Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@03:25:13 GMT

همه چیز درباره سرفه سیگاری‌ها

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۴۰۵۸۶

همه چیز درباره سرفه سیگاری‌ها

به گزارش مدیکال تودی نیوز، چندین درمان خانگی ممکن است به مدیریت علائم سرفه سیگاری کمک کند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب، حقایق خلاصه در مورد سرفه سیگاری ها:

_همه افراد سیگاری سرفه سیگاری ندارند

_سیگار کشیدن باعث سرفه سیگاری می‌شود

_سیگار کشیدن می‌تواند منجر به انواع دیگر بیماری‌ها مانند برونشیت شود

_موثرترین روش درمان سرفه سیگاری، ترک سیگار است

چه تعداد از افراد سیگاری سرفه سیگاری دارند؟

سرفه سیگاری در بین افراد سیگاری شایع است، سرفه سیگاری یکی از شکایات رایج در بین افراد سیگاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک مطالعه بر روی پرسنل جوان ارتش ایالات متحده نشان داد که بیش از ۴۰ درصد از شرکت کنندگان که روزانه سیگار می‌کشیدند و ۲۷ درصد که سیگار می‌کشیدند گاهی اوقات دچار سرفه مزمن و خلط می‌شوند.

از آنجا که شرکت کنندگان در این مطالعه ۱۸ تا ۲۱ سال داشتند و سرفه افراد سیگاری در میان افراد سیگاری طولانی مدت شیوع بیشتری دارد، به احتمال زیاد درصد واقعی افراد سیگاری مبتلا به سرفه سیگاری بیش از این است. همه افراد سیگاری به سرفه سیگاری مبتلا نمی‌شوند، اما احتمال ابتلا به آن در طولانی مدت بیشتر است.

علائم

تنگی نفس و درد قفسه سینه ممکن است علائمی باشد که در کنار سرفه سیگاری ظاهر می‌شود. در مراحل اولیه سرفه سیگاری، سرفه خشک است. در مراحل بعدی، سرفه خلط ایجاد می‌کند که ممکن است: بی رنگ، خون آلود، زرد-سبز یا سفید باشد.

علائم دیگری که همراه با سرفه رخ می‌دهد عبارتند از:

_تنفس صدادار

_درد قفسه سینه

_تنگی نفس

_گلو درد

_خس خس سینه

سرفه فرد سیگاری در اوایل صبح بدتر است و با گذشت روز به تدریج بهبود می‌یابد. علائم سرفه سیگاری با گذشت زمان به تدریج بدتر می‌شود، مگر اینکه فرد سیگار را ترک کند.

سرفه سیگاری در مقابل انواع دیگر سرفه

سرفه فرد سیگاری را می‌توان با علائمی مانند تولید خلط، صدای قفسه سینه و خس خس از سایر انواع سرفه تشخیص داد، با این حال، تشخیص سرفه مرتبط با بیماری‌های ریوی، مانند سرطان یا COPD، از سرفه سیگاری دشوار است. این واقعیت اهمیت معاینات پزشکی منظم، به ویژه برای افراد سیگاری را برجسته می‌کند.

علل

طبق مطالعات انجمن سرطان آمریکا، از هزاران ماده شیمیایی موجود در توتون، حداقل ۷۰ مورد از آن‌ها به عنوان عامل سرطان شناخته شده اند. با ورود به بدن، بسیاری از این مواد شیمیایی در عملکرد مژک‌ها (ساختار‌های ریز مانند مو که به فیلتر سموم از مجاری تنفسی کمک می‌کنند)، تداخل می‌کنند. تحقیقات نشان می‌دهد که فرمالدئید و سایر مواد شیمیایی حرکت مژک‌ها را کند کرده و حتی طول آن‌ها را کاهش می‌دهد و به این ترتیب سموم بیشتری به ریه‌ها وارد می‌شود.

این روند ناشی از سیگار کشیدن منجر به التهاب می‌شود. در نتیجه، بدن سعی می‌کند مواد را از طریق سرفه حذف کند. سرفه سیگاری ممکن است هنگام بیدار شدن بدتر شود، زیرا مژک‌ها تحت تأثیر دود تنباکو در هنگام خواب نبوده و بنابراین توانایی بیشتری برای گرفتن و دفع مواد شیمیایی دارند.

درمان‌های حرفه‌ای و درمان‌های خانگی

بدون شک، موثرترین درمان سرفه سیگاری، ترک سیگار است. با این حال، سرفه ممکن است پس از ترک ادامه یابد یا افزایش یابد (معمولاً تا ۳ ماه، اما در بعضی موارد برای مدت طولانی تر)، زیرا بدن تجمع سموم را از مجاری تنفسی پاک می‌کند.
نکات زیر ممکن است به تسکین تحریک و سایر علائم مرتبط با سرفه سیگاری کمک کند:

_هیدراته بمانید

_غرغره کردن

_عسل با آب گرم یا چای

_مکیدن نشاسته

_تمرینات تنفس عمیق

_بخور

_ورزش

_تغذیه سالم

_قرار دادن بالش بند زیر سر در حین خواب

سرفه به دفع سموم از ریه کمک می‌کند بنابراین سرکوب سرفه معمولاً مفید نیست. همیشه قبل از مصرف دارو‌های مسکن برای سرفه سیگاری با پزشک مشورت کنید.

عوارض

عوارض زیادی در ارتباط با استعمال دخانیات و سرفه سیگاری وجود دارد که مشکلات زیادی در اثر آسیب به مژک‌ها ایجاد می‌شود. احتمال بروز یک یا چند عارضه به سیگار کشیدن، شدت سرفه و وضعیت کلی سلامتی فرد بستگی دارد. عوارض شامل:

_افزایش خطر ابتلا به عفونت‌های تنفسی باکتریایی و ویروسی است

_آسیب به گلو

_تغییر در صدا، مانند گرفتگی صدا

_سرفه و تحریک طولانی مدت ریه

آسیب به مژک‌ها ممکن است منجر به تجمع مواد شیمیایی در ریه‌ها و مجاری هوایی شود که می‌تواند در ایجاد موارد زیر نقش داشته باشد:

برونشیت

برونشیت التهاب غشای مخاطی لوله‌های برونش است (لوله‌های اتصال ریه‌ها به بینی و دهان) علائم شامل مشکلات تنفسی به دلیل کاهش ظرفیت حمل هوا و خلط در مجاری تنفسی است. اگر برونشیت ۳ ماه یا بیشتر ادامه داشته باشد، یا حداقل ۲ بار در سال عود کند، به عنوان برونشیت مزمن شناخته می‌شود. در سال ۲۰۱۵، ۹.۳ میلیون نفر در ایالات متحده با برونشیت مزمن تشخیص داده شدند. سیگار کشیدن شایعترین علت این بیماری است.

بیماری انسداد مزمن ریوی (COPD)

COPD یک بیماری پیش رونده است که با دشواری تنفس مشخص می‌شود. اصطلاح COPD شامل آمفیزم و برونشیت مزمن است. علائم شامل سرفه، خلط، خس خس سینه، و گرفتگی در قفسه سینه است. طبق اطلاعات موسسه ملی قلب، ریه و خون، COPD (که در درجه اول ناشی از سیگار کشیدن است) سومین علت اصلی مرگ در ایالات متحده است.

آمفیزم

نوعی COPD ناشی از آسیب به آلوئول‌ها (کیسه‌های هوا در ریه ها) در نتیجه، بدن برای به دست آوردن اکسیژن مورد نیاز تلاش می‌کند. علائم شامل مشکلات تنفسی و سرفه مزمن است.

بی اختیاری ادرار

در زنان، سرفه سیگاری ممکن است باعث بی اختیاری ادرار شود. برخی تحقیقات نشان می‌دهد که زنان سیگاری که بسیار سیگار می‌کشند بیشتر از زنان غیر سیگاری دچار مشکل دفع ادرار ناگهانی می‌شوند.

سرطان ریه

سرطان ریه دلیل اصلی مرگ بر اثر سرطان در آمریکا است و کشیدن سیگار عامل شماره یک ابتلا به سرطان ریه است. براساس اطلاعات مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC)، تا ۹۰ درصد سرطان‌های ریه در ایالات متحده به سیگار کشیدن مرتبط است، حتی سیگار کشیدن گاه به گاه خطر سرطان را افزایش می‌دهد.

ذات الریه

مصرف دخانیات حساسیت به عفونت‌های باکتریایی ریه مانند ذات الریه را افزایش می‌دهد. علائم ذات الریه شامل سرفه، تب و مشکل تنفس است. برخی از افراد، به ویژه آن‌هایی که دارای مشکلات اساسی سلامتی هستند، به دلیل ذات الریه در بیمارستان بستری می‌شوند. آمفیزم و سایر شرایط خاص می‌توانند با این عفونت تشدید شوند.

تأثیر اجتماعی و عاطفی

گذشته از اثرات جسمی، سرفه مزمن سیگاری می‌تواند بر عملکرد احساسی و اجتماعی تأثیر بگذارد. به عنوان مثال، سرفه‌های مداوم می‌توانند در خواب اختلال ایجاد کرده و دیگران را آزار دهند. این ممکن است در معاشرت نیز اختلال ایجاد کند و ممکن است برای خانواده، دوستان و همکاران نیز ناراحتی ایجاد کند.

سرفه افراد سیگاری به احتمال زیاد تا زمانی که فرد سیگار می‌کشد ادامه خواهد داشت. در حالی که برخی از دارو‌های خانگی برای کاهش علائم سرفه سیگاری در دسترس هستند، اما این مشکل را به شکل دائمی برطرف نمی‌کند. حتی پس از ترک، سرفه ممکن است چندین ماه ادامه داشته باشد.

چه موقع به پزشک مراجعه کنیم؟

مراجعه به پزشک مهم است اگر:

_سرفه بیش از ۲-۳ هفته ادامه دارد. سرفه‌های مزمن یکی از رایج‌ترین علائم سرطان ریه است

_مشکل خواب دارید

_درد مداوم در گلو یا قفسه سینه دارید

_کاهش شدید وزن دارید

_سردرد دارید

_تشح خلط زرد-سبز

مراجعه به پزشک ضروری است اگر:

_بی اختیاری ادرار دارید

_خون سرفه می‌کنید

_بعد از سرفه ضعف دارید

_درد شدید در دنده‌ها

همچنین توصیه می‌شود برای کسب اطلاعات در مورد ترک سیگار و در نظر گرفتن استفاده از دارو‌های سرکوب کننده سرفه برای سرفه سیگاری، با پزشک صحبت کنید.

پربیننده ترین هشدار مهم به سیگاری‌ها واکسیناسیون در کشور این هفته آغاز می‌شود/ اثر واکسن‌ها صددرصد نیست اسامی شهرهای نارنجی اعلام شد ۶خوراکی محبوب که به کبد آسیب می‌زند +عکس بازاری برای رحم اجاره‌ای

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: برونشیت برونشیت افراد سیگاری مواد شیمیایی ایالات متحده سرفه سیگاری سیگار کشیدن قفسه سینه سرطان ریه فرد سیگار ذات الریه مژک ها ریه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۰۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!

محمدرضا مسجدی با بیان اینکه معاهده‌نامه کنترل دخانیات توسط سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۰۳ به تصویب رسید، اظهار کرد: تصویب معاهده‌نامه کنترل دخانیات، یک حرکت عظیم علیه مصرف دخانیات در جهان به حساب می‌آید. پس از تصویب معاهده‌نامه کنترل دخانیات، صاحبان و مافیای صنعت دخانیات در مسیر تولید فرآورده‌های جدید گام برداشتند تا افراد بیشتری را گرفتار دخانیات کنند؛ چرا که صنعت دخانیات به عنوان سومین صنعت سودآور جهان معرفی شده است.

وی در پاسخ به سوال درباره سیگارهای الکترونیک و ادعای ترک دخانیات با استفاده از این سیگارها، ادامه داد: شرکت‌های تولیدکننده محصولات دخانی ادعا می‌کنند سیگارهایی تولید کرده‌اند که فقط حاوی نیکوتین است و موادی که در سیگارهای کلاسیک وجود دارد در این محصول وجود ندارد. شرکت‌های دخانی ادعا می‌کنند سیگارهای جدید یعنی سیگارهای الکترونیکی نه تنها اعتیادآور نیستند و وابستگی کمتری دارند، بلکه از این سیگارها می‌توان برای ترک دخانیات استفاده کرد. «ترک دخانیات»، یک شعار حق به حساب می‌آید اما شرکت‌های تولیدکنندگان دخانیات از یک شعار حق برای تحقق اهداف باطل استفاده می‌کنند.

سرطان و سکته‌های قلبی و مغزی از پیامدهای سیگارهای الکترونیک

دبیر جمعیت مبارزه با دخانیات ایران با بیان اینکه  ضرر سیگارهای الکترونیک در مقایسه با سیگارهای کلاسیک کمتر نیست، افزود: شرکت‌های تولیدکننده دخانیات به سیگارهای الکترونیک موادی مانند گلیسیرین، مواد معطر و برخی از افزودنی‌ها اضافه کرده‌اند. بررسی‌ها بیانگر این است مشتقاتی که در ویپ‌ها و دیگر سیگارهای الکترونیک وجود دارد، اگر از دود سیگار و قلیان بدتر نباشد، همان خطر و ضررها را به همراه دارد. نتایج مطالعات بیانگر این است، استعمال سیگارهای الکرونیکی سبب سکته‌های قلبی و مغزی، بیماری‌های مزمن تنفسی و سرطان می‌شود.

این متخصص با بیان اینکه برخی کشورها نسبت به تحریم مصرف سیگارهای الکترونیکی اقدام کرده‌اند، خاطرنشان کرد: آمریکا نسبت به تحریم مصرف سیگارهای الکترونیک در تمام ایالات‌های این کشور اقدام کرده است. هچنین فرانسه اعلام کرده است که مصرف ویپ و سیگارهای الکترونیکی تا پایان سال جاری میلادی در این کشور ممنوع می‌شود. این کشور، طرح ممنوعیت سیگار الکترونیک را به اتحادیه اروپا ارائه داده تا دیگر کشورهای عضو این اتحادیه نیز برای ممنوعیت مصرف سیگارهای الکترونیک گام بردارند.

اعتیاد در ۶ تا ۸ درصد مصرف‌کنندگان سیگارهای الکترونیک

 مسجدی با اشاره به ممنوعیت مصرف سیگارهای الکترونیک در کشورهای پیشرفته، گفت: اگرچه مصرف سیگارهای الکترونیک در کشورهای پیشرفته ممنوع شده اما این دست سیگارها در کشورهایی مانند ایران مصرف می‌شود؛ به نحوی که قیمت ویپ در کشور از ۲۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان است. اگرچه تولید و عرضه سیگارهای الکترونیک در کشور ممنوع است اما برخی خواهان تولید سیگارهای الکترونیک در کشور هستند. افرادی که خواهان تولید سیگار الکترونیک در کشور هستند ادعای خود با عنوان «جلوگیری از درآمد خارجی‌ها و کسب درآمد داخلی» مطرح می‌کنند و با درخواست خود، دولت و مجلس را تحت فشار قرار می‌دهند.

دبیر جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ادامه داد: اگر سیگار الکترونیک در کشور تولید شود، سود از آن صاحبان ایده می‌شود اما جوانان باید تاوان تولید این سیگار در کشور را بپردازند. نتایج مطالعات بیانگر این است که ۱۸ درصد از جوانانی که سیگارهای الکترونیک مصرف می‌کنند، گرفتار اعتیاد مواد دخانی می‌شوند. مضرات سیگارهای الکترونیک محدود به اعتیاد به مواد دخانی نمی‌شود؛ بلکه ۶ تا ۸ درصد از افرادی که سیگارهای الکترونیک مصرف می‌کنند، گرفتار اعتیاد به مواد مخدر می‌شوند.

دبیر جمعیت مبارزه با دخانیات ایران با بیان اینکه ایران با اشاره به نرخ اعتیاد در جوانان افزود: آمار و ارقام مربوط به اعتیاد جوانان تکان‌دهنده است. باز هم تاکید می‌کنم افرادی که موضوع تولید سیگارهای الکترونیک را مطرح می‌کنند فقط به فکر منافع مالی خود هستند اما نکته مهم و اساسی این است تولید سیگارهای الکترونیک می‌تواند تمام ارکان کشور را تحت تاثیر قرار دهد.

وی گفت: رسانه‌ها باید موضوع آسیب‌های تولید سیگارهای الکترونیک را در کانون توجه قرار دهند. نه تنها رسانه‌ها بلکه وزارتخانه‌های «علوم، تحقیقات و فناوری»، «آموزش و پرورش» و «ورزش و جوانان» باید برای حفظ جوانان دست به دست یکدیگر دهند و تفریحات سالم را برای جوانان فراهم کنند تا جوانان گرفتار مواد دخانی نشوند.

تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور

وی با بیان اینکه حدود ۸۰ تا ۸۵ درصد صنعت محصولات دخانی به صورت مستقیم و غیرمستقیم در اختیار ایالات‌ متحده است، اظهار کرد:  براساس آمار و ارقام وزارت «صنعت، معدن و تجارت»، سالانه حدود ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور تولید می‌شود که سهم عمده آن در اختیار شرکت‌های خارجی است. شرکت "Japan Tobaco International" حدود ۵۰ درصد سیگارهای کشور را تولید می‌کند؛ به عبارت دیگر، این شرکت ۳۵ میلیارد از ۷۰ میلیارد نخ سیگار را تولید و عرضه می‌کند. همچنین شرکت "British American Tobbacco" نیز حدود ۱۸ میلیارد نخ از مجموع سیگارهای تولیدی کشور را تولید و عرضه می‌کند. در بهترین حالت ممکن، شرکت دخانیات ایران حدود ۱۱ میلیارد نخ سیگار تولید می‌کند؛ بر این اساس، ۱۰ تا ۱۲ درصد از مجموع سیگارهای که در کشور تولید می‌شوند، داخلی هستند و سایر سیگارها توسط عاملان شرکت‌های خارجی تولید می‌شود.

نرخ پایین مالیات بر محصولات دخانی در ایران

 دبیر جمعیت مبارزه با دخانیات ایران با بیان اینکه ۶۵ تا ۷۰ درصد سیگارهای مصرفی کشور توسط کشورهای خارجی تولید می‌شود، گفت: قاچاق محصولات دخانی توسط شرکت‌های خارجی تولیدکننده محصولات دخانی انجام می‌شود و این شرکت‌ها از پرداخت مالیات فراری هستند. بررسی‌ها بیانگر این است ایران پایین‌ترین نرخ مالیات بر محصولات دخانی را دارد. اگرچه مجلس برای افزایش نرخ مالیات محصولات دخانی تلاش کرد اما در نهایت میزان نرخ مالیات بر محصولات دخانی سال جاری، ۲۸ درصد خرده‌فروشی است.

وی با اشاره به میانگین جهانی مالیات بر سیگار گفت: میانگین جهانی مالیات بر دخانیات ۷۶ درصد قیمت یک نخ سیگار است؛ به طور مثال، میزان نرخ مالیات بر سیگار برای دو کشور پاکستان و اردن به ترتیب ۷۴ و ۸۶ درصد است. بسیاری از کشورهای دنیا که از منظر اقتصادی به ایران شبیه هستند، نرخ مالیات بر دخانیات بالایی دارند و مالیات محصولات دخانی را صرف امور سلامت مردم می‌کنند.

مسجدی با بیان اینکه برخی نسبت به افزایش نرخ مالیات محصولات دخانی انتقاداتی وارد می‌کنند، افزود: مخالفان افزایش نرخ مالیات بر محصولات دخانی بر این باور هستند که افزایش نرخ مالیات می‌تواند صنعت داخلی را با مشکل مواجه کند. این ادعا در حالی مطرح می‌شود که بهترین حالت ممکن حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد سیگارهای مصرفی در کشور تولید داخل هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • دانیال 120 دقیقه با سرفه بازی کرد!
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • کشف محموله سیگار قاچاق در میامی
  • زخم کاری سیگارهای الکترونیک
  • محکومیت بیش از ۳ میلیارد ریالی یک واحد صنفی در رشت
  • کشف ۷۲ هزار نخ سیگار قاچاق توسط مرزبانان هنگ مرزی تایباد 
  • ویپ؛ وسیله‌ای برای ترک اعتیاد! و یا وسیله‌ای اعتیاد آور + فیلم
  • کشف ۳۱ هزار و ۹۲۰ نخ سیگار قاچاق در کرمان