Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نور، رضا حاج منوچهری عصر امروز در آئین افتتاح ساختمان پزشکی قانونی این شهرستان اظهار کرد: با افتتاح این ساختمان و دو پروژه‌ای که امروز در ساری و رامسر بهره‌برداری شد، در مجموع ۳ هزار و ۷۰۰ متر به فضای خدمت‌رسانی پزشکی قانونی مازندران اضافه شده است.

وی با اشاره به درصد رشد قابل توجه در بحث فیزیکی گفت: به جز سه مرکز، بقیه مراکز در مازندران تملیکی است و برای این سه مرکز هم برنامه‌ریزی شد تا اقدام مناسب صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی پزشکی قانونی کشور با بیان اینکه استانداردسازی نیروی انسانی در کنار استانداردسازی فضای فیزیکی و تجهیزات در دستور کار سازمان قرار دارد، اضافه کرد: این موضوع در شورای معاونان سازمان مطرح شد و هر مرکز به فراخور عملکرد از پزشکان و کارمند بهره‌مند می‌شود.

این مسؤول با اشاره به استقبال کم پزشکان در مراکز پزشکی قانونی، خاطر نشان کرد: آخرین آزمون استخدامی در پزشکی قانونی در دی ماه سال جاری برگزار شد اما ۲۰ درصد ظرفیت خالی ماند زیرا کسی حاضر نیست حتی در مراکز استان‌های پزشکی قانونی کار کند.

حاج منوچهری با بیان اینکه جذب نیرو مد نظر سازمان است، افزود: در حال حاضر تنها ۴۷ درصد پست‌ها در پزشکی قانونی تکمیل و ۵۳ درصد پست‌ها در این سازمان بلا تصدی است.

وی در پایان با توجه به درخواست شهرستان برای انجام تشریح و معاینات، گفت: اگر آمار عملکرد به نوعی باشد که نیاز تشخیص داده شود مجموعه استان می‌تواند اجازه تشریح و معاینه اجساد را به شهرستان بدهد.

مدیرکل پزشکی قانونی مازندران نیز در این آئین با اشاره به تحویل زمین از سوی مسکن و شهرسازی در سال ۹۰، اظهار کرد: این پروژه با کمک بسیج‌سازندگی به عنوان پیمانکار پروژه از سال ۹۷ آغاز و اکنون آماده بهره‌برداری شد و مرکز پزشکی قانونی شهرستان نور از استیجاری خارج شد.

وی افزود: این پروژه در زمینی به مساحت ۴۰۰ متر مربع در سه طبقه ۱۵۰ متر مربعی جمعا به مساحت ۴۵۰ متر مربع بنای مفید احداث شد.

 

علی عباسی پروژه احداث ساختمان پزشکی قانونی شهرستان نور را از مصوبات سفر ریاست جمهوری عنوان کرد و گفت: برای احداث آن یک‌میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.

فرماندار شهرستان نور نیز در این مراسم اظهار کرد: شهرستان نور بنا به شرایط اقلیمی و گستردگی تنها شهرستان مازندران است که دو دادگستری و دو دادستان دارد و از نظر وسعت سومین شهرستان استان است که در ایام تعطیل بیش از ۲ میلیون نفر اقامت را در آمار خود ثبت کرده است.

علی شادمان افزود: در حال حاضر تشریح جسد در شهرستان همجوار انجام می‌شود که به دلیل برخی مشکلات مورد اعتراض و نگرانی شهروندان است بنابراین انتظار مردم این است که کار تشریح در همین شهرستان انجام شود.

وی گفت: در پزشکی قانونی شهرستان تنها یک پزشک و یک همکار فعالیت دارند که با توجه به حجم کار و نیاز مجموعه  تعداد پزشک و همکار این مرکز با افزایش حداقلی تامین شود.

معاون اداری و مالی پزشکی قانونی مازندران نیز در این آئین از بهره‌برداری از سه پروژه پزشکی قانونی با اعتبار ۱۴ میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان در سطح استان خبر داد و اظهار کرد: نخستین پروژه فاز دوم آزمایشگاه و تشریح مرکز پزشکی قانونی ساری با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان بود.

محمدتقی مقیمی‌نیا افزود: پروژه پزشکی قانونی شهرستان رامسر که با اعتبار یک میلیارد و ۱۵ میلیون تومان احداث شد به صورت تصویری با حضور مقامات شهرستانی افتتاح شد.

وی گفت: سومین پروژه افتتاحی، ساختمان پزشکی قانونی شهرستان نور است که با اعتبار یک میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان توسط بسیج سازندگی احداث شد و معاینات بالینی در این مرکز انجام می‌شود.

 

 

انتهای پیام/۸۶۰۲۳/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: افتتاح ساختمان پزشکی قانونی دهه فجر پزشکی قانونی شهرستان میلیون تومان شهرستان نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۸۹۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قم؛ علی نیک با بیان اینکه روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر توسط ناوگان اتوبوسرانی جابجا می‌شوند، از آموزش اجباری رانندگان اتوبوسرانی خبر داد و افزود: ناوگان حمل‌ونقل عمومی نجات‌دهنده بسیاری از مسائل ازجمله مصرف سوخت، ترافیک و آلودگی هوا است.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم به تلاش برای بالا بردن متوسط تعداد جابجایی مسافر در روز اشاره کرد و گفت: حداکثر پیاده‌روی یک شهروند برای رسیدن به ایستگاه باید ۴۰۰ متر باشد و در تلاشیم هرچه سریع‌تر به ان مهم دست یابیم. 

وی با اشاره به در حال احداث بودن ایستگاه‌های سبز توسط شهرداری‌های مناطق افزود: دو خط رایگان گردشی اطراف حرم مطهر با ۶ دستگاه اتوبوس با هزینه ماهانه حدود ۵۰۰ میلیون تومان و خودرو‌های برقی در سه مسیر اطراف حرم از جمله اقدامات این سازمان برای رفاه حال زائران و مجاوران حرم مطهر بانوی کرامت است.


نیک، خدمت به مردم را هدف اصلی سیستم مدیریت شهری قم دانست و افزود: سال گذشته ۹۰ درصد اعتبارات ۱۸۵ میلیارد تومانی سازمان اتوبوسرانی بودجه در بخش درآمد‌ها و هزینه‌ها محقق شد.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با اشاره به اینکه برای امسال هم ۲۷۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده گفت: در تلاشیم با تکنولوژی پیش برویم که نصب دوربین‌های نظارتی در ایستگاه‌ها و اتوبوس‌ها برای ارائه بهترین خدمات به مردم، گواه آن است.

دیگر خبرها

  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت
  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی