کرونا ، ویروس کرونا ، وزیر جهاد کشاورزی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: واکسن ایرانی کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا وزیر جهاد کشاورزی وزیر جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۱۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • برگزاری آزمون طرح شهید زین الدین
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • ۶۵ نفر در آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین مرکزی جذب می شوند
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی