Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه خودروسازی گوانگژو اعلام کرد که باتری نانویی این شرکت روی خودروی Aion V مورد آزمایش قرار گرفته است. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، گروه خودروسازی گوانگژو (Guangzhou Automobile Group Co) به موفقیت تازه‌ای در زمینه فناوری باتری شارژ سریع مبتنی بر گرافن دست پیدا کرده است. این باتری روی خودروی Aion V مورد آزمایش قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خودرو‌های الکتریکی در سراسر جهان به‌عنوان یک راه حل مهم به‌منظور کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای شناخته می‌شوند، اما فناوری باتری همیشه توسعه و استفاده گسترده از خودرو‌های الکتریکی را محدود کرده است. باتری خودرو‌های الکتریکی حدود چهل درصد هزینه خودرو را به خود اختصاص می‌دهد. در سال‌های اخیر، همین امر دلیل گرانی وسایل نقلیه با انرژی نو در مقایسه با وسایل نقلیه سنتی با موتور احتراق داخلی بوده است. گرافن کلید موفقیت در فناوری باتری است.

اخیرا گروه خودروسازی گوانگژو موفقیتی بزرگ در فناوری باتری به‌دست آورده است. باتری‌های شارژ سریع مبتنی بر گرافن پیشرفت بزرگی کرده است و اکنون وارد مرحله آزمایشی واقعی و استفاده در خودرو شده است. Aion V، اولین وسیله نقلیه مجهز به این باتری، در حال آزمایش زمستانی است و قرار است در ماه سپتامبر سال جاری به تولید انبوه برسد.

گرافن در ابتدا هر گرم تا چند صد دلار هزینه داشت و به این ترتیب نطلای سیاه» نامیده می‌شد. در «۲۰۲۰ GAC Tech Day» که در ماه جولای برگزار شد، گروه GAC فناوری تولید ۳ DG (گرافن سه بعدی) خود را با حقوق مالکیت معنوی مستقل به نمایش گذاشت و مسئله هزینه‌های بالای گرافن را حل کرد. روش تولید ساده، پایدار و کارآمد، هزینه‌ها را فقط به یک دهم روش متداول کاهش می‌دهد. گروه خودروسازی گوانگژو تحقیق و توسعه فناوری گرافن را از سال ۲۰۱۴ آغاز کرد. پس از تقریباً شش سال کار، این گروه به تدریج در تهیه و کاربرد فناوری مواد گرافن ساختاری سه بعدی (۳ DG) با حقوق مالکیت معنوی مستقل تسلط پیدا کرده است.

پس از دستیابی به تولید گرافن با هزینه کم و در مقیاس بزرگ، گروه GAC پیشرفت عمده‌ای در کاربرد پایین دستی استفاده از آن به‌دست آورد. در این میان، صنعت خودرو‌های الکتریکی بیشترین علاقه را به باتری شارژ سریع مبتنی بر گرافن نشان دادند. این باتری مبتنی بر گرافن دارای قابلیت شارژ سریع ۶ C است، همراه با یک شارژر پرقدرت ۶۰۰ آمپری، در مدت زمان ۸ دقیقه تا ۸۰ درصد قابل شارژ مجدد است. این باتری همچنین سخت‌ترین آزمایش ایمنی را پشت سر گذاشته و دارای کیفیت و قابلیت اطمینان بالایی است.

فناوری باتری مبتنی بر گرافن یک گزینه پیشرو در صنعت باتری است. این فناوری به‌طور قابل توجهی زمان شارژ را کاهش داده و عمر باتری را افزایش می‌دهد؛ در نتیجه، بزرگترین نقطه ضعف خودرو‌های الکتریکی فعلی را حل می‌کند.

خبر خوب این است که این فناوری از آزمایشگاه خارج شده و در دنیای واقعی تولید می‌شود. Aion V، اولین مدل خودروی مجهز به این باتری مبتنی بر گرافن، وارد مرحله آزمایش تولید انبوه شده است.

برنامه‌ریزی استراتژیک و رویکرد فعال گروه خودروسازی گوانگژو در زمینه فناوری‌های پیشرفته موجب پشتیبانی گسترده از گسترش و توسعه جهانی برند GAC MOTOR می‌شود. پیش‌بینی می‌شود که این گروه خودروسازی با داشتن چندین فناوری نوآورانه بتواند نقش مهمی در بازار خودرو‌های الکتریکی ایفا کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گروه خودروسازی خودروی برقی باتری نانویی فناوری نانو خودرو های الکتریکی مبتنی بر گرافن فناوری باتری شارژ سریع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۳۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی با مشارکت شهرداری اصفهان با شرکت مپنا صورت می‌گیرد.

حسین حق شناس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به قرارداد دو ایستگاه شارژ شرکت مپنا در اصفهان اظهار کرد: توسعته خودروهای برقی در کلان‌شهرها به منظور کاهش آلاینده ها از اهمیت بسیاری برخوردار است.

وی با اشاره به جزئیات این پروژه اضافه کرد: در راستای سیاست‌گذاری کلی حوزه حمل‌ونقل برای توسعه حمل‌ونقل پاک و زمینه‌سازی برای استفاده شهروندان از وسایل نقلیه برقی در سال های گذشته تفاهم نامه ای فی مابین شهرداری اصفهان و شرکت مپنا برای احداث تعدادی جایگاه های شارژ سریع خودروهای برقی منعقد شده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان تصریح کرد: در حال حاضر دو مورد از این ایستگاه ها که جانمایی آن قطعی شده در دست اقدام است که یکی از این ایستگاه ها در خیابان فرایبورگ در منطقه ۶ اصفهان و ایستگاه دیگر در محدوده میدان بزرگمهر در منطقه ۴ اصفهان قرار دارد.

وی با اشاره به احداث این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری اصفهان و شرکت مپنا ادامه داد: بخشی از زیرساخت های این دو ایستگاه توسط شهرداری تامین می شود و تامین تجهیزات شارژ این دو ایستگاه توسط شرکت مپنا صورت می گیرد.

حق‌شناس با بیان اینکه خدمات بهره‌برداری از این ایستگاه ها تا شش سال توسط شرکت مپنا انجام می شود و پس از شش سال با پایان دوره تفاهم نامه ممکن است بهره‌برداری ازاین ایستگاه ها تموسط شهرداری یا شرکت مپنا یا هر شرکت دیگری انجام شود، تاکید کرد: با توجه به گسترش استفاده از وسایله نقیله برقی در آینده احداث و راه‌اندازی این دو ایستگاه کافی نیست و قطعاً با توجه به توانمندی بخش خصوصی می‌توانیم در آینده تعداد بیشتری از این ایستگاه ها را در شهر اصفهان احداث و راه‌اندازی کنیم.

وی با تاکید بر لزوم فرهنگ‌سازی در راستای توسعه استفاده از وسایل نقلیه برقی افزود: احداث و راه اندازی این دو ایستگاه به صورت مشارکتی توسط شهرداری و بخش خصوصی بیشتر در راستای فرهنگ سازی و آشنایی مردم با وسیله نقلیه برقی، نحوه شارژ آن و آشنایی و آگاهی مردم با فرایند تردد خودروهای برقی است.

کد خبر 749139

دیگر خبرها

  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • ◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • خودرو‌های سایپا، چشم «کره شمالی» را گرفت
  • قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • زورآزمایی JAC با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن ۲۰۲۴
  • احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • پاوربانک جدید شیائومی چه قابلیتی دارد؟