Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@10:16:32 GMT

با انتخاب صحیح آهن آلات، هزینه ساخت و ساز را کاهش دهید

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۳۳۰۷۴

با انتخاب صحیح آهن آلات، هزینه ساخت و ساز را کاهش دهید

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در ساختمان‌سازی، از مقاطع فولادی گوناگونی استفاده می‌شود؛ انواع قوطی پروفیل، میلگرد، ورق‌های فولادی و لوله‌های گازی جزو این مقاطع هستند. یکی از نکاتی که در هنگام خرید چنین آهن آلاتی بسیار مهم است، آشنایی کافی با روش‌های انتخاب بهترین مقطع فولادی و نکات مربوط به آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آهن آلات، جزو مصالح ساختمانی گران‌قیمت هستند. با یک اشتباه کوچک در خرید این مصالح، ضررهای بسیاری به پروژه ساختمانی شما وارد می‌شود. در این مطلب می‌خواهیم نکات مهمی درباره انتخاب صحیح آهن آلات و جلوگیری از هرگونه ضرر و زیان را در این مقاله بررسی کنیم.

میلگرد یکی از پرکاربرد ترین مقاطع فولادی در بازار آهن آلات کشور است و عموماً به منظور افزایش استحکام کششی بتن مورد استفاده قرار می‌گیرد. در وب سایت اصفهان آهن انواع میلگرد آجدار، میلگرد ساده، میلگرد کلاف آجدار و کلاف ساده تولید شده توسط کارخانه‌های مطرح کشور بدون واسطه به فروش می‌رسد.

در ساخت و ساز از چه آهن آلاتی استفاده می‌شود؟

از مقاطع فلزی گوناگونی در ساختمان سازی استفاده می‌شود و نکته اینجاست که هر کدام از این مصالح، در بخش خاصی از ساختمان به کار می‌روند و نیاز متفاوتی را برطرف می‌کنند.

مقاطع فولادی پرکاربرد در ساختمان سازی، بصورت جزیی‌تر، شامل موارد زیر می‌شوند:

* انواع میلگرد با گریردهای متفاوت مانند گریدهای A۱، A۲، A۳ و A۴

* انواع محصولات تولیدشده از میلگرد نظیر خاموت، سنجاقی، رکابی و میلگرد راستا

* انواع تیرآهن‌ها با استانداردها و شکل‌های گوناگون مانند تیرآهن هاش و تیرآهن لانه زنبوری

* انواع ناودانی و نبشی در گریدها و ابعاد گوناگون

* انواع لوله‌های فولادی مانند لوله‌های گالوانیزه، لوله‌های گازی و لوله‌های API

* انواع قوطی‌های پروفیلی مانند قوطی پروفیل مخصوص درب و پنجره یا قوطی پروفیل آبرو

* سایر پروفیل‌های ساختمانی یا صنعتی مانند پروفیل‌های صنعتی نورد گرم (سیاه)

* انواع ورق‌های فولادی مانند ورق‌های گالوانیزه، آجدار و ورق سیاه

با چه روش‌هایی، بهترین آهن آلات ساختمانی را انتخاب کنیم؟

اگر اطلاعات بخش‌های قبلی با دقت و توجه بررسی کرده باشید، احتمالاً به این نتیجه رسیده‌اید که انتخاب بهترین مقطع فولادی برای ساختمان سازی، کار ساده‌ای نیست. ما نیز برای تاکید به شما می‌گوئیم که انتخاب مقاطع فولادی مورد نیاز در ساختمان سازی، قطعاً کار اشخاص بدون تخصص نیست.

نکته اول: اطلاعات خود را در زمینه انواع مقاطع فولادی افزایش دهید.

بهترین راه برای کاهش هزینه‌ها و انتخاب صحیحی آهن آلات، مطالعه کافی در زمینه انواع مقاطع فولادی و مصالح ساختمانی فولادی است. البته این نکته را هم نباید از یاد ببریم که صنعت فولاد بسیار گسترده است و کسب مهارت و دانش کافی در این عرصه، زمان بسیار زیادی را از شما می‌گیرد.

نکته دوم: پیش‌بینی بازار فولاد را دست کم نگیرید.

اگر با اهالی عرصه فولاد یا کارشناسان محصولات فلزی آشنا باشید، به خوبی می‌دانید که پیش‌بینی و اظهار نظر درباره آینده نرخ‌های محصولات فولادی سرگرمی بسیار رایجی است. این مسئله علاوه بر یک سرگرمی، از جهات دیگری هم به شما کمک می‌کند.

تصور کنید که قصد دارید برای یک پروژه ساختمانی عظیم، مقادیر زیادی میلگرد خریداری کنید؛ اگر با نحوه پیش‌بینی بازار فولاد به خوبی آشنا باشید، قادر خواهید بود که بهترین زمان برای خرید میلگرد را تخمین بزنید. پیش بینی قیمت فولاد در این روزها که بازار با نوسانات زیادی روبرو است، بسیار راه‌گشاست.

نکته سوم: مطابق با نیاز خود، خرید کنید.

مقاطع فولادی در گریدها و مدل‌های گوناگونی تولید می‌شوند. تفاوت این گریدها در ویژگی‌های مکانیکی و شیمیایی این مقاطع است. به عنوان مثال، میلگرد مطابق با استاندارد روسی معروف، در چهار گرید A۱، A۲، A۳ و A۴ تولید می‌شود. گریدهای A۲ و A۳ در سازه‌های سبک به کار می‌روند و گرید A۴ نیز مختص استفاده در ابرسازه‌ها یا پروژه‌های عظیم است.

حالا تصور کنید که قصد دارید برای یک ساختمان سه طبقه میلگرد بخرید؛ مطمئناً از گرید A۴ نیز می‌توانید در سازه خود استفاده کنید اما نکته اینجاست که این مدل از میلگرد به سبب قابلیت‌ها و امکانات منحصر به فرد خود، بسیار گران‌تر از گریدهای A۲ و A۳ است؛ همچنین قابلیت‌های منحصر به فرد گرید A۴ کاربرد چندانی در پروژه شما نخواهد داشت. پس گزینه معقول‌تر و مقرون به صرفه تر، خرید گرید های ۲ و ۳ میلگرد است.

در سایر مقاطع فولادی نیز، ماجرا از این قرار است. پس شما باید بصورت دقیق و حساب‌شده با یک یا چند مهندس ساختمانی انتخاب کنید، تا بهترین محصول را مطابق با نیاز خود پیدا کنید.

نکته چهارم: به اندازه خرید کنید.

یکی دیگر از دغدغه‌هایی که پیمانکاران ساختمانی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، تخمین میزان مقاطع فولادی مورد نیاز برای یک پروژه است. قضیه از این قرار است که پیش از شروع پروژه ساختمانی، پیمانکاران براساس نقشه ساختمان و گستردگی طرح تصمیم می‌گیرند که چه مقدار مقاطع فولادی خرید کنند؛ اگر بیشتر از نیاز خود بخرند، هزینه‌های نگهداری از مصالح افزایش پیدا می‌کند و در نهایت نیز، آهن آلات زیادی بلا استفاده می‌ماند و اگر کمتر از نیاز خود بخرند، در میانه کار، پروژه به دلیل نبود مصالح کافی، متوقف خواهد شد.

نکته پنجم: نگهداری اصولی از مقاطع فولادی

این نکته مربوط به زمانی است که مقاطع فولادی مورد نیاز خود را خریده‌اید و به محل پروژه انتقال داده‌اید. هر نوع از مقاطع فولادی، حساسیت متفاوتی نسبت به عوامل آب و هوایی دارند؛ سطح برخی از مصالح فولادی به سرعت اکسید می‌شود و برخی دیگر، با گذر زمان نیز، دچار مشکلی نمی‌شوند.

نکته ششم: آشنایی با کارخانه‌های تولیدکننده فولاد

کشور ایران، یکی از برجسته‌ترین تولیدکنندگان محصولات فولادی است؛ نکته اینجاست که برخی از این تولیدکنندگان محصولات خود را با کیفیت بیشتر و قیمت کمتری عرضه می‌کنند؛ یا برخی از آن‌ها، مقاطع فولادی را بصورت قسطی یا با گارانتی‌های متفاوتی به دست مشتری می‌سپارند.

سخن پایانی

انتخاب بهترین مقاطع فولادی برای ساختمان، کار بسیار پیچیده‌ای است؛ نکات و مؤلفه‌های زیادی در این فرایند دخیل هستند و امکان بروز اشتباه هم بسیار زیاد است. ما در این مقاله، تلاش کردیم با معرفی شش نکته کلیدی کاربردی، شما را در انتخاب صحیح آهن آلات یاری کنیم.

برگرفته از: esfahanahan.com

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5140963

منبع: مهر

کلیدواژه: اهن الات ساخت و ساز واحد صنعتی کسب و کار بیمه تبلیغات فضای کسب و کار گروه خودروسازی سایپا صنعت خودروسازی کسب و کارهای اینترنتی تسهیلات بانکی دارو پلاستیک نوزاد بورس بیمه مرکزی ساختمان سازی مقاطع فولادی آهن آلات پیش بینی نیاز خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۳۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاردرمانی در منزل چقدر هزینه دارد؟

هزینه کاردرمانی در منزل بسته به عوامل مختلفی تعیین می‎شود؛ به همین خاطر است که نمی‌توان برای آن یک قیمت ثابت تعیین کرد. در ادامه بیشتر درباره کاردرمانی در منزل و هزینه‌هایی ک ممکن است برای خانواده‌ها و حتی کاردرمانگر در برداشته باشد، صحبت خواهیم کرد.

کاردرمانی در منزل

کاردرمانی در منزل موضوع مهمی است که باید به آن پرداخت. پزشکان کاردرمانی یا هوم ویزیت تهران با حمایت از فعالیت‌های روزانه در مراجعین از تمام سنین حمایت می‌کنند، و بنابراین ادغام مداخلات OT در محیط خانه ضروری است. کاردرمانی در منزل برای افرادی که دچار مشکلات جسمی بسیار حاد هستند، کاربردی است. اگر همچنان برای شما هم سوال است که کاردرمانی در منزل کمک کننده است یا خیر؟ ما شما را به خواندن مقاله کاردرمانی در منزل چه کمکی به شما می کند؟ از وب سایت https://home-visit.ir/occupational-therapy/ تشویق می‌کنیم.

تعریف کاردرمانی در منزل

کاردرمانگر با توجه به تشخص و معاینه‌ای که انجام داده است به این نتیجه رسیده است که کاردرمانی در منزل برای شما مفیدتر است؛ چراکه این محیط برای بیمار بسیار امن و شناخته شده است و روند درمان در منزل برای این دست از افراد بهتر پیش می‎رود.

مزایای کاردرمانی در منزل

در حالی که همه نوع درمان می‌توانند از مزایای خاصی برخوردار باشند، چندین نکته مثبت برای درمان در خانه وجود دارد که منحصر به فرد هستند و به ندرت می‌توان آن‌ها را در محیط دیگری یافت. مقاله مزایا و معایب کاردرمانی در منزل که در وب سایت https://home-visit.ir/occupational-therapy/ قرار دارد به صورت مفصل به این موضوع پرداخته است. به طور کلی مزایای کاردرمانی در منزل عبارت است از:

به بازیابی استقلال کمک می‌کند. باعث راحتی بیشتر شما می‌شود. ایمنی و آسایش بیشتری برای بیمار به ارمغان می‎آورد. به برطرف شدن بسیاری از نیازها کمک می‎کند. باعث افزایش پیدا کردن تمرکز بیمار و کاردرمانگر می‌شود. روند بهبودی سرعت پیدا می‎کند. خانواده و مراقبین در کنار شما هستند. معایب کاردرمانی در منزل

معایب چندان زیادی ندارد. تنها معایبی که می‌توان برای کاردرمانی در منزل بیان کرد عبارت است از:

انزوا: درمانگران سلامت در خانه ممکن است به دلیل تعامل محدود با همکاران، احساس تنهایی کنند، برخلاف کار در بیمارستان یا سایر مراکز. عدم حمایت: ممکن است در مقایسه با یک محیط بالینی سنتی کمتر احساس حمایت کنید. خدمات قابل ارائه در کاردرمانی در منزل

هر آنچه که شما در محیط‌های بالینی مثل بیمارستان‌ها، کلینیک‌ها و … دریافت می‎کنید را می‌توانید در منزل در اختیار داشته باشید، چه بسی بیشتر. برای مثال ممکن است که کاردرمانگر از میز اتاق شما کمک بگیرد. از طرف دیگر راحتی و آسایشی که کاردرمانی در خانه به شما هدیه می‎کند، با خدماتی که در محیط‎های بالینی دریافت می‎کنید، اصلا قابل مقایسه نیست.

شرایط و ضوابط دریافت خدمات کاردرمانی در منزل

بالاخره هر کلینیک و درمانگاهی دارای قوانین و ضوابطی است که شما باید به بهترین شکل آن‌ها را رعایت کنید حتی اگر کاردرمانی در منزل شما صورت می‎گیرد. برای مثال تهیه لوازم مورد نیاز برای انجام کاردرمانی اهمیت زیادی دارد. تخت معاینه تاشو را مراقبین شما باید تهیه کنند؛ به خصوص افرادی که دچار مشکلات حرکتی شدید هستند، برای انجام تمرین‌ها و معاینات حتما به این تخت نیاز دارند.

هزینه کاردرمانی در منزل

هزینه کاردرمانی در منزل به دلیل اینکه کاردرمانی در منزل صورت می‌گیرد و بیمار نیاز به رفت و آمد مکرر به بیرون از خانه ندارد، به کاهش هزینه‌ها کمک می‌کند. این هزینه بسته به عوامل مختلفی تعیین می‎شود و نمی‌توان برای آن قیمت ثابتی اعلام کرد. برای کسب اطلاعات دقیق‌تر درباره هزینه، بهتر است که مقاله هزینه کاردرمانی در منزل چقدر است؟ که در وب سایت https://homeservize.com/therapeuticقرار دارد را مطالعه کنید.

عوامل موثر بر هزینه کاردرمانی در منزل

عوامل مختلفی وجود دارد که بر هزینه کاردرمانی در منزل تاثیرگذار هستند. برای مثال نوع بیماری، شدت بیماری، تعداد جلسات درمانی، محیطی که درمان در آن صورت می‎گیرد، تایم و زمان هر جلسه و … اهمیت زیادی در قیمت و هزینه کاردرمانی دارد.

تعرفه های کاردرمانی در منزل

در سال 1403 در بخش‌های خصوصی با در نظر گرفتن خدمات و دستگاه‌های به کارگرفته شده تعرفه‌ها می‌تواند متغیر باشد. تعرفه‌های کاردرمانی به دلیل داشتن انواع خدمات، مدام در حال تغییر می‌باشد به همین دلیل مصوبه‌ی تعرفه کاردرمانی بخصوص در سال 1403 در نظر گرفته نشده است و هر بخش با توجه به خدماتی که ارائه می‌دهد، نرخ خود را در نظر می‌گیرد. مقاله تعرفه‌های کاردرمانی در سال 1402 در وب سایت https://homeservize.com/therapeutic به تعرفه سال قبل پرداخته است.

بیمه های قابل قبول برای کاردرمانی در منزل

در کشور ایران بیمه‌های شرکت های بیمه پایه و تکمیلی نظیر تامین اجتماعی و خدمات درمانی در حال حاضر تسهیلاتی برای توانبخشی و کاردرمانی در منزل ارائه نمی‌دهند. اما بیمه‌های مکمل نذیر آتیه سازان، بیمه ایران، بیمه آسیا، بیمه شرکت نفت، بیمه بانک‌ها، بیمه نیروهای مسلح برای کاردرمانی در منزل با فاکتور رسمی خدماتی را ارائه می‌دهند.

روش های پرداخت هزینه کاردرمانی در منزل

پس از ویزیت اولیه توسط کاردرمانگر، مشخص می‎شود که هزینه هر جلسه چقدر است. با این حال معمولا از طریق خودپرداز این مبلغ واریز می‎شود تا رسید آن را بتوان تحویل کاردرمانگر یا کلینیک داد. البته برخی از افراد از طریق روش‌های پرداختی دیگری مثل پرداخت نقدی استفاده می‎کنند.

نکات انتخاب کاردرمانگر

پیدا کردن و انتخاب یک کاردرمانگر برای کمک به کودک، خود یا خانواده‌تان یک تصمیم مهم است. مانند همه متخصصان، OT ها در آموزش، فلسفه و شخصیت متفاوت هستند. بهترین انتخاب، OT است که برای فرزند شما و خودتان گزینه خوبی باشد. کسی که شما یا فرزندتان دوستش دارید و با او احساس راحتی می‌کنید. همچنین مقاله نکات انتخاب کاردرمانگر مناسب که در وب سایت زیر https://www.paziresh24.com/s/ir/exp-occupational-therapy/ قرار دارد، به شما در انتخاب کاردرمانگر کمک می‌کند.

تحصیلات و تجربه کاردرمانگر

اولین نکته‌ای که در زمان انتخاب کاردرمانگر باید به آن توجه داشته باشید این است که، مدرک تحصیلی و سابقه کاری کاردرمانگر چقدر است. هر چقدر مدرک آکادمیک و سابقه کاری بالاتری داشته باشد؛ قطعا بهتر از روند درمان و برنامه درمانی مطلع است.

تخصص کاردرمانگر در زمینه های مختلف

تخصص و حرفه کاردرمانگر بسیار مهم است؛ چراکه ممکن است برخی از کاردرمانگران تنها به بررسی و درمان اختلالات مربوط به کودکان بپردازند و برخی دیگر تنها در کنار سالمندان باشند. بنابراین نوع حرفه و تخصص کاردرمانگر را به خوبی بشناسید.

نظرات بیماران قبلی

قبل از این که کاردرمانگر خود را به صورت کامل و قطعی انتخاب کنید بهتر است با بیماران و مراجعان قبلی او ارتباط گرفته و درباره رضایت آن‌ها از کاردرمانگر بپرسید تا بهترین انتخاب را انجام دهید. حتی می‌توانید به وب سایت کلینیک مراجعه کنید و نظراتی که درباره کاردرمانگر و کلینیک وجود دارد را بخوانید.

مجوزها و گواهینامه های کاردرمانگر

برخی از کاردرمانگران در دوره‌ها و کلاس‌های مختلفی شرکت می‎کنند که باعث می‌شود که مجوزها و مدارک بیشتری را کسب کنند. همچنین برای ایجاد کلینیک کاردرمانی نیاز به مجوزهایی است که باید برای تهیه آن‌ها اقدام کنید. برای مثال شما به مجوز انجمن کاردرمانی ایران که در وب سایت زیر هم به آن اشاره شده است https://ima-net.ir/Community.aspx?COMID=1066 و مجوز سازمان نظام پزشکی ایران به آدرس وب سایت https://irimc.org/ نیاز دارید.

هزینه های کاردرمانگر

هزینه‌های کاردرمانگر مثل هزینه‌های رفت و آمد، هزینه‌های مربوط به خرید تجهیزات، هزینه‎های خورد و خوراک و … بسیار مهم هستند و کاردرمانگر به صورت ماهانه باید مقداری از درآمد خود را برای این کارها کنار بگذارد.

سخن نهایی

هزینه‌های کاردرمانی در منزل بسیار مقرون به صرفه‌تر از هزینه‌هایی است که باید در کلینیک‌ها و محیط‌های بالینی پرداخت کنید. همچنین هزینه کاردرمانی در منزل از بسیاری از هزینه‎های شما مثل هزینه رفت و آمد و … می‌کاهد. برای این که هم کاردرمانی در منزل را داشته باشید و هم از قیمت‌های مقرون به صرفه بهره ببرید ما به شما کلینیک کاردرمانی راد را معرفی می‌کنیم.

کد خبر 748332

دیگر خبرها

  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • کاردرمانی در منزل چقدر هزینه دارد؟
  • کاربرد انواع سنگ های مختلف
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • هفت نکته برای کاهش وزن اگر فکر می‌کنید «ژن چربی» را دارید