Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: براساس برآوردهای کارشناسی به ۲۱۰ مدرسه ویژه آموزش کودکان استثنایی در کشور احتیاج داریم که طی یک سال اخیر کلنگ ساخت ۱۳۲ مدرسه به زمین خورده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، سید جواد حسینی عصر امروز در آیین کلنگ‌زنی برای احداث مدرسه 6 کلاسه استثنایی در شهرک مهرگان قزوین در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سرانه استاندارد فضای آموزشی در دنیا 28 متر مربع است، اظهار داشت: سرانه فضای آموزش استثنایی در کشور 10 مترمربع به ازای هر کودک استثنایی است که تقریباً یک سوم استاندارد جهانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: همچنین سرانه استاندارد فضای آموزشی در آموزش و پرورش عادی 8.3 متر است که میزان این سرانه در کشور ما 64 درصد استاندارد جهانی و 5.3 متر مربع است. به همین خاطر باید خیرین و مؤسسه‌های خیریه بیشتر از گذشته به حوزه ساخت‌وساز مدرسه به ویژه در حوزه آموزش استثنایی ورود کنند.

21 هزار مدرسه پذیرای کودکان استثنایی هستند

رئیس سازمان آموزش استثنایی کشور با ذکر اینکه 1600 مدرسه محصل استثنایی در کل کشور داریم، ادامه داد: در کنار این مدارس 21 هزار مدرسه پذیرای کودکان استثنایی و 850 مدرسه پشتیبان آموزش این کودکان در کشور فعالیت می‌کنند که 23 هزار نفر از نیروهای آموزش و پرورش استثنایی در 3 بعد آموزش، پرورش و حمایت وظیفه هدایت این محصلان را عهده‌دار هستند.

حسینی یادآور شد: در حال حاضر در هر کدام از مدارس استثنایی ما به طور متوسط 50 نفر و در هر کلاس درس 5.5 حضور دارند و به همین امکان آموزش حضوری در بسیاری از مواقع برای این دانش‌آموزان مهیا بوده است. ضمن اینکه بر اساس برآوردهای کارشناسی به 210 مدرسه ویژه آموزش کودکان استثنایی در کشور احتیاج داریم که طی یک سال اخیر کلنگ ساخت 132 مدرسه به زمین خورده است.

رشد 25 برابری پوشش آموزشی محصلان استثنایی

رئیس سازمان آموزش استثنایی کشور با اشاره به لزوم توسعه شبکه‌های تدریس مجازی برای کودکان استثنایی گفت: برخی دانش‌آموزان استثنایی مانند کودکان مبتلا به اتیسم یا اختلالات حرکتی پیش از وقوع بحران همه‌گیری کرونا هم نمی‌توانستند به مدرسه بیایند و برای رفع این مشکل 2 طرح آموزش منزل‌محور و بیمارستان‌محور را اجرایی کردیم.

حسینی از اختصاص سرانه بودجه 15 میلیون تومانی به هر دانش‌آموز مبتلا به اوتیسم خبر داد و افزود: دانش‌آموزان مبتلا به اتیسم به صورت تلفیقی از آموزش فراگیر مجازی و حضور در مدارس خاص تحصیل می‌کنند و میزان پوشش آموزشی و تحصیلی آنها از 15 سال قبل تاکنون 25 برابر شده است.

استاندار قزوین: انجمن "حامیان مدرسه" در مدارس دولتی استان ایجاد شودحل مشکلات معلمان و دانش‌آموزان مدارس استثنایی استان قزوین در دستور کار استکارگاه‌های آموزشی درس‌پژوهی در مدارس استثنایی قزوین برگزار می‌شود

پوشش 72 درصدی شاد برای کودکان استثنایی

معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به وضعیت آموزش دانش‌آموزان استثنایی در شرایط کرونایی ادامه داد: در حال حاضر 72 درصد از دانش‌آموزان استثنایی ما به ویژه کودکان مبتلا به سندروم داون در شبکه شاد عضویت دارند و در حال حاضر پهنای باند استفاده از این شبکه را به اندازه کافی افزایش یافته و در ضمن نرم‌افزار گویا هم برای استفاده کودکان استثنایی به این شبکه الحاق شده است.

حسینی همچنین از راه‌اندازی پایگاه جامع محتوای آموزشی ویژه محصلان استثنایی خبر داد و یادآور شد: در این پایگاه 6 هزار محتوای درسی برای آموزش کودکان استثنایی مهیا شده که این محتواها با رویکرد فعال‌سازی کلیه حواس دانش‌آموزان استثنایی و با استفاده از فیلم و ویدئو به آنها آموزش داده می‌شوند.

افتتاح سالن آموزش و توان‌بخشی کودکان اتیسم

مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین هم با اشاره به افتتاح پیشرفته‌ترین سالن آموزش و توان‌بخشی کودکان اتیسمی کشور در شهرک مهرگان قزوین گفت: این مجموعه آموزشی و پرورشی که ساخت آن در جهان کم‌نظیر است، با اختصاص 15 میلیارد تومان اعتبار و با مشارکت بخش خصوصی ساخته شده است.

حسنعلی اصغری اضافه کرد: ساخت این مجموعه در واقع یک طرح آموزشی، پژوهشی و توانبخشی به حساب می‌آید که با استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی و از طریق استقرار یک شبیه‌ساز چندحسی تلاش می‌کند مهارت‌های حرکتی، رفتاری و یادگیری کودکان اتیسمی را تقویت کند.

انتهای پیام/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین سازمان آموزش و پرورش استثنایی وزیر آموزش و پرورش استانداری قزوین سازمان آموزش و پرورش استثنایی وزیر آموزش و پرورش دانش آموزان استثنایی کودکان استثنایی آموزش استثنایی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۹۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از رشد هشت درصدی توسعه متوازن رشته‌ای خبر داد.

ابوالقاسم اکبری، ۹ اردیبهشت ماه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: شاخص توسعه متوازن رشته‌ای استان در سال تحصیلی گذشته ۳۶ درصد بود که به بیش از ۴۴ درصد در سال تحصیلی جاری رسیده است.

وی افزود: این نشان می‌دهد که درحال حاضر بیش از ۴۴ درصد از دانش آموزان ما در رشته‌های هنرستان‌ها و کار و دانش تحصیل می‌کنند و تلاش می کنیم این عدد به ۵۰‌ درصد برسد.

وی ادامه داد: بسیاری از کشورهای توسعه یافته به این موضوع اعتقاد دارند که باید در حوزه فنی و هنرستانی سرمایه‌گذاری کنند و به همین دلیل در موضوع اشتغال موفق هستند.

اکبری گفت: رشته های نظری، بیشتر ایجاد علم می‌کنند و شغل کمتری ایجاد می کنند به همین دلیل باید به سمت حضور دانش آموزان در رشته های فنی و مهارتدار کردن آن‌ها حرکت کنیم.

وی در ادامه به کمبود فضای آموزشی نیز اشاره کرد و افزود: برای جبران این کمبودها با پیگیری‌ها و تلاش‌های بسیار زیاد، ۷۰ پروژه با ۳۶۰ کلاس درس در دو سال گذشته به بهره‌برداری رسیده و ۸۵ مدرسه دیگر نیز با بیش از ۳۵۰ کلاس درس در حال ساخت است.

وی اظهار کرد: امسال، ساخت ۱۳ مدرسه جدید در سایت‌های نهضت ملی مسکن استان به تصویب رسیده و ۱۲۰ کلاس درس در آن‌ها ساخته می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین بیان کرد: در آستانه برگزاری امتحانات نهایی هستیم و با توجه به اینکه میزان تاثیر آن‌ها در قبولی دانشگاه افزایش یافته، اهمیت بالایی دارد.

وی با بیان اینکه امسال آزمون‌های نهایی ۵۰ درصد در نتیجه کنکور تاثیر دارد، گفت: امسال در پایه دهم ۷۴۷۳ دانش آموز، یازدهم ۷۷۷۴ و پایه دوازدهم ۸۲۸۴ دانش آموز در آزمون‌های نهایی شرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: افرادی که می‌خواهند نمرات آزمون‌های نهایی گذشته خود را ترمیم کنند نیز در این امتحانات نهایی شرکت می کنند و به همین دلیل پیش بینی می‌کنیم حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر در این آزمون‌ها حضور داشته باشند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی همچنین به تعداد مدارس تک دانش آموز اشاره کرد و افزود: در استان ما ۱۸ مدرسه تک دانش آموزی با یک معلم وجود دارد و ۱۳۴ مدرسه نیز کمتر از پنج دانش آموز دارد و این نشان از توجه وزارت آموزش و پرورش و دولت به گسترش آموزش‌ها و عدالت تربیتی و آموزشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • صحرایی: روزانه ۸ مدرسه در کشور ساخته می‌شود
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • وزیر آموزش و پرورش : ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ امسال ۷۲ هزار معلم جذب می شوند
  • عملیات ساخت ۱۰۳ مدرسه جدید در استان کرمان آغاز شد
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان