Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، مصیب قبادیان روز یکشنبه در نشست خبری با موضوع تشریح عملکرد شرکت مخابرات استان با گرامیداشت دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت:از مجموع سرمایه‌گذاری‌های شرکت مخابرات ایران در کرمانشاه در هفت سال فعالیت دولت تدبیر و امید ۲۷۸ میلیارد تومان در بخش تلفن همراه با هدف توسعه و تقویت شبکه و ارتقای آن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او نصب و راه‌اندازی سایت‌های جدید تلفن همراه و تکمیل پوشش و تغییر فناوری از نسل سوم به چهارم، بازسازی و تکمیل ساختمان شهرستان‌های سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی، تاسیس و توسعه سیستم‌های انتقال، نصب و راه‌اندازی سیستم‌های دیتا و سیستم‌های دسترستی (کافونوری و مینی کافو) کابل‌کشی، توسعه شبکه کابل، نصب و راه اندازی سافت سوئیچ و توسعه و ارتقا سوئیچ را از جمله سرمایه گذاری‌های انجام شده ذکر کرد.

او  توسعه و ارتقا سیستم‌های تغذیه و نیرو، ایجاد ارتباط عمومی در روستا‌های بالای ۲۰ خانوار از محل ارتباطات USO، ایجاد ارتباط عمومی در روستا‌های زیر ۲۰ خانوار از محل ارتباطات USO و ایجاد پورت‌های پرسرعت و ADSL دیتا در روستا‌های استان از محل ارتباطات USO را از دیگر پروژه‌های سرمایه گذاری شده در هفت سال دولت تدبیر و امید در استان کرمانشاه برشمرد.

بهره برداری از ۱۳۳ طرح مخابراتی در دهه فجر

مدیر مخابرات منطقه کرمانشاه در ادامه این نشست خبری گفت: ۱۳۳ طرح مخابراتی با اعتباری بیش از ۲۶۰ میلیارد و ۱۵۰ میلیون ریال به مناسبت دهه مبارک فجر دراستان به بهره‌برداری رسید.

قبادیان این پروژه‌ها را شامل نصب و راه‌اندازی ۲۲ سایت جدید، تکمیل پوشش و ارتقا فناوری ۱۱۳ سایت، نصب و راه اندازی چهار دستگاه کافو نوری، نصب و راه اندازی پنج دستگاه مینی کافو توسعه پورت‌های پرسرعت دیتا در ۳۶ مرکز، اجرای فیبرنوری به میزان ۵۰ کیلومتر و نصب و راه اندازی CWDM به میزان ۲۰ لینک ذکر کرد.

سرمایه‌گذاری ۹۳ میلیارد ریالی در سال ۹۹

مدیر مخابرات منطقه کرمانشاه در ادامه این نشست خبری به سرمایه گذاری ۹۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومانی این شرکت در سال ۹۹ تاکنون در استان خبر داد و گفت: با این میزان سرمایه گذاری ۹ پروژه در استان اجرا شده است.

قبادیان این پروژه‌ها را شامل نصب و راه اندازی ۵۷ سایت، جدید همراه اول، تکمیل پوشش و ارتقا فناوری ۵۸۳ سایت، نصب و راه اندازی ۱۰ دستگاه کافونوری و نصب و راه اندازی ۱۷ دستگاه مینی کافو اعلام کرد.

او توسعه پورت‌های پرسرعت دیتا، اجرای ۸۰ کیلومتر فیبرنوری، نصب و راه اندازی CWDM، توسعه سافت سوئیچ و توسعه شبکه کابل را از دیگر پروژه‌های اجرا شده شرکت مخابرات استان در سال جاری اعلام کرد.

 انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پروژه های عمرانی کرمانشاه دهه فجر نصب و راه اندازی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۰۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رضا سپهوند» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

مجلس دوازدهم یک مجلس ترکیبی از گرایش‌های سیاسی و احزاب مختلف از جمله اصولگرایان، جبهه پایداری، اصلاح طلبان، مستقلین و … خواهد بود.

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

برای دستیابی به توسعه متوازن در کشور و توسعه لرستان که شعار بنده نیز هست باید مشکلات مهمی از جمله رفع بیکاری و اشتغال جوانان، پیگیری مسأله سدسازی و تخصیص حقابه لرستان و جذب سرمایه گذاری از طریق بخش خصوصی و نهادهای عمومی و … مورد پیگیری قرار بگیرد. در این زمینه نیز پیگیری مسائل مربوط به توسعه استان از طریق تأمین منابع کافی برای رفع این مشکلات به طور جدی مورد توجه قرار دارد و پیگیری می‌شود.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بودجه، انرژی، توسعه، اقتصاد و کمیسیون صنایع و معادن

مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

بیکاری مهمترین چالش حوزه انتخابیه بنده «خرم آباد، دوره چگنی و بخش‌های تابعه» است. رفع این مشکل نیازمند بودجه و اعتبارات کافی و همچنین جذب سرمایه گذاری مناسب در این استان است. مهمترین راهکار برای تأمین بودجه کافی جهت رفع این مشکل نیز اجرای قانون توازن مناطق محروم است که بر اساس آن ۳ درصد از کل درآمد دولت به صورت سالانه به استان‌های محروم اختصاص پیدا کند.

کد خبر 6079995

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • نقشه راه سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری تدوین شده است
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری