Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مجلس پرحاشیه دهم این طرح به صحن رسیده بود و با حداقل مثبت آرا نتوانست رای بیاورد اما مجلس یازدهم که یکی از شعارهای اصلی اش شفافیت در عملکرد بود این طرح را به صحن علنی آورد و تنها با سه رای کمتر این طرح در مجلس رای نیاورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از گلستان ما، شفافیت در آرا وعملکرد یکی از شعارهای اصلی نمایندگان راه یافته به مجلس یازدهم بود که جزو اصلی ترین خواسته های مردم از نمایندگان مجلس شورای اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از نمایندگان تاکنون فعالیت های خود را به صورت شفاف اعلام کرده اند که می توان به انصراف غلامرضا منتظری پس از درخواست های فعالان مجازی نسبت به اعتراض برای دریافت خودرو که به صورت علنی اعلام شد اشاره کرد.

در مجلس پرحاشیه دهم این طرح به صحن رسیده بود و با حداقل مثبت آرا نتوانست رای بیاورد اما مجلس یازدهم که یکی از شعارهای اصلی اش شفافیت در عملکرد بود پس از بررسی های کارشناسی این طرح را به صحن علنی آورد و تنها با سه رای کمتر این طرح در مجلس رای نیاورد.

با وجود اینکه شفافیت آرای نمایندگان رای نیاورد اما برخی از نمایندگان با جمع آوری امضا درصدد این موضوع هستند که طرح بازهم به صحن آورده شود تا این بار بتواند حائز اکثریت آرای مثبت نمایندگان شود.

غلامرضا منتظری، رمضانعلی سنگدوینی، جلال ایری، رحمت الله نوروزی از جمله نمایندگان گلستان بودند که پس از رای گیری آرای مثبت خود را در گفت و گو با خبرنگاران و یا با به نمایش گذاشتن در شبکه های اجتماعی خود اعلام کردند.

رضا آریانپور و امانقلیچ شادمهر نیز در گفت و گو با خبرنگار گلستان ما رای مثبت خود را اعلام کردند و خود را حامی همیشگی شفافیت در مجلس شورای اسلامی دانستند.

زمان مناسبی برای بررسی طرح شفافیت انتخاب نشد

نماینده گرگان و آق قلا در گفت و گو با خبرنگار گلستان ما، اظهار کرد: طرح شفافیت آرا یکی از شعارهای اصلی مجلس یازدهم است که به لطف خداوند در آینده ای نزدیک جامه عمل به این طرح می پوشانیم.

غلامرضا منتظری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در اثنای بررسی بودجه این طرح به صحن علنی مجلس آمد نتوانستیم تمرکز کافی را برای اقناع برخی از نمایندگان بگذاریم.

وی افزود: مخالفان طرح تنها بر روی جزییات کوچکی بحث داشتند و با توجه به اینکه طرح در ابتدای هفته بررسی شد و برخی از نمایندگان در حوزه های انتخابیه خود بودند نتوانستند در روز رای گیری حضور داشته باشند.

منتظری گفت: با تمام این تفاسیر و با توجه به پیگیر بودن نمایندگان مبنی بر رای آوردن طرح شفافیت یقین دارم این طرح در آینده ای نزدیک با رای مثبت بالایی به نتیجه خواهد رسید.

گفتنی است تنها نماینده ای که خبرنگاران موفق به برقراری ارتباط مبنی بر اطلاع رسانی رای وی به طرح شفافیت آرا نبوه اند و هیچ اطلاعی از رای وی در دسترس نیست غلامعلی کوهساری نامزد اصلاح طلبان گلستان در انتخابات مجلس یازدهم است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: یکی از شعارهای اصلی برخی از نمایندگان مجلس یازدهم طرح شفافیت رای مثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۴۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جوکار در ارتباط با خبر ۲۰ شبکه یزد گفت: از سال ۷۸ تاکنون به تعداد نمایندگان مجلس شوراي اسلامي اضافه نشده است و با توجه به  شاخص هاي جمعیت و پراکندگی در حوزه جغرافیایی یک نابرابری در حوزه‌های انتخابیه ایجاد شده است. 
وی ادامه داد: ۵ طرح در مجلس یازدهم در اين زمينه به کمیسیون رسید و در هم ادغام  که  در نهايت مقرر شد با توجه به اینکه ۲۴ سال است نماینده‌ای به تعداد نمایندگان مجلس شورای  اضافه نشده، ۴۰ نفر نماینده به تعداد کلی نمایندگان مجلس اضافه شوند ونهایتا باید  ۲۰ نفر متعلق به حوزه هاي جدید و مستقل و ۲۰ نفر هم به حوزه فعلی  افزوده شوند. 
نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طبق اين قانون مي بايست در استان یزد در حوزه یزد، اشکذر و زارچ یک نماینده و در حوزه مهریز، ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مروست یک نماینده دیگر  اضافه می‌شدند که شاخص ما محرومیت، جمعیت و بحث‌های امنیتی و ... بود که براساس اصل ۶۴ قانون اساسی و سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵  بود. در سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب مطرح کردند "تعیین حوزه‌های انتخابیه بر اساس جمعیت و مقتضیات اجتناب ناپذیر به گونه‌ای که حداکثر عدالت انتخاباتی و شناخت مردم از نامزد‌ها فراهم گردد یک اصل است" 
جوکار خاطرنشان کرد: تعیین حوزه انتخابیه بر مبنای جمعیت و مقتضیات مطرح  بود و نکته اساسی اینکه خیلی از حوزه‌ها سهمی در اين مقوله  نداشتند و براساس این شاخص‌ها نماینده‌ای به آنها تعلق نمی‌گرفت و قرار شد کلیات مطرح شود که کلیات رای نیاورد و دولت هم مخالفت کرد و اصل ۷۵ که هزینه برای دولت دارد را د ر اين زمينه مطرح کردند و این طرح مصوب نشد.

و ي ابراز اميدواري کرد: در مجلس دوازدهم این طرح مطرح و این بی عدالتی‌ها رفع شود. 

نمایندگان مجلس با ۹۴ رأی موافق، ۱۲۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع، با کلیات طرح دوشوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • عدم‌همراهی بیش از ۱۰۰ نماینده در حمایت از طرح «نور»
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد