Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، سعید رسولی امروز در مراسم افتتاح ۱۰۵ پروژه راه آهن به ارزش ۱۴۴۵ میلیارد تومان هم‌زمان با دهه مبارک فجر، ضمن تبریک این ایام اظهار داشت: این پروژه‌ها در ۱۸ منطقه راه‌آهن و ۱۹ استان اجرا شده است.

وی افزود: در حوزه فنی و زیربنایی ۶ طرح در قالب ۵۱ پروژه، در حوزه ناوگان ۵ طرح در قالب ۱۱ پروژه، در حوزه مسافری پنج طرح در قالب ۳۶ پروژه و در حوزه هوشمند سازی و داده کاوی ۷ پروژه به ارزش ۱۲۶ میلیارد تومان امروز افتتاح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل راه آهن بیان کرد: پروژه اتصال شبکه ریلی به مراکز عمده بار داشتیم که طبق سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری بر اتصال مراکز بار به شبکه ریلی توجه شده است.

وی ادامه داد: ۱۵۰ متر خط آنتنی در ازای هر یک کیلومتر خط آهن شبکه ریلی داریم.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: خطوط ریلی با اتصال به چشمه های بار ارزش افزوده ایجاد می‌کند ما چشمه‌های بار را شناسایی کرده‌ایم، در ۱۰ روز اخیر این بسته سیاستی را به مدل مالی تبدیل کرده‌ایم تا به زودی تحت پروژه‌های جهادی با شتاب بیشتری اجرا کنیم.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن ادامه داد: اجرای ۳۴.۵ کیلومتر خط آنتنی ارزش افزوده ایجاد می‌کند و دسترسی به ۵.۵ میلیون تن بار ایجاد می‌شود که ۲۹۹۷ میلیارد تومان درآمد مستقیم دارد.

رسولی بیان کرد: اثرات اجتماعی توسعه شبکه ریلی در خزانه کشور دیده می‌شود و حتی شهرهایی که راه آهن دارند هم از این موضوع منتفع می‌شوند.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ۹ مرکز بار از طریق  ۳۴.۵ کیلومتر خط آنتنی به شبکه ریلی متصل شد و ۲۹۹۷ میلیارد تومان منابع اجتماعی و صرفه‌جویی سوخت ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه امروز اولین قطعه چهار خطه ریلی کشور افتتاح می‌شود، گفت: این پروژه ۳۴ کیلومتر و در استان تهران است و با اعتبار ۲۵۶ میلیارد تومان اجرا شد که افزایش ۲ برابری ظرفیت حمل و نقل مسافر در ورودی تهران از مزایای آن است.

مدیرعامل راه آهن همچنین به بهره‌برداری از ۲۰۵ دستگاه انواع واگن باری و مسافری و همچنین لکوموتیو که توسط متخصصان داخلی تولید شده است، اشاره کرد.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: سعید رسولی ریل معاون وزیر راه و شهرسازی فجر 42 دهه فجر افتتاح پروژه ریلی میلیارد تومان شبکه ریلی راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۲۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت

ایسنا/خراسان شمالی چندین پروژه‌ بهداشتی و درمانی خراسان شمالی امروز شنبه(هشتم اردیبهشت ماه) به مناسبت هفته سلامت با حضور دکتر سعید کریمی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کلنگ زنی و افتتاح شد.

 آغاز عملیات عمرانی بیمارستان تخصصی مادر و کودک یکی از پروژه هایی بود که امروز کلنگ زنی شد. این بیمارستان در مساحتی به وسعت ۳۰ هزار متر مربع در پنج طبقه و دو فاز در محل سایت پردیس دانشگاه راه اندازی می‌شود. در فاز نخست این پروژه عمرانی با ۱۰۰ تخت احداث می شود که نقشه آن آماده و طراحی شده و در فاز دوم توسعه از ۱۰۰ تخت به ۳۲۰ تخت افزایش خواهد داشت که مطالعه آن در حال انجام است.

بیمارستان مادر و کودک در حال حاضر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار ملی دارد که فاز مطالعه آن آغاز شده و ۱۰ میلیارد تومان برای مطالعات آن تخصیص پیدا کرده است. ساخت این بیمارستان به یک هزار میلیارد تومان هزینه نیاز دارد.

راه اندازی دستگاه ام آر آی در بیمارستان امام حسن(ع)

دستگاه پیشرفته ام آر آی بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد امروز افتتاح شد. دستگاه پیشرفته ام آر آی این بیمارستان که از پیشرفته ترین و بروزترین دستگاه های کشور است، به ارزش بیش از ۴۰۰ میلیارد ریال تهیه شده است که محدودیت تصویربرداری برای افراد با وزن بالا را ندارد.

این دستگاه ام آر آی دومین دستگاه ام آر آی، استان است که در یک سال گذشته در حوزه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی مورد بهره برداری قرار گرفته است.

 با افتتاح این دستگاه، تعداد کل دستگاه های ام آر آی در حوزه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به سه دستگاه فعال افزایش یافته است.

راه اندازی نخستین سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس خراسان شمالی

دستگاه سی تی اسکن پیشرفته، بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی امام حسن (ع) بجنورد از دیگر پروژه هایی است که امروز با حضور معاون وزیر بهداشت راه‌اندازی شد.

این دستگاه نخستین سی تی اسکن فوق‌ پیشرفته ۱۲۸ اسلایس استان است. سی تی اسکن ۱۲۸ اسلایس با مبلغ بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال، یکی از پیشرفته ترین تجهیزات پزشکی دنیاست که با راه اندازی آن، تصویربرداری از عروق کرونر قلب امکانپذیر شده و به تشخیص و درمان بهتر و دقیق تر بیماری های قلبی کمک می کند.

افتتاح همراه سرا و مرکز تصویر برداری دیجیتال در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد 

همراه سرای خیرساز و مرکز تصویربرداری دیجیتال بیمارستان امام علی (ع) نیز از دیگر پروژه هایی بود که به بهره‌برداری رسید. این همراه سرا در زمینی به مساحت ۸۰ مترمربع و اعتباری بیش از ۱۰ میلیارد ریال، توسط خیرین سلامت استان، احداث و تجهیز شده است.

همچنین، رادیولوژی دیجیتال این بیمارستان نیز در زیربنایی به مساحت ۶۰ متر مربع به عنوان یکی از پیشرفته ترین تجهیزات تصویربرداری افتتاح و راه اندازی شد.

آغاز عملیات اجرایی مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیا شیروان

عملیات اجرایی مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیا شیروان نیز آغاز شد. این مجتمع با زیر بنای ۴۲۱۱ متر مربع و با اعتبار اولیه ۵۰ میلیارد ریال کلنگ زنی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • کریدور ریلی خواف هرات گرفتار تحریم‌ های داخلی است
  • افتتاح دستگاه MRI بیمارستان رازی رشت، به زودی
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • حمام شیشه‌ای سازه‌ای نوین طراحی دکوراسیون داخلی
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • ۸۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال در ساری افتتاح شد
  • راه آهن، لکوموتیو کنسرسیوم را توقیف کرده است؛ افغانستان به دنبال استفاده از کریدور لاجورد
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت