Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به افزایش تولید محصولات آبزی‌پروری گفت: با افتتاح شهرک شیلاتی رودشور استان بوشهر در سال ۱۴۰۰ تولید میگوی پرورشی به چند برابر افزایش می‌یابد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، محمدتقی منوچهری بعدازظهر امروز در مراسم تجلیل از نمونه‌های بخش کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه 83 پرونده بهره‌بردار بخش کشاورزی استان بوشهر در کمیته فنی مورد تایید قرار گرفت اظهار داشت: پس از تایید بهره‌برداران بخش کشاورزی استان بوشهر، به ستاد استانی ارسال شد و در نهایت 41 بهره‌بردار به عنوان نمونه استانی و ملی برگزیده شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از انتخاب 2 بهره‌بردار بخش کشاورزی استان در عرصه ملی خبر داد و افزود: از میان 41 نفر برگزیده بخش کشاورزی استان بوشهر 39 نفر به عنوان نمونه استانی و 2 نفر نمونه ملی انتخاب شدند.

وی نمونه‌های ملی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: نوروز قندیل کنگانی صیاد ماهیان تجاری از بندر دیر و رضا نظری صیاد میگو از شهرستان تنگستان به عنوان نمونه ملی معرفی و از سوی رئیس جمهور مورد تجلیل قرار گرفت.

رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر نیروی انسانی توانمند و ماهر را زمینه‌ساز تحول و به عنوان ارکان اساسی توسعه بخش کشاورزی دانست و تاکید کرد: انتخاب برگزیدگان بخش کشاورزی به عنوان رویکرد و شیوه‌های عملیاتی در تحریک علائق و ایجاد انگیزه میان تولید کنندگان از جایگاه مهم و اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

منوچهری، ایجاد انگیزه رقابت میان بهره‌برداران و شاغلان بخش کشاورزی را ارج گذاشتن به زحمات و تلاش بهره‌برداران دانست و تصریح کرد: از تخصص و تجارب تولیدکنندگان برتر در امر آموزش، انتقال تجارب برای سایر کشاورزان و بهره‌برداران استفاده می‌شود.

وی با اشاره به افزایش ظرفیت‌های تولیدی در بخش کشاورزی و شیلاتی افزود: طرح‌های مهمی در حوزه  تولید محصولات شیلاتی و گلخانه‌ای در حال اجرا است که با تکمیل انها تحول مهمی ایجاد می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به افزایش تولید محصولات آبزی‌پروری گفت: با افتتاح شهرک شیلاتی رودشور استان بوشهر در سال 1400 تولید میگوی پرورشی به چند برابر افزایش می‌یابد.

استاندار بوشهر هم با قدردانی از تلاش برگزیدگان و بهره‌برداران بخش کشاورزی در سطح ملی و استانی اظهار داشت: این بهره‌برداران می‌توانند الگو برای تولید و قطع زنجیره‌های وابستگی به ویژه در بخش تولید مواد غذایی باشند.

عبدالکریم گراوند با تقدیر از فراهم شدن مسیر توسعه و پیشرفت در حوزه کشاورزی به ویژه بهره‌برداران عنوان کرد: بر اساس اعلام وزیر جهاد کشاورزی، میزان رشد محصولات گلخانه‌ای در کشور تا پایان دولت 3 برابر می‌شود و از 8 هزار به 24 هزار هکتار می‌رسد.

وی، سطح اراضی محصولات گلخانه‌ای در استان بوشهر را شش برابر نسبت به 7 سال گذشته دانست و بیان کرد: در سال 1392 سطح اراضی گلخانه‌ای استان بوشهر 80 هکتار بود که تا پایان دولت از مرز 500 هکتار هم خواهد گذشت.

استاندار بوشهر با اشاره به تکمیل زنجیره تولید گوشت مرغ خاطر نشان کرد: در این راستا تولید جوجه یک روزه برای نخستین‌بار مورد توجه قرار گرفته و سالانه 17 میلیون قطعه جوجه یک‌روزه برای پرورش درمرغداری‌ها تولید می‌شود.

163میلیارد تومان پروژه کشاورزی در استان بوشهر افتتاح می‌شود 1.5 میلیون تن انواع محصولات کشاورزی و دامی در استان بوشهر تولید شد بیش از 39 هزار تن گوشت مرغ در استان بوشهر تولید می‌شود

گراوند، استان بوشهر را ساحلی و مرزی دانست و تصریح کرد: با افزایش تولید می‌تواند با مراعات استانداردهای لازم مازاد محصولات تولیدی بخش گوشت سفید به کشورهای همجوار صادر شود.

وی، با تاکید بر تامین نیازهای داخلی، به آبیاری نوین در اراضی کشاورزی استان بوشهر پرداخت و گفت: در استان بوشهر در 3 سال گذشته در عرصه آبیاری نوین کار بی‌سابقه‌ای صورت گرفته که سالانه 1535 هکتار عملکرد سالانه مجهز اراضی کشاورزی به آبیاری نوین بود که اکنون به بیش از 3 هزار هکتار رسیده است.

استاندار بوشهر افزود: تا پایان دولت اراضی مجهز به آبیاری نوین در استان بوشهر به 12 هزار هکتار می‌رسد که نسبت به دولت قبل 2 برابر افزایش یافته است.

در این مراسم  2 بهره‌بردار برتر ملی و 39 تولیدکننده برتر استانی بخش کشاورزی استان بوشهر تجلیل شدند.

انتهای پیام/190/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بخش کشاورزی استان بوشهر استان بوشهر استان بوشهر بهره برداران جهاد کشاورزی آبیاری نوین بهره بردار گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۸۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی،رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نیشابور گفت:محصولات فرعی جنگلی و مرتعی نیشابور به ویژه گیاهان دارویی، صنعتی و خوراکی نیازمند توجه، حفاظت بیشتر و بهره‌برداری اصولی هستند. در حالیکه محصولات جنگلی و مرتعی نیشابور رو به نابودی هستند.
حسین سهرابی افزود: بهره‌برداری و استحصال محصولات فرعی جنگل‌ها و مراتع از دیرباز مورد توجه بوده است. امروزه نیز این محصولات نقش مهمی در جنبه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کشور‌های دارای اکوسیستم‌های جنگلی و مرتعی ایفا می‌کنند.
وی گفت: در کشور ما با توجه به تنوع شرایط اقلیمی گونه‌های مختلف محصولات از جنگل‌ها و مراتع قابل استحصال بوده و تاثیر بسزایی در اقتصاد خانوار‌های بهره‌مند از این منابع دارد.
سهرابی افزود: طی سال‌های گذشته نادیده گرفتن بهره‌برداری صحیح از جنگل‌ها و مراتع و محصولات فرعی حاصل از آن همراه با افزایش جمعیت و تقاضای بیشتر از یک سو و نیز بروز خشکسالی‌های متوالی از سوی دیگر سبب انحطاط و در معرض خطر جدی قرار گرفتن این سرمایه‌های باارزش ملی شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نیشابور گفت: مهم‌ترین مسأله در بهره‌برداری این محصولات تناسب تولید و برداشت است که باید به نحوی صورت گیرد که آسیبی به رویشگاه‌ها وارد نشود و دوام بقای این گونه‌های مرتعی و جنگلی حفظ شود.
وی افزود: هرگونه بهره برداری و برداشت از محصولات فرعی مرتعی و جنگلی تنها با اخذ مجوز از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در قالب طرح مصوب با اولویت دارندگان پروانه چرای دام و بهره‌برداران عرفی مطابق قوانین و مقررات مجاز است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نیشابور گفت: بهره‌برداری از محصولات مرتعی نیشابور از جمله آنغوزه شیرین، باریجه، کلپوره، کنگر، ریواس، موسیر، آویشن (کاکوتی)، چای چوپان، سریش، بومادران، زیره سیاه، وشاء- کتیرا، همچنین انواع میوه و گل درختان جنگلی بادام جنگلی (کوهی)، پسته جنگلی، بنه، میوه زرشک وحشی، سماق، زالزالک و میوه نسترن وحشی به طورکلی ممنوع و غیر قانونی است.

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • بهره‌برداری از طرح‌های مختلف همزمان با روز شوراها در بوشهر
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی