Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-03@04:52:10 GMT

روند توزیع واکسن کرونا چگونه خواهد بود؟

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۳۷۶۹۹

یک اپیدمیولوژیست در رابطه با توزیع واکسن گفت: بر اساس اطلاعات وزارت بهداشت از سلامتی مردم در سامانه ها، گروه‌های آسیب پذیر و دارای بیمار زمینه ای، سالمندان پرخطر و کادر بهداشت و درمان شناسایی می‌شوند و فرایند واکسیناسیون زیر نظر کارشناسان بهداشت و مراقبین سلامت دوره دیده تخصصی آغاز می‌شود.   خبرگزاری میزان _ فارس نوشت: احمد مهری اظهار داشت: خیلی از مردم شاید اطلاع نداشته باشند که واکسیناسیون کرونا در کشور چگونه انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید مطمئن‌ترین ساختار توزیع عادلانه واکسن در چارچوب علمی و حرفه ای، ساختار بهداشت کشور است که همچون شبکه‌ای در هم تنیده در تمام کشور، ۵۰ سال است واکسن‌های روتین کشور را حتی در شرایط کمبود آن توزیع کرده است.   این اپیدمیولوژیست و کارشناس بهداشت عمومی گفت: به محض ورود اولین محموله واکسن به ایران، بعد از بررسی‌های نهایی و هماهنگی‌ها، ویال‌های واکسن در اختیار شبکه زنجیره سرد قرار می‌گیرد. یخچال‌ها و ساختار حرفه‌ای این زنجیره مورد تایید سازمان‌های ملی و جهانی است.   مهری تصریح کرد: بعد از بارگیری واکسن ها، برمبنای اولویت بندی سند واکسیناسیون کرونا مصوب وزارت بهداشت، عملیات توزیع واکسن بین مراکز بهداشت کشور انجام خواهد شد. تیم‌های زنجیره سرد در شرایط ایمن، واکسن‌ها را در استان‌ها توزیع خواهند کرد.   به گفته وی، وزارت بهداشت اطلاعات کامل سلامتی تمام مردم کشور را در سامانه‌های بهداشت خود دارد. گروه‌های آسیب پذیر و دارای بیمار زمینه ای، سالمندان پرخطر و کادر بهداشت و درمان سریعا شناسایی میشوند و فرایند واکسیناسیون زیر نظر کارشناسان بهداشت و مراقبین سلامت دوره دیده تخصصی آغاز میشود.   اپیدمیولوژیست  ادامه داد: اگر پایگاه واکسیناسیون برای تزریق واکسن به کادر درمان در بیمارستان‌ها شکل گیرد، تیم بهداشتی برای واکسیناسیون در آن بیمارستان مستقر و تحت نظر پزشک، تلقیح واکسن توسط نیرو‌های بهداشت انجام میشود.   مهری با بیان اینکه در گام تزریق واکسن کرونا به گروه‌های دارای اولویت دار بعدی، سامانه بهداشت به طور شفاف افراد پرخطر را مشخص می‌کند گفت: مراقبین سلامت، بهورزان و کارشناسان بهداشت دوره دیده مراکز جامع سلامت با افراد تماس میگیرند و اقدامات واکسیناسیون را تحت نظر پزشک انجام میدهند. دریافت واکسن داوطلبانه است. یافته‌ها نشان میدهد  واکسن‌های مورد تاییدعارضه جدی ندارند. در صورت هرگونه شوک و اختلالات احتمالی، زیر نظر پزشک شبکه‌های بهداشت مورد توجه قرار میگیرد.   وی افزود: در ساختار توزیع و تامین واکسن شبکه‌های بهداشت، چهار دهه است، ساختاری حکم فرماست که امکان هیچ قاچاق، تزریق بدون اولویت، گم‌شدن ویال‌های واکسن و... به هیج عنوان وجود نداشته و ندارد. مردم مطمئن باشند ساز و کار توزیع و تزریق واکسن کرونا تحت نظر متبحرترین تیم‌های بهداشتی در شبکه‌های بهداشت و درمان انجام می‌شود. هیچ خدمت و واکسنی ارائه نمیشود مگر زیر ذره بین ناظرین بهداشتی و عملا سامانه موجود در بهداشت، ایمن‌ترین راه تحقق عدالت در توزیع واکسن کروناست.   اپیدمیولوژیست گفت: از رسانه‌ها و مردم خواستاریم تخصصی‌ترین و شفاف‌ترین اطلاعات درباره واکسیناسیون کرونا را از زبان معاونت بهداشت وزارتخانه جویا شوند و اظهار نظر‌های فاقد اطلاع را از دیگران دریافت نکنند. بیشتر بخوانید: واکسن «اسپوتنیک وی»؛ از اولویت افراد تا زمان آغاز تزریق انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود. برچسب ها: واکسیناسیون کروناویروس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: واکسیناسیون کروناویروس واکسیناسیون کرونا توزیع واکسن واکسن کرونا واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۷۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، علیرضا عرب علیدوستی در این باره گفت: با توجه به نزدیکی کرمان به استان سیستان‌ و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین(معمول) کودکان اضافه شده  وخانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر علت واکسن سرخک را دریافت نکرده اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رییس مرکز بهداشت رفسنجان از شهروندان خواست اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند؛ همچنین در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک فوری به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی(ع) جهت انجام نمونه‌گیری مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد، بنابراین خانواده‌ها واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی (واکسن MMR) به تعویق نیاندازید.

سرخک بیماری ویروسی مسری است که از طریق ذرات معلق در هوا و تماس با ترشحات فرد بیمار سرایت می‌کند و علائم این بیماری شامل تب، بثورات پوستی، التهاب، قرمزی پشت گوش، خستگی، ضعف و بی‌حالی نمایان می شود.

 

دیگر خبرها

  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • نابودی یک تن مواد غذایی غیرقابل مصرف در چناران
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال