Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@03:54:56 GMT

معرفی و تجلیل از ۱۷۰ برگزیده بخش کشاورزی در سراسر کشور

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۳۶۵۳۳

معرفی و تجلیل از ۱۷۰ برگزیده بخش کشاورزی در سراسر کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، در سی و پنجمین دوره معرفی و تجلیل از برگزیدگان ملی بخش کشاورزی، ۱۷۰ کشاورز پیشرو و برگزیده در سراسر کشور معرفی و تجلیل شدند.

کامبیز بازرگان، معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، در سی و پنجمین دوره معرفی و تجلیل از برگزیدگان ملی بخش کشاورزی و مراسم بهره برداری از طرح‌های ملی وزارت جهاد کشاورزی که توسط ریاست جمهوری و به صورت ویدئو کنفرانس انجام شد، گفت: امروز ۱۷۰ کشاورز پیشرو و برگزیده در سراسر کشور معرفی و تجلیل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیش از ۱۰ هزار پرونده کشاورزان منتخب در سطح روستاها بررسی شد و در نهایت ۱۷۰ کشاورز در سطح ملی انتخاب شدند.

بازرگان خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر و در دولت یازدهم و دوازدهم بخش کشاورزی رویکرد انتخاب نمونه‌ها را از توجه صرف به تولید که می‌توانست به بهای تولید کم کیفیت منجر شود، به تولید حداکثری با بهره‌وری حداکثری تغییر داد و با این رویکرد، نظام‌ها و شاخص‌های انتخاب متحول شده است.

وی افزود: شکاف عمیقی بین تولید حداکثری و میانگین تولید و بهره‌وری حداکثری و میانگین بهره‌وری منابع در کشور داریم، به عنوان مثال تولیدکننده نمونه سیب درختی ما، ۲۱ کیلوگرم در متر مکعب سیب برداشت می‌کند که تقریباً ۱۰ برابر میانگین بهره‌وری تولیدکنندگان سیب درختی است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی یکی از دلایل تفاوت تولید کشاورزان برتر با میانگین تولید کشور را نفوذ دانش دانست و ادامه داد: نفوذ دانش از طریق دانش و ترویج انجام می‌شود و بخش کشاورزی ساختار مشخصی برای آموزش و ترویج دارد، اما این ساختار در سال‌های اخیر متحول شده است.

بازرگان ادامه داد: نظام نوین ترویج در دولت یازدهم شکل گرفت و از سال ۹۵ تمام عرصه‌های تولیدی به ۷۶۰۰ پهنه تقسیم و هر پهنه یک مروج مسئول دارد.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: شبکه اجتماعی کشاورزی ایران در سال ۹۹، راه‌اندازی شد که یک ارتباط برخط تولیدکنندگان با مصرف‌کنندگان و سیاست‌گذاران است.

وی افزود: امروز برای تقویت آموزش بهره‌برداران، ۳۲ استودیو ضبط برنامه‌های آموزشی که در تمام استان‌ها ایجاد شده با فرمان ریاست جمهور افتتاح خواهد شد که در این استودیو هر روز ۱۵۰ کلاس آموزشی برگزار خواهد شد. همچنین شبکه سراسری آموزش کشاورزی با ۴۲ کانال پخش زنده به بهره برداری می‌رسد.

کد خبر 5141408

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی تجلیل از کشاورزان نمونه استان کشاورزان بانک مرکزی ایران قیمت دلار شاخص کل بورس ویروس کرونا بورس تهران قیمت نفت نهاده های دامی اقتصاد آمریکا وزارت جهاد کشاورزی بانک صادرات بازار سهام تولید نفت سازمان هواپیمایی کشوری قیمت طلا معرفی و تجلیل بخش کشاورزی بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۶۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد برارزاده ظهر شنبه در حاشیه بازدید از پروژه‌های اجرای شبکه‌های جمع آوری و تصفیه بهداشتی فاضلاب با اشاره به عقب ماندگی خدمات فاضلاب در استان دلیل اصلی این مهم را عدم تأمین اعتبارات کافی برای انجام طرح‌های فاضلاب بیان کرد و گفت: رشد جمعیت در جهان عموماً و به خصوص در جهان سوم و محدودیت محیط و زمین برای زندگی، انسان‌ها را وادار کرده است که از طبیعت و هر آنچه در آن وجود دارد با دقت و احتیاط کامل استفاده کنند اما استفاده بی رویه از خوان گسترده طبیعت در طول سالیان متمادی، محیط زیست را با مشکل احیا مجدد روبرو ساخته و بسیاری از نعمت‌های موجود را با خطر نابودی مواجه کرده است.

وی افزود: ورود فاضلاب‌های خام انسانی از طریق چاه‌های جاذب به سفره آب‌های زیرزمینی و نیز از کانالهای روباز و سرپوشیده به آب‌های سطحی و در نهایت تخلیه به دریا و دریاچه‌ها، موجب آلوده شدن این منابع گشته و بشر را با خطر کمبود آب آشامیدنی سالم و نابودی اکوسیستم دریایی و سرانجام تخریب محیط زیست انسانی و طبیعی مواجه ساخته است.

مدیر عامل آبفا مازندران دفع غیر بهداشتی فاضلاب را علاوه بر آلودگی منابع آب، ایجاد مناظر ناخوشایند زیست محیطی و جلب حشرات ناقل موجب شیوع بیماری‌های متعدد گوارشی و سایر بیماری‌های میکروبی و انگلی خطرناک دانست.

برارزاده با اشاره به تصفیه فاضلاب از نقطه نظر اقتصادی که باعث کاهش هزینه‌های درمانی و هزینه‌های بهسازی محیط زیست خواهد شد، گفت: از پساب حاصل از تصفیه فاضلاب‌ها نیز می‌توان در زمینه‌های مختلف از جمله آبیاری فضای سبز، کشاورزی و تغذیه آبخوان‌های زیرزمینی بهره برد در همین راستا به دلیل کمبود نزولات جوی در کشور، استفاده از پساب برای کشاورزی می‌تواند قسمتی از نیاز آبی استان را جبران کند.

وی تصریح کرد: قرارگیری بخش عمده سرزمینی استان مازندران در نوار ساحلی بزرگترین دریاچه دنیا، اهمیت و لزوم ساماندهی فاضلاب را دوچندان کرده در همین راستا ۱۸ پروژه فاضلاب در شهرهای استان مازندران و سه پروژه جمع آوری شبکه فاضلاب در روستاهای استان در دست اجراست که پس از بهره برداری ضمن حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی منابع آب‌های زیرزمینی و نیز حفظ سلامت جامعه می‌توان از پساب حاصله بیشترین بهره را داشت.

کد خبر 6089866

دیگر خبرها

  • برگزیدگان جشنواره عروسک خونه معرفی شدند
  • آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان
  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • کارگران رکن اصلی تولید در سال جهش تولید
  • تجلیل از هزار و ۸۰۰ معلم نمونه در طرح سراسری «سپاس معلم»
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان