Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جواد حسینی با بیان اینکه ۷۲درصد دانش‌آموزان استثنائی به شبکه شاد دسترسی دارند؛ گفت: هم اکنون ۱۵۲هزار دانش‌آموز با نیازهای ویژه در کشور مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ سیدجواد حسینی ظهر امروز (یکشنبه) در حاشیه مراسم کلنگ‌زنی احداث مدرسه شش کلاسه استثنایی "زنده یاد محسن ریحانی" در ناحیه شهری مهرگان در جمع خبرنگاران استان قزوین اظهار کرد: خوشبختانه شبکه شاد یک واکنش سنجیده به ایام کرونا بود که به دلیل رعایت مباحث بهداشتی، مدارس از حضور دانش‌آموزان تعطیل شد اما آموزش با انعطاف و پوشش حداکثری تداوم پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اکنون در آموزش و پرورش استثنایی ۷۲%کل دانش‌آموزان در شبکه شاد هستند و برای اینکه همه دانش‌آموزان بتوانند از شبکه شاد استفاده کنند ظرفیت این شبکه را در موج اول، دوم و سوم افزایش دادیم که در فاز سوم این شبکه، نرم‌افزار گویا‌ساز نیز برای دانش‌آموزان اضافه شد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور تصریح کرد: همچنین پایگاه جامع محتوای آموزشی با شش هزار عنوان درس آماده شده تا بهترین تدریس‌ها با بهره‌مندی از فیلم همراه با درگیری همه حواس انجام شود.

وی عنوان کرد: تقریبا برای همه دانش‌آموزان در حوزه استثنائی که تجهیزات آموزشی هوشمند مثل موبایل و تبلت جهت استفاده از شبکه شاد نداشتند، اعتبار لازم تامین شد و در حال اهدای آن هستیم.

حسینی بیان کرد: در آموزش و پرورش استثنایی ما علاوه بر آموزش و پرورش در همه ابعاد آن مانند آموزش و پرورش عادی باید کار کنیم؛ اما یک چیز دیگر نیز باید لحاظ شود که امر توانبخشی است یعنی ما آموزش و پرورشِ توانبخشی داریم.

وی ابراز کرد: خیلی از دانش‌آموزان ما حتی قبل از کرونا نیز قدرت آمدن به کلاس درس را نداشتند مثل دانش‌آموزان دارای مشکلات جسمی حرکتی شدید یا اتیسم شدید که در این راستا طرح آموزشِ منزل محور، بیمارستان و موسسه محور اجرا شده و برای هر دانش‌آموز 15میلیون تومان سرانه هزینه می‌کردیم که اکنون گسترش دادیم.

این مقام مسئول بیان کرد: میانگین حضور دانش‌آموزان در مدارس استثنائی 50نفر و در کلاس درس پنج و نیم نفر است؛ لذا ما امکان آموزش حضوری با شرایط بهداشتی و رعایت پروتکل‌ها را بیشتر داشتیم.

وی اضافه کرد: بسیاری از دانش‌آموزان در ایام شیوع کرونا به صورت انفرادی به مدرسه می‌آمدند یا معلمان به منازل آنها یا موسساتی که بودند مراجعه می‌کردند و این آموزش‌ها در آن بستر فراهم می‌شد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: ضمن اینکه اپلیکیشن جامع آموزش‌های آموزش و پرورش به اضافه پایگاه جامع آموزشی مجازی آموزش و پرورش را داشتیم که در کنار شبکه شاد به این موضوع کمک شایانی کرد.

وی عنوان کرد: آموزش و پرورش استثنایی کشور مولود انقلاب اسلامی است و در سال ۱۳۷۰راه‌اندازی شد که از زمان ایجاد تاکنون ۱۸برابر پوشش تحصیلی افزایش پیدا کرده است.

حسینی بیان کرد: در حوزه پوشش تحصیلی دانش‌آموزان اتیسم از سال ۱۳۸۴ تا کنون ۲هزار و ۵۰۰ درصد رشد داشتیم هم اکنون کل دانش‌آموزان کشور ۱۵۲هزار نفر است که به صورت تلفیقی فراگیر و مدارس خاص مشغول به تحصیل هستند.

وی تصریح کرد: هم اکنون نزدیک به هزار و ۶۰۰ مدرسه استثنایی و ۲۱هزار مدرسه پذیرا و ۸۵۰ مدرسه پشتیبان در حوزه دانش‌آموزان استثنائی فعالیت دارند که ۲۳هزار همکار پوشش تحصیلی و خدمات آموزشی و پرورشی و حمایتی آنها را بر عهده دارد.

این مقام مسئول گفت: آموزش و پرورش استاندارد باید فضای مناسب داشته باشد که سرانه فضای آموزشی در آموزش و پرورش استثنایی ۲۸متر است که اکنون در وضع موجود ۱۰متر است؛ در حالی که استاندارد این فضا در آموزش و پرورش عادی ۸.۳ است اما وضع موجود ۵.۳ متر است.

وی در پایان گفت: در این راستا آمایش سرزمینی انجام شده که ۲۱۰ مدرسه در کشور نیاز داریم و از این تعداد خوشبختانه کلنگ احداث ۱۳۲ مدرسه در کمتر از یک سال به زمین زده شد و این مسیر را طی می‌کنیم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: آموزش و پرورش استثنایی آموزش و پرورش دانش آموزان شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۶۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم

ایسنا/کرمان مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: مرکز آمار تعداد دانش‌آموزان ترک تحصیل استان کرمان را ۷۵۰۰ نفر اعلام کرده اما ما این آمار را قبول نداریم.

رضا رضایی عصر امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته معلم اظهار کرد: ۴۳ هزار و ۵۱۹ همکار فرهنگی در استان داریم.

وی افزود: ۲۹ هزار و ۲۷۰ کلاس درس در قالب ۶۰۲۰ مدرسه در استان کرمان فعال است.

رضایی با بیان این مطلب که در برخی مناطق عشایری و روستاهای صعب‌العبور کلاس درس با یک دانش آموز و یک معلم داریم، عنوان کرد: معلمان خیّر زیادی در استان داریم که یکی از آن‌ها عطا احمدی که حدود ۲۶۰ مدرسه ساخته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از فداکاری‌های معلمان سخن گفت و تصریح کرد: «همه ما مدیون تو هستیم» شعار هفته معلم امسال است.

وی با بیان این مطلب که امسال ۱۲ معلم نمونه از استان کرمان معرفی شده‌اند، گفت: دیدار با خانواده شهدای فرهنگی و عیادت از معلمان بیمار، غبارروبی مرقد شهدا، به صدا در آمدن زنگ «سپاس معلم» را از جمله برنامه‌های هفته معلم است.

اردیبهشت پایان مهلت سنجش دانش‌آموزان

رضایی حفظ کرامت معلمان و شفافیت در امور استخدامی، اداری و مالی را از جمله اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و افزود: دو سال قبل بیش از ۴۰۰۰ معلم در سطح استان جابجا کرده‌ایم و در سال گذشته نیز بیش از ۳۷۰۰ معلم نیز انتقال یافته‌اند.

وی مطرح کرد: اجرای طرح رتبه‌بندی معلم ویژه ۳۹ هزار فرهنگی در استان کرمان و افزایش ۱۰۰ درصدی حقوق فرهنگیان در دو سال اخیر، پرداخت هزینه‌های درمان، وام بلاعوض برای بیماری‌های صعب‌العلاج، پرداخت وام قرض‌الحسنه به فرهنگیان از جمله اقدامات آموزش و پروش استان کرمان هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به کسب رتبه ۲۶ کنکور رشته ریاضی دانش‌آموز رودبارجنوب که در طول تاریخ این منطقه بی‌نظیر بود و در ادامه کسب رتبه اول کشور در شاخص‌های اختصاصی و دوم کشور در کل شاخص‌ها، کسب شش رتبه تک رقمی در کنکور، رشد ۱۰۰ درصدی رتبه زیر ۱۰۰ در کنکور، کسب ۱۲۰ مدال رنگارنگ مسابقات کشوری، کسب ۱۰۷ رتبه برتر کشور توسط معلمان و دانش‌آموزان استثنایی، میزبانی از مسابقات ورزشی و ... را از جمله عملکردهای آموزش و پرورش استان کرمان برشمرد.

وی از جذب بیش از ۱۵۰۰ دانش‌آموزان ابتدایی جامانده از تحصیل خبر داد و در ادامه گفت: پایان سنجش دانش آموزان پایه اول دبستان، پایان اردیبهشت‌ماه است.

غیر ممکن بودن تقلب در امتحان نهایی

رضایی با اشاره به مجهز بودن حوزه‌های امتحان نهایی استان، تصریح کرد: امکان تقلب در امتحانات نهایی به صفر رسیده و برگه‌های امتحان نهایی دانش‌آموزان مشخص نیست که در کدام استان تصحیح می‌شود.

وی با بیان این مطلب که طبق برنامه پنج ساله توسعه، ۵۰ درصد دانش‌آموزان باید در هنرستان‌ها تحصیل کنند، اظهار کرد: در دولت سیزدهم آموزش و پرورش جازموریان استقلال یافت.

مدیرکل آموزش و پروش استان کرمان با تشریح اقدامات دانش‌آموزان استثنایی در هنرستان‌ها و درآمدزایی این دانش‌آموزان در ادامه پوشش ۱۰ هزار و ۷۵ سوادآموز در چرخ سوادآموزی استان، جذب اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان از طریق شرکت گهرزمین، توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، ایجاد زمینه ۲۶۰ هزار دانش‌آموز برای حضور در راهیان پیشرفت، ۱۵۰ هزار دانش‌آموز برای شرکت در راهیان حاج قاسم را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش استان در دولت سیزدهم ذکر کرد.

وی بیان کرد: طی دو سال اخیر بیش از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام به بهره‌برداری رسید و ۱۰۳ مدرسه جدید در حال احداث داریم. همچنین سند ۴۰۵ ملک در سال ۱۴۰۱ و ۳۸۵ ملک را در سال گذشته اخذ کردیم.

رشد ۶۹ درصدی فضای آموزشی استان

رضایی با اشاره به ساخت و تکمیل بزرگترین مجتمع آموزشی کشور با نام سردار سلیمانی در کرمان، تصریح کرد: رشد ۶۹ درصدی فضای آموزشی با اعتباری بیش از ۸۰ میلیارد تومان در قالب طرح شهید سلیمانی داشته‌ایم.

وی بیان کرد: تکمیل ۴۰۸ کلاس درس که از سال ۹۰ ناتمام بودند که اکنون تجهیز شده‌اند، همچنین درآمدهای اختصاصی استان را ساماندهی کردیم.

رضایی با اشاره به اردوگاه شهید سلیمانی تصریح کرد: وزارت نفت موظف است امسال ۱۵ میلیارد تومان برای احداث این اردوگاه اختصاص دهد.

۷۵۰۰ دانش‌آموز ترک تحصیل در کرمان وجود دارد؟

وی درباره دانش‌آموزان ترک تحصیل در استان کرمان نیز گفت: صعب‌العبور بودن برخی مناطق و عدم تمایل خانواده برای تحصیل فرزندانشان از جمله علت‌های ترک تحصیل دانش‌آموزان کرمانی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان بیان کرد: مرکز آمار تعداد دانش‌آموزان ترک تحصیل استان کرمان را ۷۵۰۰ نفر اعلام کرده اما ما این آمار را قبول نداریم.

وی در ادامه از وجود ۳۹ مدرسه نمونه دولتی در استان خبر داد و اظهار کرد: هیچ یک از مدارس نمونه دولتی در دو سال گذشته در استان کرمان تعطیل نشده‌اند و دانش‌آموزان روستایی در این مدارس به صورت شبانه‌روزی پذیرفته می‌شوند.

رضایی در پایان تاکید کرد: حقوق معلمان غیر دولتی بر اساس حقوق اداره کار باید باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اینجا دست‎‌ها، دانش و ایثار را روایت می‌کند
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم