Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-05@21:47:56 GMT

خطر ابتلا به کرونا در جراحی‌های زیبایی زیر زمینی

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۳۳۲۸۳

خطر ابتلا به کرونا در جراحی‌های زیبایی زیر زمینی

فوق تخصص جراحی پلاستیک با هشدار نسبت به انجام جراحی‌های زیرزمینی زیبایی در شرایط کرونا، گفت: این موضوع نه تنها سبب شیوع کرونا می‌شوند بلکه عوارض جبران‌ناپذیری در افراد به همراه خواهد داشت.

به گزارش مشرق، حمیدرضا فتحی، فوق تخصص جراحی پلاستیک و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره اعمال زیبایی در شرایط کرونا، اظهار داشت: در کشور ما افرادی از گروه‌های مختلف پزشکی که آموزش‌های لازم را در زمینه جراحی زیبایی ندیده‌اند مبادرت به انجام جراحی‌های زیبایی می‌کنند که این موضوع می‌تواند عواقب جبران ناپذیری را برای بیماران به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: رواج جراحی‌های زیبایی با شیوع کرونا

وی افزود: این در حالی است که فقط حدود ۳۵۰  نفر فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی در کشور وجود دارد که همه این جراحان مطابق دستور العمل‌های صادره از سوی وزارت متبوع در شرایط همه گیری کرونا، تمام مراقبت‌های پیشگیری از ابتلا به کرونا قبل، حین و بعد از اعمال جراحی را مدنظر قرار می‌دهند و پروتکل‌ها توسط آنها به صورت کامل رعایت می‌شود.

دبیر انجمن فوق تخصصی جراحان پلاستیک و زیبایی ادامه داد: در حال حاضر فوق تخصص‌های جراحی پلاستیک اعمال جراحی ترکیبی ( چند عمل همزمان) و همچنین از انجام عمل‌های طولانی به شدت پرهیز می‌شود.

ببینید: فیلم/ از پا سیندرلایی تا خارج کردن چربی صورت!

فتحی خاطرنشان کرد: متاسفانه در حال حاضر افرادی با عنوان جراحی زیبایی اقدام به جراحی در سطح کشور می‌کنند و نه تنها پروتکل های بهداشتی توسط آنها رعایت نمی‌شود بلکه به دلیل اینکه فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی نیستند و دوره‌های مربوطه در مدت زمان لازم را طی نکرده‌اند، جراحی آنها خطر آفرین است و متاسفانه مکررا شاهد بروز صدمات جبران ناپذیری از سوی آنها هستیم.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی ضمن هشدار در مورد انجام جراحی‌های زیرزمینی در شرایط کرونایی، خاطرنشان کرد:انجام جراحی‌های زیبایی در همه کشورهای دنیا در شرایط کرونا افزایش یافته که دور کاری‌ها و در خانه ماندن از عوامل آن است؛ چرا که افراد دوره استراحت و بهبودی عمل را در منزل سپری می‌کنند. البته شرایط در کشور ما متفاوت است و در ایران نه تنها افزایش نیافته بلکه کمتر هم شده است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا جشنواره فیلم فجر زیبایی دانشگاه علوم پزشکی عوارض سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران ایران فوق تخصص جراحی پلاستیک پلاستیک و زیبایی انجام جراحی شرایط کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۳۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد

فوق تخصص ریه گفت: موارد استفاده از گاز N۲O یا همان گاز خنده‌آور بسیار محدود است و آنچه به عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد

به گزارش تسنیم، یک فوق‌تخصص ریه با اشاره به اینکه گاز خنده در صنایع داروسازی و برای بیهوشی کاربرد دارد، گفت: آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

اخیراً وزارت بهداشت اعلام کرده که طرح ارزیابی اثرات قلیان اکسیژن را در 10 استان کشور آغاز کرده است؛ رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت می‌گوید در این دستگاه که به "پاک‌دم" نیز شناخته می‌شود از ترکیب گازهای اکسیژن و نیتروژن استفاده شده است؛ به‌گفته وی، گاز موجود در این دستگاه به‌عنوان گاز خنده نیز مشهور است و باعث ایجاد احساس نشاط در مصرف‌کنندگان می‌شود!

با وجود این، برخی پزشکان نسبت به خطرات استفاده از این نوع قلیان، هشدار داده‌اند و البته طبق مشاهدات میدانی در مراکزی که این نوع از قلیان‌ها را سرو می‌کنند، عوارض متعددی در افرادی که قلیان اکسیژن را مصرف می‌کنند، قابل رؤیت است.

در همین راستا دکتر حمید سهراب‌پور؛ فوق‌تخصص ریه و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که گاز N2O یا همان گاز خنده‌آور در صنایع داروسازی کاربرد دارد، گفت: موارد استفاده از این گاز بسیار محدود است و در بیهوشی‌های سطحی در زمان قدیم استفاده می‌شد و آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

وی افزود: همچنین این‌که عنوان شده است استفاده از این قلیان جنبه اکسیژن‌درمانی دارد درست نیست زیرا اکسیژن‌درمانی به این معناست که فرد با استفاده از کپسول، اکسیژن را استنشاق کند در حالی که این قلیان صرفاً شامل اکسیژن نیست.

این فوق‌تخصص ریه متذکر شد: اتصالات و لوله‌های هر نوع قلیانی، محل مناسب برای تجمع باکتری‌ها و رشد قارچ‌هاست و بنابراین خطرات زیادی برای ریه افراد دارد.

این پزشک متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه همچنین به مضرات استفاده از قلیان‌های دخانی اشاره و تصریح کرد: قلیان دخانی و حاوی تنباکو نیز مقادیر زیادی از دود را وارد ریه‌ها می‌کند که این امر به سلامتی ریه آسیب جدی وارد می‌کند؛ مواد آروماتیک و معطر موجود در تنباکوها نیز به‌شدت سرطان‌زاست؛ بنابراین باید وزارت بهداشت، فرهنگ‌سازی‌های لازم برای کاهش مصرف انواع دخانیات و قلیان‌ها را انجام دهد و با سایر دستگاه‌ها برای کاهش تولید و مصرف این نوع مواد دخانی، رایزنی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انجام نخستین عمل جراحی نخاع در خرمشهر
  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • جراحی نخاعی برای نخستین بار در خرمشهر
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • آیا عمل بینی واقعا به افزایش اعتماد به نفس کمک می‌کند؟
  • فوق‌تخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • بومی سازی تبدیل پسماند پلاستیک به سوخت جامد