Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی از وجود خلا‌های قانونی بر نظارت عملکرد موسسات خیریه و سازمان‌های مردم نهاد در کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تقی رستم‌وندی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری دانشجو درباره چگونگی روند نظارت بر عملکرد سازمان‌های مردم نهاد و مجموعه موسسات خیریه تصریح کرد: خدا را شکر تعداد مراکز خیریه در کشور زیاد است و مردم ایران مردمی عاطفی، نوعدوست و احساسی هستند و این از نکات مثبت فعالیت خیریه‌ها محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: یادآوری شما درباره اینکه مراکز خیریه نیاز به نظارت دارند، یادآوری درستی است و باید عرض کنم که از آنجا که مراکز خیریه بیشتر با اقشار آسیب دیده و آسیب پذیر در ارتباط هستند و سازمام بهزیستی متولی اصلی ارائه خدمات به ابن قشر است، عمده مجوز موسسات خیریه از طرف بهزیستی صادر شده و تحت نظارت‌های خاص سازمان بهزیستی هم هستند.

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی خاطرنشان کرد: کودکان کار و خیابان، زنان در معرض خشونت و خدمات مرتبط با سایر این قبیل آسیب‌ها از طریق مراکز زیر مجموعه سازمان بهزیستی ارائه می‌شود و بهزیستی بر آن‌ها نظارت می‌کند.

رستم وندی تاکید کرد: علاوه بر سازمان بهزیستی در صدور مجوز برای خیریه‌ها، همزمان وزارت کشور نیز مجوز صادر می‌کنند و نظارت‌ها اغلب نظارت‌های اولیه است که قبل از آغاز به کار آن‌ها صورت می‌گیرد و استعلام و صلاحیت عمومی افرادی که عضو هیئت امنا و هئیت مدیره مراکز خیریه می‌شوند، پیش از صدور مجوز انجام می‌شود و صلاحیت‌های عمومی از ناجا، قوه قضائیه و مراکز این چنینی اخذ می‌شود و پس از مثبت بودن نتایج اولیه فعالیت مراکز خیریه شروع می‌شود.

وی تصریح کرد: ناظرین وزارت کشور در انتخابات داخلی سالانه مراکز خیریه شرکت می‌کنند و بر نحوه آن نظارت دارند و در حین انجام کار مراکز خیریه هم نظارت ادامه دارد.

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی یادآور شد: گستره وسیع خیریه‌ها و مراکز خیریه کار نظارت را سخت کرده و نیاز به نظارت این مجموعه‌ها همچنان جدی است و ما در این رابطه همچنان با خلا قانونی و خلا نیروی انسانی کارآمد تشکیلاتی برای نظارت مواجه هستیم.

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی گفت: نظارت بر مراکز خیریه در ابتدای کار و قبل از آن وجود دارد و اغلب مشکلات تشکل‌ها مربوط به امور مالی است و در حین انجام کار هم اگر انحرافات سیاسی با پوشش خیریه داشته باشند دستگاه‌های اطلاعاتی ورود کرده و گزارش را به شورای ملی توسعه داده و تصمیم نهایی انحلال یا توقف فعالیت خیریه در مراجع قضایی صادر می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مراکز خیریه موسسات خیریه آسیب پذیر خیریه معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی مراکز خیریه خیریه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۶۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور تحقق شعار سال و حمایت از بخش خصوصی با هدف جهش تولید با مشارکت مردم و در راستای دستور ریاست سازمان بازرسی کل کشور، سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه این سازمان طی نشستی با تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک، مشکلات موجود را مورد بررسی قرار داد.

سرپرست دفتر بازرسی امور ویژه سازمان بازرسی در این نشست سه ساعته هدف از تشکیل این نشست را استماع مسائل و مشکلات تولیدکنندگان و واردکنندگان شیرخشک عنوان کرد و گفت: رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر استماع نظرات و پیشنهادات بخش خصوصی تاکید دارند و معتقد هستند برای تحقق منویات مقام معظم رهبری و اجرای دستورات ریاست دستگاه قضایی به نحو مستقیم و بدون مانع باید نقطه نظرات بخش خصوصی را استماع کرده و به انتقادات و پیشنهادات آنان توجه کرد.

وی با اشاره به کیفیت شیرخشک‌های تولیدی در کشور گفت: به لطف خداوند با توان و تجربه‌ای که در سال‌های گذشته حاصل شده، شیرخشک تولید داخل از بهترین و با کیفیت‌ترین محصولات تولید داخل است و اعتبار بسیار خوبی چه در داخل و چه در خارج کشور دارد.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور افزود: بنابر آمارها و گزارشات متعدد، تولیدکنندگان ما نه تنها توان تامین شیرخشک مورد نیاز بازار را دارند بلکه ظرفیت صادرات این محصول نیز برای آنان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در این جلسات به دنبال شناسایی و احصا دلایل کمبود شیرخشک هستیم، اظهار کرد: باید کل زنجیره تولید و یا واردات تا زمان رسیدن محصول به دست مصرف کننده بررسی و موانع سرعت بخشی و نظم دهی به این فرآیند اصلاح شود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: باید دولت و دستگاه‌های متولی همچون سازمان غذا و دارو تدبیر داشته باشند که نیازهای ارزی تولیدکنندگان این محصول استراتژیک به میزان کافی و در زمان مناسب تامین شود.

وی ادامه داد: بنابر اظهارات شما تولیدکنندگان و حتی وارد کنندگان، عمده مشکل و مانع اصلی شما در تامین نیاز کشور بحث تخصیص ارز آن هم در زمان مناسب و به اندازه کافی است. اگر مسئولان مدیریت کرده و به تخصیص ارز به صورت منظم و مستمر و با اولویت قرار دادن این موضوع استراتژیک اقدام کنند دیگر شاهد کمبود شیرخشک در داروخانه‌های کشور نخواهیم بود.

سرپرست دفتر بازرسی ویژه سازمان بازرسی کل کشور در پایان گفت: در راستای برطرف کردن موانع جهش تولید و برطرف کردن مشکلات این حوزه در آینده ضمن استماع مسائل و نظرات مسئولان و مدیران دستگاه‌های متولی، به صورت میدانی هم از داروخانه‌ها و کارخانجات تولیدی بازدید خواهیم داشت تا به صورت ملموس در جریان وضعیت بازار و نیاز جامعه قرار گیریم.

در ابتدای این نشست مدیران کارخانه‌جات تولیدی و نیز واردکنندگان شیر خشک به بیان مسائل، نقطه نظرات و مشکلات خود پرداخته و بر تخصیص ارز به صورت منظم و به میزان اندازه مناسب تاکید داشتند.

در این نشست موضوعاتی همچون ظرفیت واقعی و اسمی تولیدکنندگان، میزان ارزبری، زمان و مدت تخصیص ارز، نحوه واردات شیرخشک، نحوه واردات مواد اولیه، علل کمبود شیرخشک در سال گذشته، مدت زمان تزریق شیرخشک از تولید تا عرضه به بازار و مطالبات و تعهدات ارزی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 6093875

دیگر خبرها

  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • ربیعی سرمربی پایه‌های ذوب‌آهن شد!
  •  اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • کانال‌های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • بهزیستی پیگیر تنبیه در مرکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست کرج است
  • رسیدگی پزشکی قانونی به ۲.۱ میلیون پرونده در سال گذشته